Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Letní typ vypadá prostě krásně ve studených odstínech… Prostě studená střední hnědá, plavá, určitě ne taková ta peroxid blond na tu pozor… Ani taková ta žlutá… Světlá fakt jen D kadeřníka… Za mě záleží jak moc výrazný letní typ jste. Mám kamarádku ta má tak úchvatně modré oči a bledou pokožku a ty růžové lica ake Ra barva vlasů holubi šedi.. Obarvila se na krásnou studenou středně hnědou barvu a úplně prokoukla. Jinou barvu vlasů bych volila v případě modrých očí jinou zase v případě třeba takových těch ne určitých zelených. Je více typů těch letních typů. Já ačkoliv jsem léto… Tak mám malý kontrast mezi pokožkou, očima a vlasy… V létě když se opalim je to lepší… Zjistila jsem stejně že mi stejně sluší nejvíc moje barva vlasů max o pár odstínů tmavší nebo světlejší než mám
Holky prosím poraďte mi jaký jsem barevný typ? Vlasy mám přirozené špinavý blond. Obočí a řasy přirozeně tmavší. Pihy nemám. Znaménka mají tmavě hnědou barvu. Děkuji ![]()
@Miuska1 píše: Více
V jaké barvě se cítíte nejlépe a v čem vás okolí chválí?
Máte radši zlato nebo stříbro?
Holky prosím poradíte mi barvu vlasů k letnímu typu a transparentní make-up? Děkuji