Letrox 100

1692
7.10.10 21:58

Letrox 100

Ahoj mam dotaz je tu někdo komu nedělal dobře letrox a jak jste to poznali,jake jste měli potíže při braní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9645
7.10.10 22:11

Já ho beru a jediné co mám jako vedlejší účinek je pocení, ale při snížení mi zase hormony nestačí, Takže hold 100 a potím se dopoledne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
7.10.10 22:14

dojdi si na odběr krve jestli není moc slabej nebo naopak silnej,špatně by ti po něm být nemělo,doplnuješ si tím lékem jen hormony které tvoje tělo neumí vytvořit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
7.10.10 22:22

To ja vše vím beru ho už pět let,ale nikdy jsem problémy neměla.Jen ted mam nějake zdravotní problemy a tak nevím jestli by to nemohlo byt tim.Beru denně 100 a mam takove zvlaštní bolesti na hrudi,slinivce a pocitu knedlíku v krku a když jsem ho schválně dva tydny nebrala bolesti nebyli,tak nevim.Proto se ptam jestli třeba neměl někdo stejne problemy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
7.10.10 22:26

Tak knedlík znám......mám strumu už teda 1× po operaci ale opět s nálezem a občas mi je taky víc cítit, ale mám pocit, že je to spíš, když i jinak marodím.
Ale zajdi si na kontrolu. Já chodím co 8 týdnů. Zrovna dnes jsem byla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
7.10.10 22:31

No jo ale ja mam sníženou funkci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
7.10.10 22:35

Já taky, ale bouli nakrku mám už po druhé .....bohužel .......takže mě čeká celé odstranění, mám jen odebranou část zatím.
Ale u tebe bych si hold zašla na testy a na sono, ale spíš to bude něco jiného ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
7.10.10 22:40

no ja pravě už nevím co by to mohlo byt už jsem kvuli tomu byla i polykat hadici a tam vše bylo dobry,pak mam pořad studene ruce a zacpu,prostě příznaky jak u zvýšené funkci.A ten knedlík hruza tlačí to tam,a při polknuti uplně cítim jak sjiždí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
7.10.10 22:42

No tak to je jasný…potřebuješ jen menší dávku, tak proč nejdeš k doktorce ? dá ti třeba jen 50tku a bude klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
7.10.10 22:45

Tam se chystám jen pořad není čas,jinak moc děkuji za odpověd.A mužu se zeptat jak to že když maš sníženou se ti tvoří struma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
7.10.10 22:47

určitě bych zašla na endokrínu, na odběry, neexistuje jen hypo/hyper, těch poruch je vícero.. já mám třeba autoimunitní tyroetitidu, je to vlastně zjednodušeně obojí, v neléčeném stavu, část je vyřazená z provozu zánětem a zdravá část produkuje co může, aby uspokojila tělo.. tímpádem jsou příznaky dost netypické pro jednu z těch poruch.. vlastně se to projeví jako obě najednou,a spoň u mě.. léčí se to teda taky letroxem, je to inhibiční léčba, ale chce to hodně sledovat dávkování…

jak píšeš, že jsi vysadila letrox - mno, tohle bych teda raději nedělala.. bez odběrů..

mmchodem, pocení, tlukot srdce, knedlík, to všechno měla moje máma, než jí zjistila právě to, co mám já..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
7.10.10 22:49

Hele, já to měla jako dítě…půku vyndali a tím, že ji už jakoby nemám plně funkční, tak beru léky a to že se tam zase udělali 2 útvary???? Tož těhotenství dělá divné věci .....nějak mi asi blbne imunita .Asi to je moje slabé místo a vše se hrne tam nebo co :) Jen se mi na tu 2 operaci moc nehce.....tak to natahuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
7.10.10 22:50

Natašo…jojojojojo rozumím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
7.10.10 23:04

Ja pravě ty problemy mam až po druhem porodu a to je už 14 měsícu,byla jsem snad všude hadice vrchem,i spodem :poblion: na žlučníku tam my zjistili kamen,tak jsem ty přiznaky davala žlužniku.Ale žlučnik neboli tak jsem si řikala jedine co beru je letrox zkusim ho chvíli nebrat co to uděla a byli dobře.Včera jsem si ho zas vzala a bolest hrozna a ten knedl :pocitac: Když jsem stím jela na vyšetření tak se mi smali že takove přirovnaní :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
7.10.10 23:52

proč se smáli nechápu, knedlík je normální popis toho, co štítnice provádí.. ještě zkus přirovnání „jako když mě někdo škrtí“ :) možná to zabírá líp..

Ada - jj,. je to mrcha, a těhotenství vždycky udělá svoje. :( bohiužel.. že odkládáš operaci se nedivím.. taky bych odkládala… není to nic, co bych musela.. :(

mi teda více než těhot, s Vojtou rozhodilo kojení. v těhotenství v pohodě a kojení děs.. (TSH 7 :))
no a tohle těhotenství - hormony jakžtakž, ale zase mi brutálně zvedla cholesterol (to taky ona umí..).
fakt to není jednoduché, a nikdo bohužel není přesně, co to udělá příště..

musíme si akorát držet palce.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast