Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, jsem 17dní po porodu a mám problémy s bolavým kyčelním kloubem. Kyčle mě bolely již v těhotenství, ale nebyla to nějak velká bolest, dalo se to vydržet. U doktorka mi bylo vždy řečeno, že to patří k těhu a po porodu to přejde. Jenže teď mě to bolí mnohem více, sice je pravda, že jen jedna kyčel, ale bolí to tak, že sotva chodím. Před těhu jsem žádné potíže neměla, rekreačně jsem sportovala (běh) a kyčle byly ok. U Dr. jsem byla a poslala mě na ortopedii, kam jdu v pátek. Nemáte někdo stejné zkušenosti?
Ahoj tak to jsem měla to samé.Po porodu mě bolela strašně pravá kyčel a už jsem to nemohla vydržet tak jsem si koupila Fastum Gel sice tam píší že ho nesmějí kojící tak jsem si zavolala laktační poradkyni a ona mi řekla,že se s ním můžu mazat a vzít si paralen.Tak jsem mazala tři dny dvakrát denně a pomohlo to,tak to vyzkoušej také.Přeji brzké uzdranení ![]()
Ahoj Minko,
ja taky byla na ortopedii uz v tehu pro nesnesitelnou bolest kycli(mela jsem i u prvniho po porodu a po cas celeho kojeni,ted u druheho uz v tehotenstvi,dr.me nechala naklusat k ortopedovi,jestli to nahodou neni odvapneni)TAm mi ovsem dr.rekl,ze v tehu mi nic neda,ani po cas kojeni,takze at prijdu az dokojim.Jinak ja mam pry nejaky chronicky zanet kycle.. ![]()
Díky, praktická mi také řekla, že si na to mám vzít paralen. Já mám dobré zkušenosti s Koňskou mastí, před těhu mi to hodně pomáhalo na natažené svaly atd. Ale netuším, zda se může, když kojím. Už bychom pomalu mohli s prcek na procházku s kočárkem, což nehrozí bo já jsem ráda, že se belhám po bytě doma:( s tou bolavou nohou.
Me tam poslala gynekolozka..Jinak s konskou masti nevim,mne v lekarne rekli ne.Ja jsem taky desne kulhava a bolava… ![]()
ahoj ja uz su 8 mesicu po porodu ataky me boli kycle a to me pri porodu chytla strasna krec do nohy tak sem nevedela co driv jestli tlacit nebo ulevit noze me doktor rek ze ume se nedivi mam 3 deti a sem chroust tak nevim na cem sem tak ti moc asi neporadim ![]()