Letrozol - reakce?

14
22.6.22 11:00

Letrozol - reakce?

Ahoj,
pročítala jsem diskuze ohledně Letrozolu, ale nikde jsem uplně nenašla odpověď na to, co hledám. Mám PCOS a anovulační cykly. Teď v červnu mi byl poprvé nasazen Letrozol, 3. - 7. den cyklu, dávkování 1 - 0 - 1. Dnes jsem byla na kontrolním ultrazvuku, zda reaguju. Jsem dnes 12. den cyklu. Na UZ nikde nic, po folikulu ani stopa. Jdu na UZ znovu v pondělí, jestli náhodou nebude reakce až později. Chci se zeptat, měla jste to některá podobně, že Letrozol reagoval později? Kolikátý zhruba den cyklu bylo u Vás vidět, že reagujete či je tu někdo, kdo na Letrozol nereagoval vůbec?
Předem moc děkuju za zkušenosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1370
31.7.22 14:31

Ahoj, jak jsi nakonec dopadla?
Já ho beru taky. Nyní první cyklus. Ale mám dlouhý cykly, takže na kontrolní ultrazvuk jdu až 24DC, doktor říkal, že to ovulaci může a nemusí posunout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
17.8.22 11:23

@Shen Ahoj, promiň za pozdní odpověď. Nakonec jsem nereagovala při dávkách 1-0-1, tak mi je zvýšili na 1-1-1 a dnes tedy potvrzené folikuly, jsem 12DC. V pátek mě čeká první inseminace. Jak jsi na tom ty? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
17.8.22 12:50

@barb121
Ahoj já brala 1-1-1, v květnu narostl jen jeden, udělala aspoň inseminace, nic. V červnu narostli 2, odebrali se a byli dvě embrýjka 3 den, ale nechytli se. A teď ho beru třetí den, v pátek kontrola, tak jsem zvědavá. A kolik dorostlo teď tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
18.8.22 13:21

@Maty35 Ahoj, potvrdili mi dva folikuly. Zítra první insemincace, na odebírání jsem ještě nebyla. Zatím zkusíme 1-2× inseminaci a poté případně IVF. Ty máš tedy za sebou 1 inseminaci a 1 IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
18.8.22 16:01

@barb121
Taky doufám ve dva. Já mám za sebou 4.IVF, jednu inseminace a jeden soft cyklus. A te´d se uvidí podle toho co naroste. Už toho máme za sebou bohužel hodně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.22 08:25

Ahoj, ráda bych se připojila.
Dneska jsem začala brát letrozol 1/0/0
Mám PCOS a v plánu je inseminace. Tak mě zajímá holky, jak jste na to teda reagovaly, jak to u vas dopadlo?

• Citovat
  • Upravit
14
7.9.22 09:10
@Anonymní píše:
Ahoj, ráda bych se připojila.
Dneska jsem začala brát letrozol 1/0/0
Mám PCOS a v plánu je inseminace. Tak mě zajímá holky, jak jste na to teda reagovaly, jak to u vas dopadlo?

Ahoj, já reagovala až na 1-1-1, narostly dva folikuly a proběhla inseminace. Bohužel neúspěšná, ale já mám k PCOS ještě protilátky na spermie, takže ta šance je u mě ještě nižší. Plánuji IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
7.9.22 13:31

@barb121
A to bereš teda i před IVF? Já jsem byla na IUI před 5ti rokama a vyšlo to napoprvé, ale to jsem měla Clostyl, tak nevím co čekat od týhle novinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
4.1.23 19:43

Holky, jste tu jeste nektera? Potrebuji se zeptat mam brat taky letrozol, ale v pribalovem letaku je napsne, ze je to pouze pro zeny v menopauze, a na netu jsem precetla, ze to muze psat jen doktor onkolog. Dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
5.1.23 15:24

@zulil ahoj, já to brala a napsal mi to doktor v Caru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
5.1.23 18:41

@Kuhnice
Ahojky, no me taky, ale zarazilo me to, kdyz jsem cetla ten pr. letak. A rekli ti k tomu neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
5.1.23 18:52

@Kuhnice
Ja nemam ovulaci brala jsem costilbegit, folikul byl pekny ale zase sliznice jen 6mm. Tak me napsali toto. Driv jsem brala tamoxifen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
6.1.23 07:00

@zulil taky jsem neměla ovulaci, před pár lety mi zabral Clostil, ale tentokrát mi nasadili rovnou letrozol a nezareagovala jsem vůbec. Takže to dopadlo IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
6.1.23 18:20

@Kuhnice
A to ti ani nezkusili dat ten costilbegit kdyz ti pred tim zabral? A podarilo se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí