Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj poradí mi někdo levně dovolenou i letadlem? třeba pro dva dospělé a dvě děti i + jídlo aby tam bylo díky moc.
@Anonymní píše:
@Meluzinecka Tak autobusem se dá ne?
do patnácti tisíc 4 lidi včetně dopravy a jídla? Ještě napíšeš letecky? No tak to nevím, to ti nezbývá než popřát hodně štěstí při hledání. pokud jsi tedy nemyslela 15.000 na osobu.
@Anonymní píše:
@zrcadlo Tak cca do 15 tisíc aby jsme se vlezli. Našla jsem něco jen nevím jestli to je výhodné ale asi ANO - http://www.vykupto.cz/…-s-polopenzi?…
No tak to už se dost odkláníš od původního dotazu, protože letadlem a s jídlem je to utopie, a uvedená levná cena za osobu v nabídce Vykupto platí pro ubytování ve stanu, a i tak se platí ještě věci jako lokální taxa, a jenom tenhle pidipoplatek u čtyř osob udělá 70EUR za týden. Těch 15tis. bereš se vším všudy, tedy i zmrzlina dětem na místě apod., nebo jen čistě zájezd a kapesné mít budete?
@Anonymní píše:
@terinka4444 Našla jsem pro 4. lidi za 7 tisíc něco no ale až v Září.
pro 4 lidi s dopravou a jídlem v září za 7000? Tak to mi prosím hoď odkaz, jedu na celý měsíc a září mi nevadí.
Za 15 tisíc se k moři asi nedostaneš ani autem s vlastním jídlem. Nejlevnějí tě vyjde Chorvatsko nebo sever Itálie autem, ale i tak počítej na týden pro rodinu min 20 tisíc - ubytování, benzín, dálniční poplatky, pojištění apod. Možná že by jste se do 15 tisíc vlezli někdy mimo sezonu třeba v září, ale i to teda pochybuji.
Nás vyšlo loni Chorvatsko autem s vlastním jídlem na 25 tisíc. Kamarádka jedou letos čtyřčlenná rodina autobusem do Itálie s polopenzí za 35 tisíc.
Pokud se chceš vejít do 15 tisíc autobusem, tak počítej tak 6 tisíc dospělý a možná jedno dítě za 3 tisíce a to dvouleté kdyby se ti podařilo zdarma bez nároku na sedadlo v autobuse. No, zkusit to můžeš.
Holky, přidám se s dotazem. Kam levně letecky září/říjen s polopenzí/all dvouletým prckem?
Jo zakladatelko a ten odkaz, cos tady hodila na tu Itálii, to je cena za osobu, takže to musíš násobit krát 4, tak ubytování ve stanech by vás pro rodinu vyšlo na 17 tisíc, v chatce 26 tisíc a v bungalovu 30 tisíc. Dvouleté dítě tam už platí plnou taxu.
15 tisíc pro 4 lidi?? My jsme byli vloni v Chorvatsku, *** penzion nebo hotel, nevím, s polopenzí a vyšlo nás to i s nějakou útratou na 30 tisíc
Já nevím, jsem holt názoru, když dovolená, tak dovolená a ne jíst týden paštiky a hnít u moře
(Pardon…)
@Frogie píše:
15 tisíc pro 4 lidi?? My jsme byli vloni v Chorvatsku, *** penzion nebo hotel, nevím, s polopenzí a vyšlo nás to i s nějakou útratou na 30 tisícJá nevím, jsem holt názoru, když dovolená, tak dovolená a ne jíst týden paštiky a hnít u moře
(Pardon…)
přesně, @Frogie
Chorvatsko je drahé, po vstupu do EU neví co by.
Draho v restauraci, cesta, jediné co mají nádherné je moře
@CokeLady Málo in! Počítá se letadlo a moře, jedno kde a jedno kdy. ![]()
@Meluzinecka Tak autobusem se dá ne?