Levná optika v Praze

Anonymní
1.9.23 17:45

Levná optika v Praze

Dobrý den, nemáte zkušenost s levnou optikou v Praze? Jde mi o dětské brýle. Teď jsem dítěti platila 7000 jen za skla. Což je silene. A teď budu potřebovat skla ještě do druhých náhradních brýlí. Druhou takovouhle částku se mi už platit nechce

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2917
1.9.23 17:53

Jsme spokojeni s brylema z Alensa - optiku maji v Lazarske, ale my vyuzivame eshop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
1.9.23 18:17

A to ma nějakou spešl vadu? tolik neplatim za skla ani já. Nejlepší je využít akce ve fokusu nebo grand optical, já chodím do grandu a brýle s vysokými dioptriemi, cylyndry a ztenčením skel + obroučka mi vychází kolem 7k. :nevim: (po slevě)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21612
1.9.23 18:28

To má nějaká speciální skla? Já dceři platím většinou kolem 1500, je to do 3 dioptrií (každé oko má jiné), plasty a tenčení. Ta tvoje cena je šílená, to platí manžel za bifokální skla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
1.9.23 19:32

Zkuste Fielmann, byli jsme velmi spokojení, velký výběr obrouček :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21612
1.9.23 19:46

Ještě dodám, že chodíme do Optiky Anděl ve Štefánikově ulici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
1.9.23 19:56
@Anonymní píše:
Dobrý den, nemáte zkušenost s levnou optikou v Praze? Jde mi o dětské brýle. Teď jsem dítěti platila 7000 jen za skla. Což je silene. A teď budu potřebovat skla ještě do druhých náhradních brýlí. Druhou takovouhle částku se mi už platit nechce

já nedám dopustit na internetové optiky. Už několik let si objednávám na bryle-domu, jednou už mi dokonce i dělali v rámci doživotní záruky nové brýle za ty, co jsem si rozsedla…fakt na ně nedám dopustit. S dětskými brýlemi zkušenost teda nemám, ale nebála bych se toho, kor jestli mají být jako rezervní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
1.9.23 20:04

Trochu mimo, ale pokud budete mít cestu někam mimo Prahu do menšího města, tak bych okoukla místní optiky (ne řetězce, ty mají nastavené ceny). U nás obyč skla s antireflexem 500 Kč/ks (takže 1000 za obě) a hezké obroučky od 2500-3000 (pokud nepotřebuje Ray Ban).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
5.9.23 12:35

Tak to si platila docela hodně. Já teda nevím, které optiky jsou levné, taky nakupuju většinou v GrandOpticalu a tam je těch akcí dost, takže se dá i levněji nakoupit. Naposled byla akce na skla i obroučky a docela dobrá. Jenom to třeba hlídat. Ty menší optiky mimo Prahu nevím. Jednou jsem v takový byla, ale mně ten sortiment přišel docela malý, ceny si už teda nepamatuju. Já tady prostě vždy jedu na jistotu a zatím jsem nakoupila za fajn ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2917
5.9.23 17:44

Zrovna ty mensi optiky mi prijde maji ceny taky docela vysoke. Nejdrazsi bryle co kluk mel byly z male optiky… a nebylo to nic moc. A ty velke retezce… no tam je potreba vychytat slevu, jinak ty ceny jsou taky prepalene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.26 19:56

Doporučuji

@Niky2 píše: Více

Dopraručuji tohoto prodejce, zejména pobočku Arkády Pankrác. Nadstandardní vybavení prodejny s přístroji pro vyšetření a nadstandardní péče při případné reklamaci. Jsou tam skvělí zaměstnanci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí