Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jsme spokojeni s brylema z Alensa - optiku maji v Lazarske, ale my vyuzivame eshop.
A to ma nějakou spešl vadu? tolik neplatim za skla ani já. Nejlepší je využít akce ve fokusu nebo grand optical, já chodím do grandu a brýle s vysokými dioptriemi, cylyndry a ztenčením skel + obroučka mi vychází kolem 7k.
(po slevě)
To má nějaká speciální skla? Já dceři platím většinou kolem 1500, je to do 3 dioptrií (každé oko má jiné), plasty a tenčení. Ta tvoje cena je šílená, to platí manžel za bifokální skla…
Zkuste Fielmann, byli jsme velmi spokojení, velký výběr obrouček ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, nemáte zkušenost s levnou optikou v Praze? Jde mi o dětské brýle. Teď jsem dítěti platila 7000 jen za skla. Což je silene. A teď budu potřebovat skla ještě do druhých náhradních brýlí. Druhou takovouhle částku se mi už platit nechce
já nedám dopustit na internetové optiky. Už několik let si objednávám na bryle-domu, jednou už mi dokonce i dělali v rámci doživotní záruky nové brýle za ty, co jsem si rozsedla…fakt na ně nedám dopustit. S dětskými brýlemi zkušenost teda nemám, ale nebála bych se toho, kor jestli mají být jako rezervní.
Trochu mimo, ale pokud budete mít cestu někam mimo Prahu do menšího města, tak bych okoukla místní optiky (ne řetězce, ty mají nastavené ceny). U nás obyč skla s antireflexem 500 Kč/ks (takže 1000 za obě) a hezké obroučky od 2500-3000 (pokud nepotřebuje Ray Ban).
Tak to si platila docela hodně. Já teda nevím, které optiky jsou levné, taky nakupuju většinou v GrandOpticalu a tam je těch akcí dost, takže se dá i levněji nakoupit. Naposled byla akce na skla i obroučky a docela dobrá. Jenom to třeba hlídat. Ty menší optiky mimo Prahu nevím. Jednou jsem v takový byla, ale mně ten sortiment přišel docela malý, ceny si už teda nepamatuju. Já tady prostě vždy jedu na jistotu a zatím jsem nakoupila za fajn ceny.
Zrovna ty mensi optiky mi prijde maji ceny taky docela vysoke. Nejdrazsi bryle co kluk mel byly z male optiky… a nebylo to nic moc. A ty velke retezce… no tam je potreba vychytat slevu, jinak ty ceny jsou taky prepalene.
@Niky2 píše: Více
Dopraručuji tohoto prodejce, zejména pobočku Arkády Pankrác. Nadstandardní vybavení prodejny s přístroji pro vyšetření a nadstandardní péče při případné reklamaci. Jsou tam skvělí zaměstnanci
Dobrý den, nemáte zkušenost s levnou optikou v Praze? Jde mi o dětské brýle. Teď jsem dítěti platila 7000 jen za skla. Což je silene. A teď budu potřebovat skla ještě do druhých náhradních brýlí. Druhou takovouhle částku se mi už platit nechce