Levné a krásné povlečení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10461
18.11.14 14:27

@MilijonDolarBejby Nebo na www.bonatex.cz Mají více značek povlečení, máme od nich dvoje, velmi pěkné a kvalitní, oboje na zipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
18.11.14 14:54

@Krasavicaa proč? Já jsem sním spokojená mají krasný design materiál. jednobarevné se vzorem jednoduché.
Když vidím co prodávají za hrůzy na internetu…Občas se zděsím v čem lidé spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
18.11.14 15:15
@luciekal píše:
@Krasavicaa proč? Já jsem sním spokojená mají krasný design materiál. jednobarevné se vzorem jednoduché.
Když vidím co prodávají za hrůzy na internetu…Občas se zděsím v čem lidé spí.

Já se taky děsím toho v čem lidí spí… Třeba té Ikei :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
18.11.14 15:19
@Hoa Mai píše:
@MilijonDolarBejby Nebo na www.bonatex.cz Mají více značek povlečení, máme od nich dvoje, velmi pěkné a kvalitní, oboje na zipy.

diky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85469
18.11.14 15:19
@Krasavicaa píše:
Výprodej skladu, to je jen největší šunt. Krásné a cenově dostupné povlečení má Matějovský ;)

V Matejovskem jsem kdysi neco objednavala a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
18.11.14 15:20

Mam drazsi Ikeu, Matejovskeho a Vebu. Nejlepsi je jednoznacne Veba, MAtejovsky a ty drazsi z Ikei jsou nastejno. MAtejovsky ma vetsinu povleceni hnusnou, kycovitou, je fakt treba vybirat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
18.11.14 15:47

Ještě je dobré povlečení Svoboda www.svobodalinen.cz Ty vzory - záleží na vkusu, mě se jich zas až tak moc nelíbí, i když mívá i moc pěkné. Ale má je mamka a materiálově a ušitím jsou výborné, materiál luxusní, strašně příjemné, pevné. ale levné teda není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
18.11.14 16:57

@Krasavicaa copak ja kritizovala v cem spis ty osobne?
Ne tak se prosim zdrz svych komentaru na moji osobu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
18.11.14 18:02
@luciekal píše:
@Krasavicaa copak ja kritizovala v cem spis ty osobne?
Ne tak se prosim zdrz svych komentaru na moji osobu!

Dej si víno a uklidni se :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5724
18.11.14 19:36

Ach, tak nevím, mám ve skříni schované na Vánoce nové povlečení z výprodejskladu, s krásným vzorem.. Měla jsem z něj velkou radost.. za polovic než je Matějovský, od kterého mi ty vzory přijdou šílené, barevné.. Tak se teď děsím, co mě čeká po prvním vyprání. Ale četla jsem reference na výprodejskladu, a je to tak půl na půl, co se týče spokojenosti s kvalitou. Tak to snad nebude tak hrozné. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí