Levné látkové pleny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
93
17.7.17 22:22

Levné látkové pleny

Poradíte, prosím, kde sehnat klasické bavlněné levné látkové pleny? Potřebuji na leštění oken a takových věcí..bylo mi řečeno, že klasický látkovky jsou nejlepší, ale mamka už ty staré po nás vyházela ???? tchyně mi pleny poradila, ale sama už je taky nemá. Si říkám, jestli se ještě vůbec prodávaj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
532
17.7.17 22:45

Prodávají, levně určitě na bazarech, ale na leštění je nejlepší kvalitní mikroutěrka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
17.7.17 22:53

Pokud chceš něco co je jako stará dobrá plena z 80-tek, tak je to v i Ikea, v dětském oddělení a nazývají to myslím utěrka.
Jinak na leštění je nejlepší taková ta mikro utěrka(já jí mám z hypermarketu Albert)co se jen navlhčí vodou a leští. Nezanechává šmouhy, nemusí se používat leštěnky, okeny…a jednou za čas se vypere…jo tady jsou http://www.ikea.com/…ts/60319528/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
23.8.17 09:04

Tak nakonec vyhrála švédská utěrka, ale zkusím i ty obyč látkovky, nakonec jsem je objevila i u jedněch Vietnamců :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.22 17:59

Latkova plena

Levne latkove pleny maji v prodejnach domacich potreb FERRUM, kvalitnejsi pak v drogerii DM. Anebo pres internet. Pouzivam v aute na skla, palubni desku i lesteni umyteho celeho auta. Ty optrebovane pleny jsou idealni treba na pridrzeni vanocniho kapra. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák