Levnější Zara

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35740
30.8.12 18:51
@soldi píše:
Keby som napr. chcela tuto bundu, kolko by vysla?http://www.zara.com/…kin%20jacket

Tady je 22,95. Takže by se samotná bunda moc nevyplatila. Jak říkám, vyplatí se víc e věcí a hlavně ty drahé.

@Weru píše:
jsi anonymni SZ ti asi nekdo tezko posle :lol:

To admin, dyť si nedělám reklamu, když ještě nic nedělám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
30.8.12 18:52
@pikola píše:
To admin, dyť si nedělám reklamu, když ještě nic nedělám ;)

8o neke
Vyjde ze Spanelska na 23 euro. Ty jo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
30.8.12 18:53

@Weru no, tak presne tolko ma vyjde ked objednavam cez mmb. preto ma zaujima, ci dokaze zakladatelka zohnat lacnejsie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
30.8.12 18:54

@pikola mne to ukazuje 25,95 na tom linku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
30.8.12 18:54
@soldi píše:
@Weru no, tak presne tolko ma vyjde ked objednavam cez mmb. preto ma zaujima, ci dokaze zakladatelka zohnat lacnejsie

Diky za odpoved. Ja s ena cesky stranky nedostanu :( a ted vidim, ze je to ze Spanelska levnejsi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
30.8.12 18:55
@soldi píše:
@pikola mne to ukazuje 25,95 na tom linku :nevim:

i mne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
30.8.12 19:01

No ono jde o tu poštu :(
Když si objednávám věci z ebay, tak pošta na jedno triko vyjde 3,5 libry (přepočet paypal je cca 33-34kč za libru), balíček věcí je pak i 12 liber… takže žádná sláva

Takže nejlépe mít prostředníka v čr (pokud sídlíš v UK) a zřídit si posílání velkých balíků prostřednictvím nějaké služby jako DHL, UPS atp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
30.8.12 19:06
@Miarei píše:
No ono jde o tu poštu :(
Když si objednávám věci z ebay, tak pošta na jedno triko vyjde 3,5 libry (přepočet paypal je cca 33-34kč za libru), balíček věcí je pak i 12 liber… takže žádná slávaTakže nejlépe mít prostředníka v čr (pokud sídlíš v UK) a zřídit si posílání velkých balíků prostřednictvím nějaké služby jako DHL, UPS atp

Ale já nesídlím Uk, ale ve španělsku.
třeba slovenské stránky s novou dospělou kolekcí zde
http://www.zara.com/…Bthis%2Bweek
a šp.
http://www.zara.com/…ima%2Bsemana
tam už rozdíly jsou
ještě česká
 http://www.zara.com/…Bthis%2Bweek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
30.8.12 19:11

A pokud bych měla velký odběr, tak budu posílat velké balíky a pak rozesílat v čechách, ale to bych na začátku mohla taky čekat kdovíjak dlouho. Proto se spíš ptám, kdyby měl někdo zájem teď o něco, že to nějak vymyslím a podle toho kolik by toho bylo mohu regulovat konečnou cenu, Proto se nevyplatí jedna bundička za 25E, ale pokud by toho bylo víc a celková cena ušetřila třeba 50-100E, tak už to vyjde hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
30.8.12 20:41

Jáááá jáááá jáááá- moc chci levnější Zaru :mrgreen: taky se přidávám!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.9.12 11:49

Dobrý den,
narazila jsem na tuto diskuzi a mám dotaz. S kamarádkou máme v Zaře vyhlídnutý kabát na zimu, ale nechce se nám ho kupovat za zdejší cenu, když víme, že je ve Španělsku levnější. Zoufale hledáme někoho, kdo by nám ho odtud poslal sem do Česka za tamější cenu (+nějaká ta přirážka, poštovné). Nabízíte tyto služby nebo už to není aktuální? Pokud ne, tak se za dotaz omlouvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
27.9.12 11:57

Poslu klidne, ale otazka je postovne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.9.12 12:11

Bohužel, jsem zde nováčkem, tak mi server nedovolí posílat soukromé zprávy. Kabátky bych chtěla dva, plus bych určitě našla ještě někoho dalšího, kdo by měl o nějaký další kabát ze Zary zájem. Pokud byste chtěla, tak mě, prosím, kontaktuje na můj soukromý email ***@email.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bubkas
16.9.13 20:33

Aoj možeš mi prosim ťa napísať voj mail rada by som ta konaktovala ohladom zary

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat