Zkažený džus!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5130
27.8.12 18:16

zkažený džus!!!

Holky tak se vám musím vypsat :cert:
koupila jsem si Bille džus - happy day - byl v akci 2l za 59 Kč
přijdu domu, otevru rychle se parkrat napiju a až pak naliju do sklinky a vidím že je hnědy :cert: kouuknu na spotřebu a ta je do 7.9.2011 :pocitac: :pocitac: :pocitac: vim ze jsem se mela podivat predtim ale jak si toto dopr… muzou dovolit!!!
doufam že mi z toho nic nebude, jsem v 9tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
27.8.12 18:18

Možná víc než z toho zkaženýho džusu by ti něco mohlo bejt z toho, že piješ z té krabice. :mrgreen:
Ale jo, jsou to hajzlíci. My v Bille koupili tvarohovej závin, manžel si ho vzal do práce a uvnotř byl celej plesnivej. A to nebyl balenej, to byl ten jejich, co mají u pultu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10021
27.8.12 18:21

@valina1 tak to je fakt hnus :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
27.8.12 18:22

@Marssyy sla bych jim to otriskat o hlavu ale nemam uctenku k sakru…takovy prachy to stoji a clovek se z toho ve finale priotravi, do prcic fakt, jsem uplne vytocena :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10021
27.8.12 18:23

@valina1 škoda že nemáš tu účtenku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
27.8.12 18:23

No děs, já nedávno koupila bebu v tescu a když jsem šla dělat malému mléko všimla jsem si, že je už taky pár měsíců po záruce :cert: :cert: :cert: No šla jsem jim ho hodit na hlavu zmetkům. Nic ti nebude, v nejhorším budeš mít průjem a bolesti břicha, slona to neohrozí :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.12 18:24

Nic ti nebude podle mě a džus bych jim vylila na hlavu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
27.8.12 18:25
@valina1 píše:
Holky tak se vám musím vypsat :cert:
koupila jsem si Bille džus - happy day - byl v akci 2l za 59 Kč
přijdu domu, otevru rychle se parkrat napiju a až pak naliju do sklinky a vidím že je hnědy :cert: kouuknu na spotřebu a ta je do 7.9.2011 :pocitac: :pocitac: :pocitac: vim ze jsem se mela podivat predtim ale jak si toto dopr… muzou dovolit!!!
doufam že mi z toho nic nebude, jsem v 9tt

To samé se mi stalo včera, otevřela jsem ho a už na tom víčku jsem viděla plíseň.
Celé to letělo do dřezu, ale ani jsem se nedívala na datum spotřeby.
Jen jsem se nasrala, že jsem zase cosi koupila v akci:-(
Ale nebylo to z Billy, ale z Alberta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
27.8.12 18:25

@monika32 no slon at hezky vydrzi tam kde je :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ok tak ja se nebuduu zbytecne rozcilovat, dzus vyhodim a jakoze se nic nestalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
27.8.12 18:27

Holky ale museli videt ze je to po roční (!!!) zaruce- kor když tam dali akci…ach jo, hajzlove jsou to :( :zed: clovek aby si fakt delal vse doma a pestoval taky doma :nevim: jen nevim jak to v panelaku udelat…
uz jsme s manzelem dospeli k nazoru ze si budeme sami pect i pecivo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
27.8.12 18:28

Neboj, miminku se nic nestane :hug: ,max.bude špatně Tobě. No jo, člověk musí vše kontrolovat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14662
27.8.12 18:29
@valina1 píše:
Holky ale museli videt ze je to po roční (!!!) zaruce- kor když tam dali akci…ach jo, hajzlove jsou to :( :zed: clovek aby si fakt delal vse doma a pestoval taky doma :nevim: jen nevim jak to v panelaku udelat…
uz jsme s manzelem dospeli k nazoru ze si budeme sami pect i pecivo :roll:

Ale správně by do akce neměli dávat nic po záruce, šmejdi :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
27.8.12 18:31

@yum-yum26 jojo uznavam blba jsem ja, ale opravdu nechapu jejich drzost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
27.8.12 18:31

Uctenka neuctenka, ja bych tam na ne vletela. Udelala bych tam pekne toco, jen at aspon lidi vidi, co tam prodavaji :poblion: Jo a nevolala bych si prodavacku, ale primo vedouci odpovednou za ony usek. ;)

• Citovat
  • Upravit
Imane
27.8.12 18:34

@valina1 Jééé,nemyslela jsem, že jsi blbá…néééé. Jen jsem to myslela jako takový povzdech nad stavem věci :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák