Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky tak se vám musím vypsat ![]()
koupila jsem si Bille džus - happy day - byl v akci 2l za 59 Kč
přijdu domu, otevru rychle se parkrat napiju a až pak naliju do sklinky a vidím že je hnědy
kouuknu na spotřebu a ta je do 7.9.2011
vim ze jsem se mela podivat predtim ale jak si toto dopr… muzou dovolit!!!
doufam že mi z toho nic nebude, jsem v 9tt
Možná víc než z toho zkaženýho džusu by ti něco mohlo bejt z toho, že piješ z té krabice. ![]()
Ale jo, jsou to hajzlíci. My v Bille koupili tvarohovej závin, manžel si ho vzal do práce a uvnotř byl celej plesnivej. A to nebyl balenej, to byl ten jejich, co mají u pultu..
@Marssyy sla bych jim to otriskat o hlavu ale nemam uctenku k sakru…takovy prachy to stoji a clovek se z toho ve finale priotravi, do prcic fakt, jsem uplne vytocena ![]()
No děs, já nedávno koupila bebu v tescu a když jsem šla dělat malému mléko všimla jsem si, že je už taky pár měsíců po záruce
No šla jsem jim ho hodit na hlavu zmetkům. Nic ti nebude, v nejhorším budeš mít průjem a bolesti břicha, slona to neohrozí
![]()
@valina1 píše:
Holky tak se vám musím vypsat
koupila jsem si Bille džus - happy day - byl v akci 2l za 59 Kč
přijdu domu, otevru rychle se parkrat napiju a až pak naliju do sklinky a vidím že je hnědykouuknu na spotřebu a ta je do 7.9.2011
![]()
![]()
vim ze jsem se mela podivat predtim ale jak si toto dopr… muzou dovolit!!!
doufam že mi z toho nic nebude, jsem v 9tt
To samé se mi stalo včera, otevřela jsem ho a už na tom víčku jsem viděla plíseň.
Celé to letělo do dřezu, ale ani jsem se nedívala na datum spotřeby.
Jen jsem se nasrala, že jsem zase cosi koupila v akci:-(
Ale nebylo to z Billy, ale z Alberta.
@monika32 no slon at hezky vydrzi tam kde je
ok tak ja se nebuduu zbytecne rozcilovat, dzus vyhodim a jakoze se nic nestalo ![]()
Holky ale museli videt ze je to po roční (!!!) zaruce- kor když tam dali akci…ach jo, hajzlove jsou to
clovek aby si fakt delal vse doma a pestoval taky doma
jen nevim jak to v panelaku udelat…
uz jsme s manzelem dospeli k nazoru ze si budeme sami pect i pecivo ![]()
Neboj, miminku se nic nestane
,max.bude špatně Tobě. No jo, člověk musí vše kontrolovat ![]()
@valina1 píše:
Holky ale museli videt ze je to po roční (!!!) zaruce- kor když tam dali akci…ach jo, hajzlove jsou to![]()
clovek aby si fakt delal vse doma a pestoval taky doma
jen nevim jak to v panelaku udelat…
uz jsme s manzelem dospeli k nazoru ze si budeme sami pect i pecivo
Ale správně by do akce neměli dávat nic po záruce, šmejdi
![]()
@yum-yum26 jojo uznavam blba jsem ja, ale opravdu nechapu jejich drzost…
Uctenka neuctenka, ja bych tam na ne vletela. Udelala bych tam pekne toco, jen at aspon lidi vidi, co tam prodavaji
Jo a nevolala bych si prodavacku, ale primo vedouci odpovednou za ony usek. ![]()
@valina1 Jééé,nemyslela jsem, že jsi blbá…néééé. Jen jsem to myslela jako takový povzdech nad stavem věci ![]()