Zkažený džus!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5130
27.8.12 18:36

@yum-yum26 neee v pohode, ja to nemyslim tak jak jsem to napsala - jen chci rict ze si uvedoomuji, ze je chyba i na me strane :mrgreen:
@blorchi mozna mas pravdu, ale jestli mi to stoji za dalsi rozcilovani, stejne by se mi vysmali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
27.8.12 18:45

@valina1 Tak tam dojdi kouknout, jestli ho ještě mají v akci. Pochybuju, že by to byla jen jedna krabice a pak bych zavolala ČOIku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
27.8.12 18:49

@MuffinkaM ahaaaa to je nápad :palec: :potlesk: jojo hned zítra tam zajdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
27.8.12 18:50

Já jsem si v Bille koupila nutelu. Přijdu domů, chci se do ní pustit. Odšroubuju víčko a ta nutela měla vydlabanej vnitřek!!! Účtenku jsem neměla, ale hned jsem se tam vrátila, že ji chci okamžitě vyměnit. A normálně mi ji vyměnili. Skoro vůbec tam nechodím, to byla výjimka. A kdysi jsem si tam ještě koupila tu jejich naváženou budapešť. pomazánku, pěkně jsem ji snědla. A až jsem chtěla vyhodit kelímek, tak jsem si všimla, že v tom sváru na víčku byla zelená plíseň!! Hnus!! :poblion:
Ten tvůj džus je ale nehoráznost!! Šla bych tam s ním a chtěla bych vrátit prachy, nebo bych jim vyhrožovala Státní potravinářskou inspekcí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
27.8.12 18:50

@MuffinkaM ČOI řeší jen nepotravinářské zboží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
27.8.12 18:53

@valina1 Třeba to byla celá paleta a neuvědomil si někdo ten rok, že 2011 je už pasé. ALe kdyby už nebyl ten prošlej, můžeš koupit druhej a tu účtenku použít na ten prošlej. Já bych to udělala už jen z principu, ještě bych chtěla omluvu :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
27.8.12 18:53

Holky do toho všeho jsem včera koupila ve večerce meloun (není to samoska-takze jsem si ho nemohla „osahat“) a byl uplne mekkej a zhnilej :cert: no a dneska toto :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
27.8.12 19:17

Pošli jim tam ČOIku a dívej se co kupuješ

• Citovat
  • Upravit
4232
27.8.12 19:43
@valina1 píše:
Holky ale museli videt ze je to po roční (!!!) zaruce- kor když tam dali akci…ach jo, hajzlove jsou to :( :zed: clovek aby si fakt delal vse doma a pestoval taky doma :nevim: jen nevim jak to v panelaku udelat…
uz jsme s manzelem dospeli k nazoru ze si budeme sami pect i pecivo :roll:

No ať žije náš odšťavňovač. :potlesk: No jsou to šmejdi, ale já od jistý doby u všeho kontroluju spotřebu. Taky jsem si přinesla z Alberta kuře a dala ho do lednice a druhej den bylo totálně zelený :poblion:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
27.8.12 19:44

Zavolej do Blesku či Novy:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
27.8.12 19:49

@hofka jeeezis to neee, jeste by me chteli tocit, to neee :mrgreen: ale bordel tam udelat asi pujdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
29.8.12 12:39
@valina1 píše:
@hofka jeeezis to neee, jeste by me chteli tocit, to neee :mrgreen: ale bordel tam udelat asi pujdu

tak to je hnus, prodávát takto prošlé věci, i kdyby v akci!!!
a byla jsi tam udělat točo?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák