Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@yum-yum26 neee v pohode, ja to nemyslim tak jak jsem to napsala - jen chci rict ze si uvedoomuji, ze je chyba i na me strane ![]()
@blorchi mozna mas pravdu, ale jestli mi to stoji za dalsi rozcilovani, stejne by se mi vysmali ![]()
@valina1 Tak tam dojdi kouknout, jestli ho ještě mají v akci. Pochybuju, že by to byla jen jedna krabice a pak bych zavolala ČOIku. ![]()
Já jsem si v Bille koupila nutelu. Přijdu domů, chci se do ní pustit. Odšroubuju víčko a ta nutela měla vydlabanej vnitřek!!! Účtenku jsem neměla, ale hned jsem se tam vrátila, že ji chci okamžitě vyměnit. A normálně mi ji vyměnili. Skoro vůbec tam nechodím, to byla výjimka. A kdysi jsem si tam ještě koupila tu jejich naváženou budapešť. pomazánku, pěkně jsem ji snědla. A až jsem chtěla vyhodit kelímek, tak jsem si všimla, že v tom sváru na víčku byla zelená plíseň!! Hnus!! ![]()
Ten tvůj džus je ale nehoráznost!! Šla bych tam s ním a chtěla bych vrátit prachy, nebo bych jim vyhrožovala Státní potravinářskou inspekcí!
@valina1 Třeba to byla celá paleta a neuvědomil si někdo ten rok, že 2011 je už pasé. ALe kdyby už nebyl ten prošlej, můžeš koupit druhej a tu účtenku použít na ten prošlej. Já bych to udělala už jen z principu, ještě bych chtěla omluvu ![]()
Holky do toho všeho jsem včera koupila ve večerce meloun (není to samoska-takze jsem si ho nemohla „osahat“) a byl uplne mekkej a zhnilej
no a dneska toto ![]()
@valina1 píše:
Holky ale museli videt ze je to po roční (!!!) zaruce- kor když tam dali akci…ach jo, hajzlove jsou to![]()
clovek aby si fakt delal vse doma a pestoval taky doma
jen nevim jak to v panelaku udelat…
uz jsme s manzelem dospeli k nazoru ze si budeme sami pect i pecivo
No ať žije náš odšťavňovač.
No jsou to šmejdi, ale já od jistý doby u všeho kontroluju spotřebu. Taky jsem si přinesla z Alberta kuře a dala ho do lednice a druhej den bylo totálně zelený
.
@hofka jeeezis to neee, jeste by me chteli tocit, to neee
ale bordel tam udelat asi pujdu
@valina1 píše:
@hofka jeeezis to neee, jeste by me chteli tocit, to neeeale bordel tam udelat asi pujdu
tak to je hnus, prodávát takto prošlé věci, i kdyby v akci!!!
a byla jsi tam udělat točo?? ![]()