Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojík maminky, máte nekdo zkušenost s obchodem sportdirect? V uterý jsme posílali objednávk za 10tis a do ted žádný email nic.. Jen se strhli peníze, ale košík je pořád plnej:-/// Už jsme zoufalá, mel jste nekdo zkušenost? Aby to dorazilo
My jsme tam nakupovali myslím třikrát, zboží vždycky dorazilo. Spíš jsem byla trošku zklamaná kvalitou, kupovala jsem si tam boty (riskla jsem to, tady bych za ně dala 3× tolik) a přišly s utrženým háčkem na tkaničku (obuvník mi to opravil za desetikačku, o to nejde, spíš o princip) a jedno tričko došlo se zašitou cca centimetrovou dírkou na zádech, tudíž použitelné max. „na doma“. Myslím, že spoléhají na to, že zboží „za pár šupů“ jim nikdo kvůli ceně poštovného nebude posílat zpátky. Zajímalo by mě, jestli si to samé dovolí k zákazníkům z Anglie. Hodně se mi od nich líbilo a byla jsem spokojená s oblečením pro malého, to bylo bez chyby.
TÝ JO, NOUDOUFÁM, ŽE TO BUDE O. K. PROTOŽE JAKO PLATILI JSME NE ZROVNA MÁLO, PENÍZE ODEŠLI, ALE košík je pořád plný
Já neměla s žádnýma věcma problém a nebo jsem si nevšimla, ale kamarádce asi z deseti trišek přišla tak 3-4 trička opravená-zašitá dírka
Byla to sice dětská trička, ale i tak ![]()
Já tam nakupuju docela často a nemůžu si stěžovat - mám několikery sportovní boty, mikiny, trika, prostě věci na ven a kvalita v pohodě. Mrkni se jestli nemáš email ve SPAMu občas mi tam taky skočil. A když jsem měla pocit, že se dlouho nic neděje (většinou balíček chodí do týdne) napsala jsem jim, komunikují úplně v pohodě.
Ještě bych vydržela, jsou to teprve dva dny. Jinak napsala jsem dvě vady, ale těch věcí jsme objednávali mnohem víc, tak to nebylo tak strašné, i když mě to pochopitelně zklamalo.
@misphulin píše:
TÝ JO, NOUDOUFÁM, ŽE TO BUDE O. K. PROTOŽE JAKO PLATILI JSME NE ZROVNA MÁLO, PENÍZE ODEŠLI, ALE košík je pořád plný
A na mail vám potvrzení o přijetí objednávky od nich přišlo?
Pokud ne, napište jim.
Tak to ja stim nikdy nemela problem. A nemate tam polozku s napisem PRE-ORDER? to by cekLi nez ta polozka dorazi to je jako predobjednavka a az potom to zaslou. Ja nikdy teda nemela.nic rozbiteho poskozeneho nebo tak neco jak tady pisi a uz tam objednavam 2 roky. Jeste mi vzdy poslou nejaky maly darecek za vetsi objednavky
Neměli jsme žádnou položkus pre-order peníze odešli email od nich nepřišel a košík je plný
@misphulin Ahoj, tak mi často nakupujeme přes sportdirect a nikdy jsme s nima problém neměli. Je ale divné, že ti nepřišlo od nich potvrzení, vždycky chodí. A myslím, že ti ty peníze nestrhli, ale jen si je zarezervovali. Vždy si na ně sáhnou až před odesláním zboží.
Nevíme, ale peníze se strhli, co když to dáme znovu odeslat, ale aby se nám nestrhli peníze:-/