Nákup na nextdirect.com

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
75
17.8.12 20:10

Nákup na nextdirect.com

Prosím o radu, v Nextu jsem dostala slevovou kartičku na www.nextdirect.com,ale nikdy jsem tam neobjednávala. Tak nějak jsem pochopila, že poštovné je zadarmo.Ale nevím jak s tou platbou pomocí karty. Nikdy jsem takhle neplatila.To musí být nějaká zvláštní nebo klasická do bankomatu. Předem dík za rady a názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
532
17.8.12 20:38

Ahoj, musí to být embosovaná karta, vzadu na kartě je to trojčíslí- bezpečtnostní kód. Já už tam objednávala víckrát a bez problémů. Prosím a jakou jsi dostala slevu? Jako za nákup v kamenném obchodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
17.8.12 20:38

.. bezpečnostní kód.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
17.8.12 20:39

Je to klasická platební karta. Zavolej si do banky a ověř si, zda máš na PK nastavené limity pro internetové platby, příp. si je nech nastavit.
Potom zadáváš celé č. PK a ze zadní straně za podpisovým vzorem třímístné číslo
(CVV kód).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
17.8.12 20:41
@Melysa píše:
Ahoj, musí to být embosovaná karta, vzadu na kartě je to trojčíslí- bezpečtnostní kód. Já už tam objednávala víckrát a bez problémů. Prosím a jakou jsi dostala slevu? Jako za nákup v kamenném obchodě?

Embosovaná karta to rozhodně být nemusí. Jedině Maestro neumožňuje placení přes internet (teda u většiny tuzem. bank).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
17.8.12 20:42

@ave já má maestro platím s ní na netu. já myslela, že ten kod mají jen embos. karty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
17.8.12 20:50
@Melysa píše:
@ave já má maestro platím s ní na netu. já myslela, že ten kod mají jen embos. karty

I elektronické. A překvapila si mě s tou Maestro. Já myslela, že v ČR už není moc bank, které tímhle typem umožňují placení přes net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
17.8.12 20:51
@ave píše:
Je to klasická platební karta. Zavolej si do banky a ověř si, zda máš na PK nastavené limity pro internetové platby, příp. si je nech nastavit.
Potom zadáváš celé č. PK a ze zadní straně za podpisovým vzorem třímístné číslo
(CVV kód).

protoze moje druha karta ten cvv kod vubec nema, takze platit na netu s ni nemuzu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
17.8.12 20:53
@Melysa píše:

Nakoupila jsem v kamenném obchodě a prodavačka se mě zeptala zda jsem u nich registrovaná já, že ano a dala mě tu kartičku. Je tam sleva 300kč na nákup nad 1200kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
17.8.12 20:58
@Melysa píše:
protoze moje druha karta ten cvv kod vubec nema, takze platit na netu s ni nemuzu :nevim:

Ne, pokud za podpisovým vzorem nemáš třímistný kód, tak s ní nezaplatíš.
Co máš za PK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
17.8.12 21:41

Ja tam nakupuju bezne a mam kreditku visa. Ten trimistny kod u podpisu chteji.

To posilaji i do CR? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
17.8.12 21:59

Tu aktivaci platby pres internet musis mit proste aktivovanou. Zjistis to bud v inet bankovnictvi nebo na nejake infolince. Je tam spousta ale… ta karta nemusi bejt ani fyzicky, muzou to bejt proste jen cisla… :)

idealni bude zavolat si do banky a zeptat se jestli mas aktivovanou platbu pres internet, pripadne jestli mas nastavene nejake limity

jestli to je maestro, visa nebo neco jinyho je uplne jedno, na tom vubec nezalezi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
17.8.12 22:09

@ave to vim, mam karty dve, obyc bez kodu a embos s kodem, tu pouzivam na placeni pre net

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
17.8.12 22:11

@suik jo posilaji, ale asi ze skladu v cr - do 2 dnu jsem to melavzdycky doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
18.8.12 22:46

Díky za rady, musím zajít do banky a zjistit to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák