Nákup na nextdirect.com

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
9.4.13 10:23

Prosím kdo objednáváte přes nextdirect, jak to probíhá? Posílají oznámení o odeslání? Objednávala jsem v pátek a zatím přišlo jen potvrzení objednávky. Někde jsem četla, že je problém s doručováním balíčků, tak mám vítr aby to došlo, když je to už zaplacené. Nejsem tak dobrá angličtinářka abych se s někým dohadovala po telefonu :nevim:
Díky za každou radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
9.4.13 10:43

Já tedy přes nextdirect vyjímečně, jen když potřebuju pár věcí a rychle (pořád to vyjde levněji než v obchodě).
Každopádně oznámení neposílají a balík příjde do 5ti dnů. Tuhle jsem objednala jeden den ráno a druhý den odpo doma 8o
A jestli chceš poradit někoho, kdo objedná s lepším kurzem, můžu doporučit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
9.4.13 10:54
@Miarei píše:
Já tedy přes nextdirect vyjímečně, jen když potřebuju pár věcí a rychle (pořád to vyjde levněji než v obchodě).
Každopádně oznámení neposílají a balík příjde do 5ti dnů. Tuhle jsem objednala jeden den ráno a druhý den odpo doma 8o
A jestli chceš poradit někoho, kdo objedná s lepším kurzem, můžu doporučit ;)

no já už jsem taky našla paní na MMB, ale tohle už bylo objednané, takže příště. No tak ještě počkám do konce týdne a pak kdyžtak napíšu. A stalo se ti někdy, že nedošel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
9.4.13 11:14

Tak máš to zaplacený ne? :-)
to dojde… jen třeba pokud něco neměli skladem, tak to může mít zpoždění, ale to vidíš přímo u objednávky a nebo by ti napsali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
9.4.13 11:17

Prosím tě a jak to přijde? Poštou, nebo DHL, nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
9.4.13 11:46

Myslím, že dhl či ppl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie