Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosím kdo objednáváte přes nextdirect, jak to probíhá? Posílají oznámení o odeslání? Objednávala jsem v pátek a zatím přišlo jen potvrzení objednávky. Někde jsem četla, že je problém s doručováním balíčků, tak mám vítr aby to došlo, když je to už zaplacené. Nejsem tak dobrá angličtinářka abych se s někým dohadovala po telefonu ![]()
Díky za každou radu
Já tedy přes nextdirect vyjímečně, jen když potřebuju pár věcí a rychle (pořád to vyjde levněji než v obchodě).
Každopádně oznámení neposílají a balík příjde do 5ti dnů. Tuhle jsem objednala jeden den ráno a druhý den odpo doma ![]()
A jestli chceš poradit někoho, kdo objedná s lepším kurzem, můžu doporučit ![]()
@Miarei píše:
Já tedy přes nextdirect vyjímečně, jen když potřebuju pár věcí a rychle (pořád to vyjde levněji než v obchodě).
Každopádně oznámení neposílají a balík příjde do 5ti dnů. Tuhle jsem objednala jeden den ráno a druhý den odpo doma
A jestli chceš poradit někoho, kdo objedná s lepším kurzem, můžu doporučit
no já už jsem taky našla paní na MMB, ale tohle už bylo objednané, takže příště. No tak ještě počkám do konce týdne a pak kdyžtak napíšu. A stalo se ti někdy, že nedošel?
Tak máš to zaplacený ne? ![]()
to dojde… jen třeba pokud něco neměli skladem, tak to může mít zpoždění, ale to vidíš přímo u objednávky a nebo by ti napsali