Kde sehnat traktor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5911
16.8.12 13:28

Sháním traktor

Asi téma spíš pro tatínky :mrgreen:
Nutně potřebuji sehnat traktor pro přítele. Mělo by to být překvapení. Rád by zetor 4511 nebo větší.. stroj vhodný do lesa, nejlépe už s předkem. Koukal i na 40cítku, ale ta předek tuším nemá..
Takže k dotazu :) je tu někdo, kdo mi poradí, kde takovou věc rychle sehnat? Případně někdo, kdo mi rozšíří možnosti pátrání? Hledat jeden nebo dva typy traktoru je celkem obtížné. Kdybych věděla o nějakém podobném, třeba by se zadařilo dříve. :think: Projela jsem internet a nic moc mě nechytlo :nevim: Případně na moravě a doprava za raketu - potřebuji ho dostat do ZČ.
Nejlepší by bylo, kdyby mi někdo ochotně odpověděl, že mi rád takový traktor prodá :mrgreen: ale budu ráda za jakýkoukoli radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14110
16.8.12 13:54

Zkusila si agroweb?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
16.8.12 13:59

Přímo agroweb ne, už koukám.. hledala jsem spíš agrobazary :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
16.8.12 14:09

A co třeba 69ku? těch je mnohem víc :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
16.8.12 14:18

To by asi klidně bral, potom je to už ale otázka peněz.. musela bych dost přitlačit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
16.8.12 14:51

Ale zase je otázka, jak moc do starýho traktoru investuješ. paradoxně novej traktor tě ve výsledku do pár let bude stát stejně jako stará rachotina. pokud je přítel mladej, co zkusit vyběhat nějakou dotaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
16.8.12 14:59

To mě taky napadlo, jenže vůbec netuším, kam se obrátit. :oops: dotace a podobné věci jdou úplně mimo mě :think: určitě bude něco na ministerstvu zemědělství, jenže já se v těchhle věcech vůbec nevyznám a ani nevím, co vlastně hledat. :oops: nevíš o nějaké poradně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
16.8.12 15:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
16.8.12 15:11

Jé díky, jsi zlatá :palec: až bude chlap zítra v práci, pořádně to prostuduji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
16.8.12 15:27

Jasně, je studuj :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie