Naletěla jsem, postýlka nikde

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Jídunka
14.8.12 16:53

Naletela jsem postylka nikde ....

Tak uz jt 14dni co jsem naletela podvodnici. :-( Moje postylka se znicila tak jsem si pro sveho skoro 4mesicniho syna chtela koupit novou, staram se o nej sama a tak jsem si nemohla dovolit novou.Dala jsem si inzerat :koupim postylku s prislusenstvim do 1000kc.....atd…ozvala se pani poslala fotky a ja jasala takovou jsem chtela.vse bylo ok nez jsem zaslala penize pak se emaili vratil nedorucen cislo je vypnute…a ja prisla o 1000KC a muj malej stale nema postylku.....neni na tom nekdo podobne??asi ne co ja mam proste smulu…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
14.8.12 16:57

Poučení pro příště, pokud nemáš ověřeného prodejce, neposílat peníze předem. Jinak neboj, určitě nejsi jediná, jsou tu holky, co přišly o mnohem víc. Já platila předem oblečení a taky jsem nalítla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4112
14.8.12 16:57

@Jídunka :cert: :cert: :cert: taky nakupuji takhle, ale zatím se mi nic takového nestalo…Zveřejni její jméno protože jak to tak čtu, přibývá takových víc a víc :cert: Že to vůbec může někdo udělat, když ví jaká je všech maminek finanční situace :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6612
14.8.12 17:05

@Jídunka : Zajdi na policii ČR s vytisknutými maily a výpisem účtu z banky. Nenech si to líbit, na to tihle vychcanci spoléhají :cert:. Minimálně!!! dostane pokutu a bude se muset dostavit na policii, pak se to hlásí na magistrát v míste bydliště a pokud vás bude více, tak půjde před soud. Nebuď blázen a nenech ať ji to jen tak projde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
14.8.12 17:07

Ahoj. A kde jsi ten inzerát měla? Mně se něco podobného stalo už 2× (s menšími částkami) a podařilo se mi peníze dostat zpět. Bohužel prověřený obchodník není záruka, já málem přišla o peníze u někoho, kdo měl stovky pozitivních hodnocení (a po mně několik negativních).

Ideální by bylo spojit se se stejně podvedenými a podat žalobu. Nad 5000 Kč je to trestní čin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jídunka
14.8.12 17:12

Ja mela inzerat na bazosi…urcitte to ohlasim..

• Citovat
  • Upravit
145
14.8.12 17:20

@Jídunka > policie ti stejně nepomuže, ani to řešit nebudou..Proč? Je to jen „blbých“ 1000Kč..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jídunka
14.8.12 17:32

Ja si myslim ze nebudu jedina…treba podvedla vic lidi.

• Citovat
  • Upravit
6612
14.8.12 17:33

@Zdenkkaa: Nejsi taky podvodnice, že máš takové hloupé rady? Minimálně je to přestupek (a může dostat pokutu až 15.000,–) a pokud je víc podvedených, co určitě bude, je to trestný čin. Ty asi máš na to, rozdávat lidem peníze. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
14.8.12 17:38

To je fakt hrůza, takový lidi bych :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
janibubi
14.8.12 17:39
@savik píše: @Zdenkkaa: Nejsi taky podvodnice, že máš takové hloupé rady? Minimálně je to přestupek (a může dostat pokutu až 15.000,–) a pokud je víc podvedených, co určitě bude, je to trestný čin. Ty asi máš na to, rozdávat lidem peníze. :roll:
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
6956
14.8.12 17:42

Ja si nechavam vse poslat obirkou, tech par korun nvic me nevytrhne. Pokud nekdo s dobirkou nesouhlasi, tk se mi zda podezrelej a ma smulu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jídunka
14.8.12 17:42

No a pouceni pro priste uz nikdy nikomu neposlu prachy na ucet zbozi uz pouze na dobirku :-/

• Citovat
  • Upravit
23864
14.8.12 17:48
@Janichka píše:
Ja si nechavam vse poslat obirkou, tech par korun nvic me nevytrhne. Pokud nekdo s dobirkou nesouhlasi, tk se mi zda podezrelej a ma smulu!!

Přesně tak. Taky to tak dělám. :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
14.8.12 17:57

@savik > proč se do mě hned navážíš? znám to z vlastní zkušenosti tak jen říkám tak běž do háje.. jak napsala Jídunka je možný že podvedla víc lidí, to je možný to mě zrovna nenapadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák