Nákupy v cizině

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
44
17.8.12 13:28

Nákupy v cizině

Nakupujete někdo v cizině? Co a kam jezdíte?

:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
123
17.8.12 13:31

Jake nakupy presne myslis???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
17.8.12 13:41

2 x ročně Regensburg - hadry a alkohol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
17.8.12 13:43

@Jari1989

všeobecně - jídlo, kosmetika, oblečení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
17.8.12 13:45

@micelinka Ja chodim do Deggendorfu, po porodu bych chtela zajet do Passau, je to sice jen 60 kilaku ode me, ale neni cas tam zajet, prej tam maji krasny boticky :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
17.8.12 13:46

@Jari1989 tam jsme taky jezdili, v Reg. chodíme do Donau zentrum (nebo tak nějak). Pasov už máme z ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
17.8.12 13:48
@MamcaZuzik píše:
@Jari1989všeobecně - jídlo, kosmetika, oblečení :)

jo takhle :mrgreen: jak uz jsem psala, obleceni do Deggendorfu do nakupniho centra, tam si vzdycky vyberu a kousek od tama je namesti, tak neni problem to projit i tam, jinak kosmetiku u Müllera a jidlo real nebo rewe :D Aldi je o nicem, sice je to levne, ale kvalita nic moc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
17.8.12 13:51

@micelinka ja byla v Regensburgu jen jednou, kdyz jsme zarizovali papiry po svatbe a to jsme shaneli urady a ne obleceni :,( stejne nas poslali do Landshut, jinak tama jen projizdime, kdyz musi manzel na firmu :D A uprimne, ani jsem nemela v tehotenstvi chut neco kupovat, planovala jsem porad, ze ted budu mit cas, tak aspon ty boty a nic, ted mam pred porodem a uz se tesim, az si zas neco nakoupim, ted mam super vymluvu, ze je vsechno vytahany, jak mi rostlo bricho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kas
17.8.12 14:54

Londýn

Ahoj,

my jezdíme s kamarádkou pravidelně na nákupy do Londýna.
Teď na podzim se dají sehnat levné letenky skoro za hubičku a oblečení je tam výhodné celý rok :lol:

• Citovat
  • Upravit
5635
1.10.12 18:41

@Kas
Můžeš mi prosím k tomu napsat něco více podrobněji? Za kolik letenky a kde? Přes Easyjet? Jak dlouho dopředu kupuješ letenky? A letíš jen na otočku?
Teď jsem se vrátila z Londýna (ale byla jsem busem) a ty ceny oblečení :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: Co dodat, že? Takže na jaře bych to viděla na leteckou otočku na nákup - proto sháním info :mavam: Díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák