Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nakupujete někdo v cizině? Co a kam jezdíte?
@micelinka Ja chodim do Deggendorfu, po porodu bych chtela zajet do Passau, je to sice jen 60 kilaku ode me, ale neni cas tam zajet, prej tam maji krasny boticky
![]()
@Jari1989 tam jsme taky jezdili, v Reg. chodíme do Donau zentrum (nebo tak nějak). Pasov už máme z ruky.
@MamcaZuzik píše:
@Jari1989všeobecně - jídlo, kosmetika, oblečení
jo takhle
jak uz jsem psala, obleceni do Deggendorfu do nakupniho centra, tam si vzdycky vyberu a kousek od tama je namesti, tak neni problem to projit i tam, jinak kosmetiku u Müllera a jidlo real nebo rewe
Aldi je o nicem, sice je to levne, ale kvalita nic moc ![]()
@micelinka ja byla v Regensburgu jen jednou, kdyz jsme zarizovali papiry po svatbe a to jsme shaneli urady a ne obleceni
stejne nas poslali do Landshut, jinak tama jen projizdime, kdyz musi manzel na firmu
A uprimne, ani jsem nemela v tehotenstvi chut neco kupovat, planovala jsem porad, ze ted budu mit cas, tak aspon ty boty a nic, ted mam pred porodem a uz se tesim, az si zas neco nakoupim, ted mam super vymluvu, ze je vsechno vytahany, jak mi rostlo bricho ![]()
Ahoj,
my jezdíme s kamarádkou pravidelně na nákupy do Londýna.
Teď na podzim se dají sehnat levné letenky skoro za hubičku a oblečení je tam výhodné celý rok ![]()
@Kas
Můžeš mi prosím k tomu napsat něco více podrobněji? Za kolik letenky a kde? Přes Easyjet? Jak dlouho dopředu kupuješ letenky? A letíš jen na otočku?
Teď jsem se vrátila z Londýna (ale byla jsem busem) a ty ceny oblečení
Co dodat, že? Takže na jaře bych to viděla na leteckou otočku na nákup - proto sháním info
Díky moc ![]()