Zdejší bazárek a placení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4092
19.8.12 17:15

Zdejší bazárek

Ahojky
mám dotaz na ty co prodávají věci ve zdejším bazárku. Zajímá mně jak to děláte s placením? Necháte si peníze poslat na účet předem nebo to napřed pošlete a doufáte, že vám to zaplatí? :lol: Nebo volíte jen osobní odběr v místě bydliště? Dá se tady v bazárku vůbec něco prodat? Mám už nepotřebné dětské oblečení moc pěkné i značkové např. carter´s a nevím co s tím :lol: Omlouvám se za možná stupidní dotaz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
19.8.12 17:22

Rozhodně poslat platbu předem, pokud jsi hodně důvěřivá, tak na dobírku, ale nikdy ne poslat a doufat, že zaplatí, to je čiré bláznovství. To můžu udělat s kamarádkama odsud, co se mezi sebou známe, ale jinak jde pořád o cizí lidi a nikdy nevíš, jací jsou…

Jinak jsem něco přes zdejší bazárek fakt prodala, kupodivu. Ale nechodím tam, protože mi nefungovalo fulltextové vyhledávání, nevím, jak je to teď, chtěla jsem hledat látkové pleny, ale nejde mi to a abych se probírala inzerát po inzerátu, na to fakt nemám nervy. Třeba už to funguje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
19.8.12 17:26
@Gladys píše:
Rozhodně poslat platbu předem, pokud jsi hodně důvěřivá, tak na dobírku, ale nikdy ne poslat a doufat, že zaplatí, to je čiré bláznovství. To můžu udělat s kamarádkama odsud, co se mezi sebou známe, ale jinak jde pořád o cizí lidi a nikdy nevíš, jací jsou…Jinak jsem něco přes zdejší bazárek fakt prodala, kupodivu. Ale nechodím tam, protože mi nefungovalo fulltextové vyhledávání, nevím, jak je to teď, chtěla jsem hledat látkové pleny, ale nejde mi to a abych se probírala inzerát po inzerátu, na to fakt nemám nervy. Třeba už to funguje :nevim:

Aha a přes co jinak prodáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
19.8.12 17:27

Určitě si nechej poslat penízky na účet. Obchodní podmínky by měly „zaručit“ kupujícímu, že mu zboží pošleš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20782
19.8.12 17:29

Zdravím,
Bazárek se už brzy dočká proměny, aby efektivněji sloužil.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
19.8.12 17:43
@admin píše:
Zdravím,
Bazárek se už brzy dočká proměny, aby efektivněji sloužil.Monika

už se těším ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.8.12 17:51
@mikky píše:
Aha a přes co jinak prodáváš?

občas něco přes mimibazar, ale popravdě, moc ohlasů tam většinou nemám. Celkem dobrý mi přišel bazos. Jeden čas přes aukro, ale tam se platí poplatky, tak už to tam nedávám, ale na nějakou větší věc, když chceš vydražit, tak dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
19.8.12 17:57
@Gladys píše:
občas něco přes mimibazar, ale popravdě, moc ohlasů tam většinou nemám. Celkem dobrý mi přišel bazos. Jeden čas přes aukro, ale tam se platí poplatky, tak už to tam nedávám, ale na nějakou větší věc, když chceš vydražit, tak dobré

jj, mimibazar nic moc, na bazoši jsem prodala skoro vše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
19.8.12 17:58

Jojo, tady je bazárek úplně naprd, taky mě to tady nebaví. Nakupuju na mimibazaru, prodávám na aukru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
19.8.12 18:09

Zatím jsem skoro vše prodala přes bazoš, tady nic a občas se chytí i sbazar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
19.8.12 18:11

A chci vždy platbu předem nebo nabízím i osobní převzetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
19.8.12 18:25

Ahojky, já tedy vždy chci peníze předem na účet, 2× jsme tady poslala na dobírku a taky to dopadlo dobře (jen je s tím víc papírování, na druhou stranu náš jistotu dobře spočítanýho poštovnýho).
Jinak prodávám na mimibazaru. Poměr prodaný věcích je asi stejný. Ale prodávám, za ceny, aby mi věci doma nepřekáželi ;).
Když si něco kupuji kontroluji hodnocení - při špatným raději nic nekoupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
19.8.12 19:15

Já nejvíc prodávám na bazosi, tady se někdy kouknu, co tu je zajímavého, ale nemám čas to probírat. je blbý, že se nedá zadat slovo a hledat to. ale dneska jsem tu na pár inzerátů odpovídala. mě třeba nejde do hlavy, jako chápu prodávající, že se bojí, že mu zboží nebude zaplaceno, ale já, jako kupující se zase bojím, že když pošlu penízky předem na účet, že je už neuvidím. už jsem to několikrát udělala a VŽDYCKY se spálila. vždycky to byly částky stokorunové, takže nic na skrachování, ale i tak…mě to mrzelo a i ty penízky chyběly. takže chápu obě strany. ale peníze předem už prostě neposílám a je spousta lidí, co nechce poslat ani na dobírku. tak nevím no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101480
19.8.12 19:22

Tak to já zas chápu, že někdo nechce posílat na dobírku, on musí zaplatit poštovné, dobírkovné a nemá jistotu, že si to ten druhý mezitím nerozmyslí a nenechá balíček ležet na poště…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219
19.8.12 19:23

Já tu prodala jen vajíčko a chtěla platbu předem a s paní se dohodla bez problémů. I mě napsala hodnocení a z vajíčka byla uchvácená. A od té doby nemohu nic prodat :lol: a i na mmb je to slabota(přitom mám vše hezky popsané, vady neschovávám).Tak nevím co dělám špatně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák