Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Potrebuji rychlou radu nevite prosim do kdy je mozne vyzvednout zavazadla za nasbirane globus body? Vim ze body se vydavaji dodnes, ale nevim zda i dnes si musim zavazadlo vyzvednout diky za odpoved ![]()
@Dankasami píše:
Potrebuji rychlou radu nevite prosim do kdy je mozne vyzvednout zavazadla za nasbirane globus body? Vim ze body se vydavaji dodnes, ale nevim zda i dnes si musim zavazadlo vyzvednout diky za odpoved
Já to teda nesbírala, ale je to snad až do 1.9.
Je to napsané na té kartě, kam lepíš ty známky (v těch „pravidlech hry“), já jí už nemám, ale mám pocit, že tam byla nejmíň půlka září.
Body za nákupy můžete získat v období od 20.3.2012 - 20.8.2012. Získané body můžete uplatnit od 20.3.2012 do 3.9.2012.
To je napsané v podmínkách na té kartě, kam se lepí body. ![]()
Aha, tak to byla nejmíň půlka srpna na získání bodů, tak to pardon, ale zjevně je i tak dost času
.
Můžu se zeptat, nemáte některá ještě náhodou pár volných bodů prosím?? chybí mi 15 na kufr…
Moc děkuji
@szusza píše:
Můžu se zeptat, nemáte některá ještě náhodou pár volných bodů prosím?? chybí mi 15 na kufr…Moc děkuji
Včera jsem darovala 22, ale 5 ještě mám..
To ti ale bude asi k ničemu
jéé je jaká to škoda. no ale přeci jen, kdyby se ti chtělo investovat do mě 10kč a poslat mi je v obálce??? byla bych ti zavázána.
@szusza píše:
@Seizdrajéé je jaká to škoda. no ale přeci jen, kdyby se ti chtělo investovat do mě 10kč a poslat mi je v obálce??? byla bych ti zavázána.
Ahoj, pokud chceš, tak ti nějaké dám. Mám jich jen 8.Stačí když mi napíšeš adresu do zprávy,10 Kč mě nezabije ![]()
Příspěvek upraven 20.08.12 v 18:16
Ahoj my si vzali kufr a potřebovali jsme 105 a měli jsme jen 60 a paní na pokladně jich měla hafo tak nám je dodala takže kufr místo za 1300 za 600 ![]()
@kintly
tak to máte super… to bych také potřebovala, ikdyž tady se v Globuse cukají i za igelitky, pochybuju, že by někdo dal 1 bod zadarmo… ![]()
@suwari
poslala jsem ti zprávičku. Děkuji ![]()
@szusza píše:
@Seizdrajéé je jaká to škoda. no ale přeci jen, kdyby se ti chtělo investovat do mě 10kč a poslat mi je v obálce??? byla bych ti zavázána.
Pošli mi teda adresu
Zítra to odešlu
Kdyby jste měl ještě někdo zájem, taky mám nějaké body v peněžence, nesbírala jsem je, dvakrát jsem je dostala za nákup a ze zvyku založila do peněženky a zrovna včera jsem koumala, na co vůbec jsou. Takže kdo chce, ať si písne.