Levný hostel v Praze

Anonymni
1.9.09 11:34

Levný hostel v Praze

Ahoj, chystám se na týden do Prahy, a hledám nějaké levné ubytování, nevíte o něčem? Ráda bych uplatnila i Isic,díky moc Sam

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
1.9.09 13:10

Jen ne hostel ELF - věř mi!!!!!

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21897
1.9.09 14:38

Trochu OT,ale muzu vedet,jaky je rozdil mezi hotelem,motelem hostelem a ja nevim,co jeste na HO existuje?Uz me to kolikrat napadlo..je to jen v cene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
1.9.09 14:44

eemii - já chápu hostel jako levnější hotel, kde platíš za lůžko a málokdy za pokoj (ty vyjdou cenově skoro na stejno jako hotely)

je to oblíbené zejména v zahraničí, bere se to v podstatě jako ubytovna či studentské levné ubytování :wink:

např. zaplatíš za jedno lůžko na pokoji 300 kč (ale musíš snést, že tam bude dalších 7 lůžek obsazených cizími lidmi nebo taky jen 2, podle obsazenosti a v hotelu bys dala za jednolůžák 1.200 :wink: , určitě je to super pro větší skupinky

často se tam schází cestovatelé, lidé obdobných zájmů, radí si co kde a jak, je tam hospůdka apod.

ps v číně mají některé hostely pokoje jen pro holky/kluky, tak jsme s manželem spali každý na jiném pokoji 8O

jo a zakladatelko, zeptám se ti,kamarádka byla nedávnov jenom na madoně a byla spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
1.9.09 14:46

Co zkusit nějaké koleje? Tam ubytovávají po celý rok např. : http://www.kam.czu.cz/?…

• Citovat
  • Upravit
21897
1.9.09 14:53

Borisko,diky moc za vysvetleni..a co teda jeste ten motel :roll: :oops: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
1.9.09 14:55

já mám pocit, že motel je hotel pro motoristy - zejména u dálnic apod. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
1.9.09 14:57

Sam
hostel Klamovka - ale musíš najít sama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.9.09 11:46

Díky moc…koleje jsem zkoušela, ale většina už je plná…a penzionky tam jsou dost drahé…pořád hledám…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová