Ordinace v ruz.zahrade - DOTAZ!!!

Anonymni
28.8.09 20:06

Ordinace v ruz.zahrade - DOTAZ!!!

Ahoj. Omlouvam se za asi stupidni dotaz. Bydlim z zahranici a serial Ordinace sleduji ze zaznamu. VIm, ze ted pres prazdniny serial nebezel, zacal znovu az tento tyden, ze?
Potrebovala bych vedet jak se jmenoval uterni dil a jak se jmenoval ctvrtecni dil.
Jeden z nich je Prochazka ruzovou zahradou - to je uterni nebo ctvtecni? A ten druhy se jmenuje jak - nemuzu to nikde najit…
Diky diky, diky! Sarka.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6471
28.8.09 20:12

Úterní žádný nebyl, to byla spíš rekapitulace, takže je správně, že ho nemůžeš najít :wink: našla jsi jen ten čtvrteční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
28.8.09 20:15

Luci myslím že nemáš pravdu, úterní byl procházka růžovou zahradou a ten včerejší je Zlatej chlap
 http://archiv.nova.cz/search/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.8.09 20:18

Jee, Zlatej chlap! Diky holky moc, jste rychlici a zlaticka! Sarka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.8.09 20:20

Holky - a to uterni - Prochazka ruzovou zahradou - byla to tedy jen rekapitulace nebo normalni pokracovaci dil? Sarka

• Citovat
  • Upravit
12154
28.8.09 20:24
Anonymni píše:
Holky - a to uterni - Prochazka ruzovou zahradou - byla to tedy jen rekapitulace nebo normalni pokracovaci dil? Sarka

Jenom rekapitulace provázená slovy Valšíkem - vdovcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
28.8.09 20:59

A holky, jak se vám to včera líbilo? Já mám Ordinaci ráda, ale včera mi to přišlo megatrapný. Hlavně teda rozeřvanej Hanák a ten otec kluka se zlomenou nohou - trochu jako parodie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
28.8.09 21:17

Taky mi to přišlo divný, nebo že by to bylo tím, že jsem si přes prázdniny odvykla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.8.09 21:18

Raduno - dekuju moc! Jdu na to mrknout.:-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.8.09 21:19

Rekla bych ze uz nevi co vymyslet a podle toho to taky vypada :( Jo a ty herecky vykony…nic moc.Neverim ji to ani trochu :) Petra

• Citovat
  • Upravit
2047
28.8.09 21:30

Mě se to celkem líbilo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
28.8.09 22:35

Jedno co tam je,hlavne ze uz zase bezi :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
28.8.09 23:17

eemi.. dost dobre.. asi tak nejak.. ale tak snad to zase bude o necem.. at se mam na co vecer tesit.. pripada mi ze pres prazdniny jsem televizi nevidela ani z rychliku… decka chodili spat pozde… a pak uz jsem na to nemela ani chut..ale kdyz je ordinace..je jiste ze deti jsou v utery a ctvrtek v osm v posteli a chrapou.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
29.8.09 01:01

JJ,uterky a ctvrtky to je moje :pankac: :pankac: :lol: ,intelektualne jsem na tom po odvysilanem dilu hnedle o dost lip :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
29.8.09 20:00
Eemii píše:
JJ,uterky a ctvrtky to je moje :pankac: :pankac: :lol: ,intelektualne jsem na tom po odvysilanem dilu hnedle o dost lip :lol: :lol:

:D :D :D přesně tak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová