Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Úterní žádný nebyl, to byla spíš rekapitulace, takže je správně, že ho nemůžeš najít
našla jsi jen ten čtvrteční.
Luci myslím že nemáš pravdu, úterní byl procházka růžovou zahradou a ten včerejší je Zlatej chlap
http://archiv.nova.cz/search/?…
Jee, Zlatej chlap! Diky holky moc, jste rychlici a zlaticka! Sarka.
Holky - a to uterni - Prochazka ruzovou zahradou - byla to tedy jen rekapitulace nebo normalni pokracovaci dil? Sarka
Anonymni píše:
Holky - a to uterni - Prochazka ruzovou zahradou - byla to tedy jen rekapitulace nebo normalni pokracovaci dil? Sarka
Jenom rekapitulace provázená slovy Valšíkem - vdovcem.
A holky, jak se vám to včera líbilo? Já mám Ordinaci ráda, ale včera mi to přišlo megatrapný. Hlavně teda rozeřvanej Hanák a ten otec kluka se zlomenou nohou - trochu jako parodie.
Taky mi to přišlo divný, nebo že by to bylo tím, že jsem si přes prázdniny odvykla ![]()
Rekla bych ze uz nevi co vymyslet a podle toho to taky vypada
Jo a ty herecky vykony…nic moc.Neverim ji to ani trochu
Petra
eemi.. dost dobre.. asi tak nejak.. ale tak snad to zase bude o necem.. at se mam na co vecer tesit.. pripada mi ze pres prazdniny jsem televizi nevidela ani z rychliku… decka chodili spat pozde… a pak uz jsem na to nemela ani chut..ale kdyz je ordinace..je jiste ze deti jsou v utery a ctvrtek v osm v posteli a chrapou.. ![]()
JJ,uterky a ctvrtky to je moje
,intelektualne jsem na tom po odvysilanem dilu hnedle o dost lip
![]()
Eemii píše:
JJ,uterky a ctvrtky to je moje![]()
![]()
,intelektualne jsem na tom po odvysilanem dilu hnedle o dost lip
![]()
přesně tak!
Ahoj. Omlouvam se za asi stupidni dotaz. Bydlim z zahranici a serial Ordinace sleduji ze zaznamu. VIm, ze ted pres prazdniny serial nebezel, zacal znovu az tento tyden, ze?
Potrebovala bych vedet jak se jmenoval uterni dil a jak se jmenoval ctvrtecni dil.
Jeden z nich je Prochazka ruzovou zahradou - to je uterni nebo ctvtecni? A ten druhy se jmenuje jak - nemuzu to nikde najit…
Diky diky, diky! Sarka.