Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky, syn má příští týden narozky a chtěla bych mu do školky upéct nějaký dort, nebo spíš řezy..aby se to už rovnou rozdělilo mezi děti. Jenže nejsem super pekařka, nemáte někdo nějaký recept na lehké a dobré řezy pro děti? Polohrubou mouku tady asi nekoupím..díky
co takhle kinder mléčný řez. recept bohužel mám v compu doma a teĎ jsem u našich:) ale třeba to vygogluješ:) je to mňama. dá se z toho nařezat hodně kousků a je to vhodné pro děti.
Hele, tak udelej to nejjednodussi, co se da. Normalne udelej korpus (kdyby jsi chtela, tak mam dobry recept), na to vyjej pudink, hodne bohate to pohazej ruznym ovocem (jahody, kiwi, banan, boruvky, maliny,…) a zalij zelatinou. Pro deti je to idealni a na pohled to vypada dortove. Misto pudinku muzes dat i nejakou tvarohovou napln…
Já dělala Alence do školky BEBE řezy,ale bebe sušenky tam asi taky nemáte ![]()
ja dam skvelej recept na korpus - fakt sametovej, kazdej chvali
75g hladke
75g skrobu¨
120g cukru
4 vejce
2 lzice vrouci vody
uslehas bilky, uslehas zvlast zloudky s cukrem a horkou vodou, opatrne to vsechno smichas
ahoj , dik moc za tipy, bebe susenky nejsou, ale jsou nejake cajove, to je snad skoro stejne, ale i to ostatni vypada lakave, jenom ty mouky a skrob, v tom tapam, vzdycky koupim neco jineho..krome hladke mouky, tu si nepletu ![]()
to jasne, ale s tim skrobem je to fakt uplne delikatesni, zkust to
Hlavně si ověř, jestli něco takového do školky vůbec můžeš přinést ať není trapas. U nás se nic domácího a žádné sladkosti nosit nesmí. K narozeninám nosíme ovoce, my máme rádi ananas, zahlédla jsem i košík jablek nebo švestek a taky sušené ovoce.
lulje píše:
BaroF, kde bydlíte? Čekám, kdy to sem taky dorazí
Frýdek-Místek
BaraF píše:lulje píše:Frýdek-Místek
BaroF, kde bydlíte? Čekám, kdy to sem taky dorazí
A já myslela, že někde v cizině ![]()
Základ je ze dvou placek na plechu, linecké těsto s medem, na jedné placce je vršek pokrytý ořechama připravenýma na pánvi s cukrem, medem a máslem a obě placky slepené vanilkovým krémem.
@Pudloslava píše:
ja dam skvelej recept na korpus - fakt sametovej, kazdej chvali75g hladke
uslehas bilky, uslehas zvlast zloudky s cukrem a horkou vodou, opatrne to vsechno smichas
75g skrobu¨
120g cukru
4 vejce
2 lzice vrouci vody
Od té doby, co jsem ho zkusila, jiný nedělám. Pudloslava sláva! a děkuji ![]()