Lesbičky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
785
23.6.14 15:19

@VesKar Poradim s dotazem na Stud-Brno. Pusobi v CR ve prospech lesbicke minority a usiluji o jeji plne pravni i fakticke zrovnopravneni s ostatnimi cleny spolecnosti. Najdes tam vycerpajici odpoved na svuj dotaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.6.14 15:56
@VesKar píše:
No mě právě napadá kterej chlap ti jen tak dá sperma? Jako tím myslím kamaráda ne toho kdo si za to nechá zaplatit.

Co se domluvit s kamarádem, který je gay? A taky by chtěl dítě :think: jestli by teda nechtěl být dárce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.6.14 16:34
@VesKar píše:
Ahoj holky, tak bych se ráda zeptala jestli se tu nejde nějaká lezbička co by ráda otěhotněla nebo již těhu je. Já tedy nejsem lezbička, ale mám jednu kamarádku která je a ráda by otěhotněla a mě dneska tak napadlo se tu poptat. Ona partnerku má, ale ta by nerada aby došlo mezi ní a nějakým mužem ke styku. Jak jste to řešily, kde jste našli muže na styk a na semeno?

kámoška to řešila tak, že našla kámoše, ten jí „nasříkal“ do inj. stříkačky, ona si to zavedla. Domluva jasná - nikdy ho neuvede, nebude po něm nic chtít atd.. Povedlo se tuším na 4 pokus - předtím byl na zdrav. testech - nemoci atd.. Má ho kdesi napsaného, kdyby dítko mělo nějakou extra závažnou chorobu, jinak ale nic. Dítě vychovává s partnerkou ;) Mmchdm, na netu se se spermatem čile obchoduje, ale věř cizímu člověku, že je zdravý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
23.6.14 16:37
@martina.se píše: Mmchdm, na netu se se spermatem čile obchoduje, ale věř cizímu člověku, že je zdravý :nevim:

ty brdo, vazne? to uz se snad obchoduje se vsim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.6.14 17:21
@Taminka píše:
ty brdo, vazne? to uz se snad obchoduje se vsim :think:

jj, je toho fakt hodně, obvyklá cena cca 10 tis.. ale věř fakt někomu na netu, že je zdravý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.6.14 17:23
No hlavně, ten obchod nějak musí proběhnout, tudíž víš, co to je za člověka, a ten chlap se vystavuje tomu, že do smrti bude platit alimenty. Nechápu, že je někdo takhle krátkozraký.
@martina.se píše:
jj, je toho fakt hodně, obvyklá cena cca 10 tis.. ale věř fakt někomu na netu, že je zdravý :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.6.14 17:26
@terinka4444 píše:
No hlavně, ten obchod nějak musí proběhnout, tudíž víš, co to je za člověka, a ten chlap se vystavuje tomu, že do smrti bude platit alimenty. Nechápu, že je někdo takhle krátkozraký.

nevystavuje. Předání je zcela anonymní - nikde se neuvádí vůbec nic. Jen se domluví čas a místo, tam se to předá a hotovo.. dárce daruje většinou 3-5×, dle ovulace. Pokud se povede na první pokus, tak je to hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.6.14 17:34

Jako že ta žena neví ani jméno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
1.7.15 13:39
@martina.se píše:
jj, je toho fakt hodně, obvyklá cena cca 10 tis.. ale věř fakt někomu na netu, že je zdravý :nevim:

Sorry, to je nesmysl. Jde najít přes inzerci i různé dárce zcela zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
1.7.15 13:47
@VesKar píše:
Ahoj holky, tak bych se ráda zeptala jestli se tu nejde nějaká lezbička co by ráda otěhotněla nebo již těhu je. Já tedy nejsem lezbička, ale mám jednu kamarádku která je a ráda by otěhotněla a mě dneska tak napadlo se tu poptat. Ona partnerku má, ale ta by nerada aby došlo mezi ní a nějakým mužem ke styku. Jak jste to řešily, kde jste našli muže na styk a na semeno?

Lesbička nejsem, ale nedávno tu byla diskuse s mužem, který řešil opačný problém. Byl gay, toužil po dítěti, ale chtěl, aby mělo normálně i matku. Takže ideálně lesbu. Na styku netrval, psal, že klidně stříkačkou :oops: :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
1.7.15 14:00

Docela by mě zajímalo, zda někoho takového najde. Já bych teda sdílené rodičovství s nějakým gayem (i heterosexuálem) nebrala, s parterkou chceme děti v tomto ohledu „jen pro sebe“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
1.7.15 14:05
@Ludmila85 píše:
Docela by mě zajímalo, zda někoho takového najde. Já bych teda sdílené rodičovství s nějakým gayem (i heterosexuálem) nebrala, s parterkou chceme děti v tomto ohledu „jen pro sebe“.

Je otázka do pranice, co je lepší pro dítě. Osobně zastávám názor, že ženský i mužský model rodičovství má svůj smysl, ideálně pokud jsou ti dva přátelé. Jasně, asi bude lepší vyrůstat se dvěma ženami (matkami), než v hetero rodině např. alkoholika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
1.7.15 14:15

Je to otázka, podle mě také svůj smysl nějaký mužský vzor, máme třeba blízký vztah s bratrem a jeho rodinou. Jasně, strejda není táta, stejně jako jím není můj otec, u kterého s mamkou jsme docela často (přítelkyně vídá otce výjimečně, zná ho, ale nevychovával ji).

Jelikož bychom ovšem takový model soužití a sdílení dítěte s nějakým gayem psychicky nezvládala ani já, ani pertnerka, tak by tento model pro dítě moc harmonické prostředí nevytvářel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
1.7.15 14:23
@martina.se píše:
nevystavuje. Předání je zcela anonymní - nikde se neuvádí vůbec nic. Jen se domluví čas a místo, tam se to předá a hotovo.. dárce daruje většinou 3-5×, dle ovulace. Pokud se povede na první pokus, tak je to hotovo.

Nestíhám číst, tak se omlouvám, jestli už to tu bylo…Ale co rizika pohl. chorob, AIDS a pod.? To jsou šílená rizika, nechápu, že to někdo podstoupí - a ještě za to zaplatí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.7.15 14:25
@pe-terka píše:
Nestíhám číst, tak se omlouvám, jestli už to tu bylo…Ale co rizika pohl. chorob, AIDS a pod.? To jsou šílená rizika, nechápu, že to někdo podstoupí - a ještě za to zaplatí :nevim:

reaguješ na starou diskuzi :mrgreen: ale jo, taky to moc nechápu, osobně bych do toho nešla. Ale zoufalí lidé dělají zoufalé věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí