Nachlazení a bazalní teplota

26
22.6.14 20:29

Nachlazení a bazalní teplota

Ahoj holky. Co si myslíte o mem grafu? anovulace? :( Cyklus mam každy měsíc jiný. Jeden mesic mam Cca 25-26 a druhy 30-31. Jsem už 4den nachlezena, no spíše mam už jen rýmu, v noci se nekdy budím, myslíte že to ma vliv na BT? čípek jsem měla v týdnu otevřený, měkky a skoro jsem na něho nedošáhla, hlen taky odpovídal ovulaci. Dneska už ho mam skoro zavřeny, tvrdne a došáhnu na něj. Včera mě bolel pravý vaječník, ze kterého jsem měla tento měsíc ovulovat. I bradavky mam citlivé. Cítím, že by to ovu měla byt, ale podle grafu asi ne no :( Tak nevím, jsem z toho jelen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6244
22.6.14 21:48

Tak na BT má vliv hodně věcí, i nachlazení. U mne třeba stačí i večer sklena vína a ráno mi vyletí teplota nad 37, ikdyž mám mít zrovna ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
22.6.14 21:56

Tezko rict… Pokud vse ostatni odpovidalo ovulaci, tak nejspis probehla. Pokud jsi nemocna, na BT to ma urcite vliv. Uvidis, jak to bude dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
22.6.14 22:15

No tak ja budu doufat, že proběhla a povedlo se. Jen mě ted vrtá hlavou, že mívám ovulační cystu obměsic. Vzdy na pravem vaječníku. Byla jsem s tím na gynde a doktor rikal, že vzdy když ovuluji tak me ta cysta praskne, proto mě vždy bolí pravý vaječník kdyz mam ovulovat (což bylo včera), tak jestli můžu přes tu cystu když praskne v ovulaci otěhotnět, jestli se vajíčko uvolní. nevíte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
23.6.14 08:46

@Beli.32 no v jedné diskusi byla holka, která měla cystu pár měsíců, než jí zmizela a přes tu cystu z druhého vaječníků normálně ovulovala, tak si myslím, že můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí