Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, kdo se chystá v nejbližší době na své první IUI jako já?
Tak to přeju moc a moc štěstí ať to vyjde - nám to vyšlo hned na poprvé… tak ať máte taky takové štěstí ![]()
Dekuju moc, jde tobě se povedlo hned napoprvé, tak to je super, to já bych si taky přála, ale se svoji smůlou tomu moc nevěřím, ale co kdyby nahodou
Minuly měsíc jsem brala léky na stimulaci, ale nechali jsme to na přírodě, bohužel bez výsledků, tak ted mám malinkou nadeji ![]()
@Milus335 Naděje je velká - celejch 50%
(buď jo, nebo ne…) Musíš to brát s optimismem… Já už byla taky mírně pesimistická - nedařilo se 2 roky, takž hlavu vzhůru - udělat si z toho pěknej den a přemlouvat spermouše, ať doplavou tam kam mají ![]()
@Milus335 Ahojky:-) mám 1IUI za sebou, bohužel mrcha dorazila. 18.7. Mně čeká další, zítra začínám s Clostíkem. Jak jsi na tom ty?
@Jankarica86 Ahoj ja byla minule utery a vcera jsem si udelala test, vim ze brzo ale bemam uz ani 2 carky z pregnylu, takze test negativni. Takze ja ted nejakou dobu nebudu nic podnikat. Drzim palce
@Milus335 Čauky:-) tak to máš teď to nejnapínavější období! To budu držet ať se vybarví druhá půlka TT:-) Moc přeju aby to napoprvé vyšlo, to by byla paráda:-) Já mám z 2.IUI synátora(1rok a 8měs.) Teď mně čeká 2.IUI po porodu, tak snad pro mně to druhé bude zase šťastné:-) Kromě pregnylu jsi brala něco na stimulaci? A po IUI? A kdyby se nedej bože nezadařilo jdete hned do dalšího pokusu?
@Jankarica86 To je fajn, ze už se ti jednou po iui podařilo otěhotnět. Brala jsem clomifen a pak pregnyl a po iui nějaká antibiotika na infekci.Od te doby, co jsem psala, ze test byl negativní jsem další nedělala, nemá to cenu, beztak bych byla akorát zase zklamana, takže to ted necham byt. Jediné co mi po tech stimulacich bylo, tak zle, vyrážka na obou nohách a celou půlku obličeje opupinkovanou
Držím ti palecky
@Milus335 Ahoj, tak jsi z dovolenky doma? Já jsem tady řešila hnusné věci…začal jsem po stymul. clostikem krvacet a zjistilo se, že i přes menzes jsem byla těhotná a bohužel potratila…takže revize a teď si taky dávám pauzu…
@Jankarica86 To me moc mrzi…Takze ty si stimulovala a zacala hned krvacet? To si menstruaci dostala kdy teda nejak jsem to nepochopila
@Milus335 Normálně jsem 27. DC dostala menzes( v pondělí 7.7.), měla jsem ji 5 dnů, 5.-9. DC jsem měla brát clostík, takže jsem to tak brala a 3. den užívání (v pondělí 14.7.)jsem začala špinit a ve čtvrtek (17.7.)už to se mnou lítalo, v pátek už byla revize…a to jsem 16.7. měla narozky:-( jsem si dala hezký dáreček, ale dnes jsem byla zas na kontrole a hcg už je jen 28jednotekl Pro změnu cysta trošku povyrostla, je 6×7cm, tak jsem vyfasovala Norethisteron…snad po něm ta cysta prdne a my na to v září zas vlítnem:-)
![]()
@Jankarica86 Tak ti budu drzet palce, aby ta cysta zmizela a pak se vam zadarilo