Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, vcera jsem cetla zajimavy clanek ze stari Indove pry poznali pohlavi druheho a dalsiho ditete podle toho, jestli posledni narozene dite melo vlasy vzadu bud rovne nebo do spicky. Pokud ta rovina byla rovna, dalsi dite bylo stejneho pohlavi a pokud do spicky (vecka) tak opacneho. Zatim jsem to otestovala u clenu rodiny a pribuznych a zatim sedelo. Jak to mate vy? Je mozne, ze se da dle vlasu posledniho ditete urcit jake bude pohlavi dalsi dite? Dekuju za nazory ![]()
Asi jsem to spatne popsala
ale zatim to asi u dvaceti ludu sedelo tak jsem se chtela poradit ![]()
Vzadu ma kazdy covek vlasy u krku bud do roviny nebo do spicky. A podle toho se urci dalsi dite.
Prosím názorné fotky, jak ty vlasy mají vypadat, já jsem mimo ![]()
jeste nemam, cetla jsem to vcera a nesihla jsem jeste pribuzny vyfotit:-)
No zkusim popsat znova:kdyz se kouknete dozadu tak uplne dole jak zacinaji u krku rust vlasy tak rostou bud v rovine nebo maji spicku
@versen Máme jedno dítě a příbuzné daleko, nemůžu udělat průzkum. Stále trvám na tom, že je to blbost.
Me taky nejak nejde na rozum jak souvisi vlasy jednoho ditete s pohlavim druheho, ale mam jen maturitu… ![]()
@versen Jakože to první dítě a jeho vlasy ví, která z těch milionů spermií a jaké vajíčko v budoucnu vyhraje?
Příspěvek upraven 21.06.14 v 18:25