Určení pohlaví dle zadní vlasové roviny posledního potomka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
26.6.14 23:41

Ahoj, můžete mi prosím některá z vás říct jestli se podle pohlavního hrbolku jedná o kluka nebo holku? Mudr mi to zatím nechtěl říct. :? Fotka je z 13 týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
27.6.14 06:55

@marki777 z týhle fotky to fakt asi poznat nejde a navíc ve 13. týdnu je brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
27.6.14 06:58

@marki777 podle toho úhlu spíš holka, ale fakt nejsem odborník :mrgreen: Radši si počkej, až ti to řekne doktor. Teď je to fakt tak 50/50…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
27.6.14 07:26

Lentilka:Je to holka-kdyz je hrbolek rovne je to devce, kdyz nahoru tak chlapec. Takze za me holka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
27.6.14 07:30

@versen a o jaký hrbolek, že se jedná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
27.6.14 07:59

@lleennttiillkkaa omlouvám se, že odpovídám za versen, ale jedná se o úhel, který svírá „jakoby pindík“. U obou pohlaví totiž ze začátku vše vypadá stejně a podle velikosti a tvaru tudíž ve 12 tt nemůžeš rozlišit, zdali se jedná o penis, nebo o klitoris. Rozdíl mezi nimi je v úhlu, který svírají s pánví. Zatímco penis většinou trčí směrem vzhůru, klitoris prodlužuje linii těla :) Proto to tady vypadá spíš na děvčátko :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
27.6.14 09:01

Lentilka: souhlasim-dost jsem to studovala kdyz jsme cekali malyho a tady je krasne videt ta rovina tudiz by to mela byt jasna holcicka. Navic letos se mi zda se je holcici rok-vsude se ceka n rodi sama holcicka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
27.6.14 09:05

@versen V „naší“ diskuzi listopadových rodiček je to zase samej kluk. Holčiček je tam jako máku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
27.6.14 09:30

Meeshab: :)no ja jen ze kolem me vidim same holky :)tak jsem rada, ze to bude vyrovnany :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
27.6.14 11:07
@Meeshab píše:
@versen V „naší“ diskuzi listopadových rodiček je to zase samej kluk. Holčiček je tam jako máku :mrgreen:

CV naší uzavřený vedou chlapečci taky no:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
27.6.14 12:30

@Crystal87 8o ani nevím, že nějaká uzavřená diskuze je…Tak jak je vidět, tak podzim prostě přeje pindíkům :mrgreen: Jedna od nás psala, že prý když rodila posledně (taky v listopadu), že to byli taky skoro samí kluci a že prý jí někdo říkal, že to tak statisticky je (i když mě to teda připadá nepravděpodobný a nevidím k tomu sebemenší logický důvod). A ty čekáš co? (koukám, že máš TP stejný jako já :pankac: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
27.6.14 13:28

Meeshab:ja jsem si spis myslela ze je to podle roku-minuly rok jsem mela kolem sebe samy kluky a letos vsichni co znam bud maji n cekaji holku. I mezi celebritama je to letos sama holka a minuly rok kluci. Tak nevim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
27.6.14 14:29
@Meeshab píše:
@Crystal87 8o ani nevím, že nějaká uzavřená diskuze je…Tak jak je vidět, tak podzim prostě přeje pindíkům :mrgreen: Jedna od nás psala, že prý když rodila posledně (taky v listopadu), že to byli taky skoro samí kluci a že prý jí někdo říkal, že to tak statisticky je (i když mě to teda připadá nepravděpodobný a nevidím k tomu sebemenší logický důvod). A ty čekáš co? (koukám, že máš TP stejný jako já :pankac: ).

Holcicku jestli se dva lekari nepletou:)Doma uz mam tri kluciky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
27.6.14 16:03
@marki777 píše:
Ahoj, můžete mi prosím některá z vás říct jestli se podle pohlavního hrbolku jedná o kluka nebo holku? Mudr mi to zatím nechtěl říct. :? Fotka je z 13 týdnu.

Nešlo by to ostřeji? Mně se právě zdá že mírně směřuje nahoru ale je to mázlé no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
27.6.14 17:57

Crystal87:nas malinkej to mel hodne nahoru tak si myslim, ze to je rovne. No snad nam marki da vedet:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí