Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, ráda bych toto téma pro nás budoucí maminy, které se budeme právě od ted snažit o mimi. Ráda bych aby se nás tu pár snažilek sešlo, uzamklo se a byly jsme tu spolu, povídali si o radostech i starostech, pádech i úspěchách a tak dál. Kdo má zájem mít takové virtuální kamarádky šup sem ![]()
Já už začala brát kyselku, a nyní čekám na otravnou paní co nás po týdnu nechá čistit tělo od antikoncepce a taky pomalu pracovat na fazolce ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@tarika Držím moc palečky aby to vyšlo tak jak si s partnerem přejete.
Já se ráda přidám. ![]()
@luciekal Vítej
jsem ráda, že se s někým budu moc dělit o vše možný i nemožný. Vy už pracujete na mimi?
@tarika
Také bych se ráda přidala, končí mi zrovna MS a hurá na to! ![]()
@tarika Já doufám, že už je uděláno, ale mám do MS týden, ale když to nevyjde tak budeme znovu.
Jsem po ZT v 3/2014
@anairda Používáš nějaké vitámínky nebo to necháváš tak?? A jak dlouho se snažíte??
@Miriam24
Mě právě teď končí menstruace a budeme se snažit první měsíc. Beru Femibion, je prý nejlepší, protože obsahuje ten metafolin, který pomáhá kys. listovou vstřebat. V prvním těhotenství jsem brala Calibrum Baby plan.
@anairda Tak to jooo
My jedeme teď druhý měsíc. Tento měsíc jsem právě pila čaj z drmku a dělala jsem si ovu testy…takže když byl ovu test pozitivní tak jsme to pojistili
tak jsem právě zvědavá jestli to vyšlo nebo ne. Mám strach, že pokud to vyšlo tak nebude dostatek času na uhnízdění protože ovu byla 22DC. ![]()
@Miriam24
Proč by nebylo dost času?? Jestli víš jistě, že byla ovu až 22DC, tak je to delší cyklus, takže by ti měla přijít až déle…
No já mám někdy cyklus 30 dní někdy třeba i 36 dní…tak právě nevím. Nikdy jsem ovu testy nedělala takže jsem ani nevěděla jestli ovu je nebo kdy je. Jo a jinak ještě beru kys. listovou.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat