Kopie: Těhu spolu od začátku :-)

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3157
27.6.14 14:41

@tarika ahoj no v porovnání s holkama co se snaží i 5 let je to nic :-) zatím to nějak nehrotime jen podpůrný vitamíny a bylinky si dáváme a nějak oba doufáme že se zadari přirozeně beru teď druhou krabičku nosifolu a k tou jsem si teď naordinoval kontryhel od 1DC do ovu snad se zadari přítel pije kotvičník čaj a kapky ;-) jonák on to neřeší to spíš já vždy tu ms obrecim a pak je to zas v pohodě věřím v to že to vyjde :-) vy se snažíte první měsíc? :-)

• načítám...
11700
27.6.14 15:20

@tarika
Bylo by dobré, kdyby si založila uzamčenou skupinu, ne diskuzi a nás do ní pak pozvala. ;)

• načítám...
11700
27.6.14 15:21
@VesKar píše:
Takže je to ta čára na té modré ploše v pravo? Nejsem sice odborník, vidím to poprvé ale na tom modrém vidím čáru. A co ta růžová čára v bílém poli?

Ne ne, to je čárka v bílém poli, vlevo od té kontrolní.

• načítám...
992
27.6.14 15:31

@venisa @tarika Holky můj chlap to taky nijak zvlášť neprožívá…když jsem mu dneska teda řekla, že jsem asi nejspíš těhotná tak mi řekl: fááákt?? usmál se, objal mě, dal pusu…pak jsem mu ukázala ten testík a řekl, že tam skoro nic nevidí…ale pak asi jak mu to došlo tak pořád chodil a usmíval se a hladil mě. Tak nevím, no :roll:

• načítám...
25701
27.6.14 15:34

@Miriam24 no asi mu to postupně dochází :) ty chlapi maj trošku delší vedení než jim něco dojde :) já jsem zvědavá na toho mýho až mu jednou řeknu „sem těhotná“ jak bude reagovat ;)

• načítám...
992
27.6.14 15:39

@venisa no já mu pak říkala, že jestli má vůbec radost a on že má ale že mu to musí nejprve dojít :-) tak uvidíme.
Jinak asi nám to vyšlo na třetí měsíc. Ale taky jsem se už s předchozím partnerem snažili přes 2 roky…tak to bude moje vytoužené miminko :-)
Snad se to udrží a čárečka bude jen a jen sílit a MS se nedostaví :think:

• načítám...
48
27.6.14 15:43

Miriam24 kdyby se náhodu MS dostavila, tak jí rychle pošli pryč. Gratuluju. Určitě tam je malej čertíček.

• načítám...
992
27.6.14 15:49

@VesKar děkuji :-) já se ji pokusím domluvit aby nepřišla :-) jinak asi k Dr. bych neletěla. na testíku je jen slabá čárečka tak to může být i takové to biologické těhu nebo co. no uvidíme.
Jinak mě fakt šíleně bolí ty prsa, ještě asi nikdy mě tak nebolely. A taky jsem zkoušela ovu test ( prý taky ukazuje těhu) a je fakt, že byl téměř pozitivní, jen trošililinku víc barvy mu chybělo.

• načítám...
25701
27.6.14 15:55

@Miriam24 no ja dneska mela „ducha“ ale jestli to vubec byl „duch“. Ale nebudu to asi nikomu rikat.

• načítám...
992
27.6.14 15:57

@venisa no taky jsme to nechtěla říkat ale neudržela jsem se. Segře jsem to musela říct protože ona je z toho víc na nervy než já a tak mi i ten testík koupila :D příteli jsem to taky řekla no a mamce taky ikdyž mě to pak štvalo. Ale asi jsou to emoce, no.

• načítám...
25701
27.6.14 16:00

@Miriam24 No u nas to z okoli nikdo nevi, ze se snazime. Takze to udrzim pres dovolenou apak dam testik a uvidime

• načítám...
992
27.6.14 16:01

@venisa Kampak jedete na dovču?? No tak rodina z mé strany to věděla už delší dobu ale z přítelové strany to neví nikdo. Takže tam to bude překvapení a jim se to řekne až to bude 100% :-)

• načítám...
25701
27.6.14 16:08

@Miriam24 jedeme na Orlik do jednoho lpu. Tak u nas to reknem vsem az to bude 100%

• načítám...
11700
28.6.14 17:20
@Miriam24 píše:
@VesKar děkuji :-) já se ji pokusím domluvit aby nepřišla :-) jinak asi k Dr. bych neletěla. na testíku je jen slabá čárečka tak to může být i takové to biologické těhu nebo co. no uvidíme.
Jinak mě fakt šíleně bolí ty prsa, ještě asi nikdy mě tak nebolely. A taky jsem zkoušela ovu test ( prý taky ukazuje těhu) a je fakt, že byl téměř pozitivní, jen trošililinku víc barvy mu chybělo.

K doktorovi jdi nejlépe až tak za 14 dní, tak v tom 7 týdnu, 6+ něco, hoď si to do kalkulačky, www.tehotenskakalkulacka.cz, aby už bylo srdíčko, dřív to nemá cenu. Držím palce ;-)

• načítám...
992
28.6.14 18:27
@anairda píše:
K doktorovi jdi nejlépe až tak za 14 dní, tak v tom 7 týdnu, 6+ něco, hoď si to do kalkulačky, www.tehotenskakalkulacka.cz, aby už bylo srdíčko, dřív to nemá cenu. Držím palce ;-)

ahojky, děkuji moc, zkusím to…já si myslím že se to neudrží, dneska mě nějak pobolívá břicho :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+