Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@tarika ahoj no v porovnání s holkama co se snaží i 5 let je to nic
zatím to nějak nehrotime jen podpůrný vitamíny a bylinky si dáváme a nějak oba doufáme že se zadari přirozeně beru teď druhou krabičku nosifolu a k tou jsem si teď naordinoval kontryhel od 1DC do ovu snad se zadari přítel pije kotvičník čaj a kapky
jonák on to neřeší to spíš já vždy tu ms obrecim a pak je to zas v pohodě věřím v to že to vyjde
vy se snažíte první měsíc? ![]()
@tarika
Bylo by dobré, kdyby si založila uzamčenou skupinu, ne diskuzi a nás do ní pak pozvala. ![]()
@VesKar píše:
Takže je to ta čára na té modré ploše v pravo? Nejsem sice odborník, vidím to poprvé ale na tom modrém vidím čáru. A co ta růžová čára v bílém poli?
Ne ne, to je čárka v bílém poli, vlevo od té kontrolní.
@venisa @tarika Holky můj chlap to taky nijak zvlášť neprožívá…když jsem mu dneska teda řekla, že jsem asi nejspíš těhotná tak mi řekl: fááákt?? usmál se, objal mě, dal pusu…pak jsem mu ukázala ten testík a řekl, že tam skoro nic nevidí…ale pak asi jak mu to došlo tak pořád chodil a usmíval se a hladil mě. Tak nevím, no ![]()
@Miriam24 no asi mu to postupně dochází
ty chlapi maj trošku delší vedení než jim něco dojde
já jsem zvědavá na toho mýho až mu jednou řeknu „sem těhotná“ jak bude reagovat ![]()
@venisa no já mu pak říkala, že jestli má vůbec radost a on že má ale že mu to musí nejprve dojít
tak uvidíme.
Jinak asi nám to vyšlo na třetí měsíc. Ale taky jsem se už s předchozím partnerem snažili přes 2 roky…tak to bude moje vytoužené miminko ![]()
Snad se to udrží a čárečka bude jen a jen sílit a MS se nedostaví ![]()
Miriam24 kdyby se náhodu MS dostavila, tak jí rychle pošli pryč. Gratuluju. Určitě tam je malej čertíček.
@VesKar děkuji
já se ji pokusím domluvit aby nepřišla
jinak asi k Dr. bych neletěla. na testíku je jen slabá čárečka tak to může být i takové to biologické těhu nebo co. no uvidíme.
Jinak mě fakt šíleně bolí ty prsa, ještě asi nikdy mě tak nebolely. A taky jsem zkoušela ovu test ( prý taky ukazuje těhu) a je fakt, že byl téměř pozitivní, jen trošililinku víc barvy mu chybělo.
@Miriam24 no ja dneska mela „ducha“ ale jestli to vubec byl „duch“. Ale nebudu to asi nikomu rikat.
@venisa no taky jsme to nechtěla říkat ale neudržela jsem se. Segře jsem to musela říct protože ona je z toho víc na nervy než já a tak mi i ten testík koupila
příteli jsem to taky řekla no a mamce taky ikdyž mě to pak štvalo. Ale asi jsou to emoce, no.
@Miriam24 No u nas to z okoli nikdo nevi, ze se snazime. Takze to udrzim pres dovolenou apak dam testik a uvidime
@venisa Kampak jedete na dovču?? No tak rodina z mé strany to věděla už delší dobu ale z přítelové strany to neví nikdo. Takže tam to bude překvapení a jim se to řekne až to bude 100% ![]()
@Miriam24 jedeme na Orlik do jednoho lpu. Tak u nas to reknem vsem az to bude 100%
@Miriam24 píše:
@VesKar děkujijá se ji pokusím domluvit aby nepřišla
jinak asi k Dr. bych neletěla. na testíku je jen slabá čárečka tak to může být i takové to biologické těhu nebo co. no uvidíme.
Jinak mě fakt šíleně bolí ty prsa, ještě asi nikdy mě tak nebolely. A taky jsem zkoušela ovu test ( prý taky ukazuje těhu) a je fakt, že byl téměř pozitivní, jen trošililinku víc barvy mu chybělo.
K doktorovi jdi nejlépe až tak za 14 dní, tak v tom 7 týdnu, 6+ něco, hoď si to do kalkulačky, www.tehotenskakalkulacka.cz, aby už bylo srdíčko, dřív to nemá cenu. Držím palce ![]()
@anairda píše:
K doktorovi jdi nejlépe až tak za 14 dní, tak v tom 7 týdnu, 6+ něco, hoď si to do kalkulačky, www.tehotenskakalkulacka.cz, aby už bylo srdíčko, dřív to nemá cenu. Držím palce
ahojky, děkuji moc, zkusím to…já si myslím že se to neudrží, dneska mě nějak pobolívá břicho ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat