Kopie: Těhu spolu od začátku :-)

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
11700
30.6.14 08:02

@Miriam24
Jo jo, za 14 dní to bude tak akorát. :)
Super, druhá čárka je jasná, je to tam! :kytka:

• načítám...
11700
30.6.14 08:04

@Miriam24
Když to vidím, tak už bych taky úplně testovala. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
992
30.6.14 08:08

@anairda Děkuji moc :hug: držím pěstičky ať ti to taky výjde :-) Jen aby bylo vše ok a dále jsme rostly. Měla bych papkat nějaké vitamínky?? Teď beru kys. listovou. A kdy se mám jít objednat k dr.??

• načítám...
11700
30.6.14 08:21

@Miriam24
Tak můžeš doktorovi zavolat v podstatě už teď, že ti mešká MS, máš pozitivní test a že by ses chtěla objednat na potvrzení, řeknou ti sami, ale počítej fakt až tak za 14 dní.
Já už jsem to tady psala víckrát, aby si někdo nemyslel, že to prodávám :lol: ale za mě fakt nejlepší ten Femibion, kvůli Metafolinu:

„Až 50% žen kvůli vrozené snížené aktivitě enzymů nedokáže v těle přeměnit kyselinu listovou na aktivní formu, kterou je tělo schopné využít např. pro dělení buněk. Proto firma Merck přišla na trh s úplně novou látkou nazvanou Metafolin, díky níž si každá žena dokáže vytvořit optimální hladinu aktivní kyseliny listové (tzv. folátů) v těle. To je důležité zejména v období plánování těhotenství, v průběhu těhotenství a při kojení. Metafolin je součástí přípravků určených právě pro toto období.“

• načítám...
103
30.6.14 08:58

@Miriam24 Tak to ti gratuluji :-) jsi teda první mezi námi komu se to povedlo :-) musí to být užasný pocit, že?

• načítám...
103
30.6.14 09:12

Holky ach ta psychika :-D včera jsem si musela dát k večeři dvě kys. okurky :-D normáně je nejim, ale jak se o tom mluví, že těhule je mají rádi tak i muj mozek si na to vzpoměl. :roll: přitom tehu nejspíš nejsem :( ted bych měla mít první plodný den, 3.7 ovulaci a poté další dva plodné dny. Kdy je největší naděje otěhotnět? Pořád se v tom ztrácím ;)
Pořád se pozoruju jestli už náhodou nezpozoruji nějaké signály těhu a to se snažíme teprve první cyklus :lol: nevím co budu dělat za delší dobu, kdyby nám to nešlo.
O víkendu jsme sehnali dům našich snů a budeme žádat o hypotéku, pokud nám jí dají budeme se do září stěhovat. Máme radost!!! a můj drahý změnil názor a najednou si chce povídat o mých pocitech, co tady řeším a tak. Když jsem se divila, že tam najednou tak prý, ptž už ví že budeme ve svém a je jako hlava rodiny klidnější a vidí vše jednodušší :-D :srdce:
Snad to všechno klapne :potlesk: jsem v naprosté pohodě a to je tak úžasný až se bojím co se pohnojí 8o
A co vy? :mavam:

• načítám...
11700
30.6.14 09:17

@tarika
Počkej, a proč přemýšlíš, jestli jsi těhu, když tě teprve čekají plodné dny?
Ono hodně záleží na tom, jak dlouhé máš cykly a hlavně kdy probíhá ovulace. Vajíčko je při ovulaci schopné oplodnění jen 24 hodin, takže nejjistější je, snažit se den před ovulací a v den ovulace. Pokud máš menstruaci pravidelně po 28 dnech, měla by ovulace nastat den 14, ale klidně se může o pár dní posunout, proto existují ovulační testy nebo měření bazální teploty.
Ono otěhotnět je někdy věda. :lol:

• načítám...
11700
30.6.14 09:20

@tarika
Na womenzone máš zeleně označené potencionálně plodné dny dle kalendářové metody, s tím, že ten první zelený, pokud se snažíte, tak by spermie do ovulace přežili a čekali by, ale jak říkám, program počítá s ovulací 14 den. Nemusí to tak ve skutečnosti být.

• načítám...
103
30.6.14 09:30

@anairda No nevím proč tak přemýšlím, představuju si to a tak :-D
Já právě nevím jak dlouhé cykly mám :-( to zjistíme až teď při MS kdy přijde, podle mě to budu mít rozházené po antikoncepci.
Otěhotnět se může i mimo plodné dny? Neříkej, že všechny otěhotní pouze v plodné dny… :,(
Na womenzone si vše pravidelně zaznamenávám a píše mi to právě ty plodné dny jak jsem již psala. Ovu testy zatím kupovat nebudu i gynekolog říkal, že to je zbytečné, že se mám spíš zaměřit na sebe, kdy mě bude bolet břicho apod. ale mě bolí pořád jako bych to měla dostat :(

• načítám...
11700
30.6.14 09:54

@tarika
Ano, každá z nás může otěhotnět pouze v oněch 24 hodinách, kdy je vajíčko oplodnění schopné, ale jak říkám některé spermie vydrží čekat, mnohdy se uvádí i 4 dny, takže klidně můžeš třeba nějakou neděli otěhotnět ze sexu, který byl třeba ve čtvrtek.

• načítám...
112
30.6.14 10:44

Ahoj holky, můžu k vám?
Snažíme se už něco přes 2,5 roku a pořád nic. Dneska jsem to zase dostala :,(

• načítám...
1096
30.6.14 11:42

@tarika
Jsme na tom podobně :D Teď mi začali plodné dny a už bych si nejradši udělala test. Příští týden odjíždím na dovolenou, takže test si budu dělat až pak. Doufám, že tam na to zapomenu, nebo to bude nejdelší dovolená v mym životě :lol: 8o

• načítám...
11700
30.6.14 11:44

@kasinka
Ahoj :kytka:
A byli jste na vyšetření?

• načítám...
11700
30.6.14 11:45

@Janča91
Jo jo, tu chuť testovat začínám mít taky… :lol:

• načítám...
20907
30.6.14 12:08

Dobrý den,

tato diskuze byla na žádost zakladatelky uzamčena. Nyní pokračuje v této soukromé skupině Těhu spolu od začátku :-).

Děkuji za pochopení a přeji pěkný den ;)

Martina

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí