Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Miriam24 píše:
ahojky, děkuji moc, zkusím to…já si myslím že se to neudrží, dneska mě nějak pobolívá břicho
Bolest břicha je úplně normální. ![]()
@Miriam24
Já mám po plodných dnech, takže teď už jen čekat… 14 dní ![]()
@Miriam24
Dneska mi začínají plodné dny, tak snad se něco uchytí
![]()
@anairda píše:
Bolest břicha je úplně normální.
no snad jo.
teď jsem si udělala ovu test a tak pozitivní jsem ho neměla ani při ovu a to jsem i přes den hooodně pila. Tak uvidíme. Počkám ještě do zítra a jdu koupit další těhu testík. Snad mrcha nedojde ![]()
@Miriam24
Ono ale na ovulačním testu těhotenství nepoznáš, to je úplně jiný hormon, někdo říká, že ho měl pozitivní, ale průkazné to podle mě není. Zkus určitě ještě ten těhotenský, z ranní moči. ![]()
@anairda Jojo zkusím ale nemám ho doma tak proto jsem udělala ten ovu. Ale četla jsem přímo od výrobců ovu testů že to může ukazovat těhu jelikož LH a hcg jsem hodně podobné hormony. A tak na těhu byl dušík tak jen doufám, že zesílil ![]()
@anairda doufejme, doufejme
moje segra je ze mě na nervy protože pořád se mi tomu nechce věřit…tak se mě ptá, že jestli čekám od prcka telegram
a že prý ještě nemá ručičky tak my nemůže namalovat krásné dálnice
trubka ![]()
Už jsem počítala, že to dostanu protože mě včera fakt dost bolelo břicho a pak i záda. A prsa sice taky ještě bolí ale už ne tolik ![]()
@Miriam24
Kolik ti to spočítalo, že jsi dneska na té těhotenské kalkulačce? Kdy jsi měla první den poslední MS?
Sestra je vtipná. ![]()
@anairda Dneska bych měla být 4tt+5. Ale tam to asi bere cykly po 28 dnech, ne?? To já nemám…já vlastně ani nevím kdy bych to měla dostat ale myslím si, že to mělo být ve středu ale fakt nevím…poslední MS byla 27.5.
@Miriam24
To 4+5 se bere podle MS, akorát pokud byla ovu déle, tak je plod mladší a srdíčko bude až déle…
@anairda no jestli jsem těhu tak k dr. půjdu určitě až tak minimálně za 2 týdny. Jestli to vydržím ![]()
Holky, toto se vyklubalo z mého pidi dušíka
myslím, že se můžu pomalu potichounku radovat ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat