Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj snažilky můžu k vám? snažíme se sice už dýl ale proč to neprožívat společně
vždy se mi uleví když se můžu se svýma problémama svěřit tady na miminu ![]()
Ahojte holky, tak jsme se dnes vrátili z dovolené takže jsem teď vše dočítala
téééda, tady se to rozjelo ![]()
Jinak já dělala tento měsíc také ovu testy a jestli se zadařilo tak se uvidí. Stále čekám na MS a ta nikde. Jsem dnes 31DC tak uvidíme. Také beru listovku a přiteli jsem dala vit. E a oba jsme pili ještě čajíky. Já na podporu ovulace a on na lepší tvorbu a pohyblivost spermií.
Holky, nevíte co je dobré na šílenou bolest prsou?? Nějak mě dost bolí prsa už asi 2-3 dny, mám je celkově ještě větší než obvykle
a jakoby tvrdé…
Ahojky holky
, můžu k vám? My se s přítelem snažíme chviličku teda respektive sme na úplném začátku a ráda bych třeba i pochytila nějaké zkušenosti a rady porady ![]()
@Miriam24 to jsou ale provokativní dotazy! Gratuluji! Mě boužel stále nic nebolí… zítra by měla dorazit potvora červená, kdyby náááhoodou nedorazila, také se zlobit nebudu.
ale já teda už testla a nic
takže vložky jsou připraveny v kabelce ![]()
@anairda no po pravde ani nevim… Ja jsem vysadila prasky a ms mela byt 20.6 a do ted nic. Ja jsem takovej neznalec.
@venisa
A to jsi teď po dobrání platíčka, nebo už měsíc po vysazení?
@anairda Mesic po vysazeni. Mela jsem zacit brat 26.5 a to uz sem nezacala.
@venisa
A předpokládám, že ten měsíc už se nijak nechráníte?
Tak buď už jsi těhotná, nebo se ti menstruace trošku opozdí, tělo se ti musí po té antikoncepci nastartovat.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat