Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Niny
Je to tak nejlepší, neupínat se na to, neříkat bříšku jménem hned a tak, ale je to těžké… To by se totiž člověk nesměl upínat na to až do porodu, protože do té doby není nikdy vyhráno na 100% a ve finále vlastně nikdy, protože pak jsou zas nemoci a tak podobně, to je prostě život. ![]()
@Lejla25 Ahojky, vítej mezi náma ![]()
Já mám kolem sebe maminek hodně, ale zatím o našem snažení nikdo neví, tak se také nemám s kým bavit.
Přeju ti aby se vám zadařilo jak si přejete ![]()
@Lejla25
Dneska jsem 11DC, ale přijdou mi až zítra, tak hned udělám, má se dělat prý odpoledne?
@anairda já jich udelala mraky v ten jeden cyklus pozit byl až 17DC
@anairda No ono je jedno, kdy je děláš, ale nemají se dělat z ranní moči, doporučuje se mezi 10 a 16hod, aspoň na těch mých to tak je psaný. Jak dlouhé máš cykly? Já mám 32dní a pozitivní byl až 17 nebo 18DC
@Lejla25
Mívám kolem 28, když vezmu poslední menstruace, tak byly 28,30,25,29,29, takže fakt nevím dopředu v rozmezí 3 dnů, vždy to poznám až bolestí břicha, ale těžko říct, jestli to náhodou nebolí až po ovulaci, a to už bych taky nemusela stihnout. ![]()
Já ovu poznám podle hlenu, ale nevim, jestli když už „jde ven“, jestli už není taky pozdě ![]()
@Lejla25
Je to trochu nechutné, ale říká se, že jak je „vaječný bílek“ tak právě ovu probíhá.
Viz. hleníkové diskuze, to je někdy síla. ![]()
@anairda No, nechutný to je, ale patří to k životu
Kouknu na tu diskuzi, něco pro pobavení? Ale děkuju ![]()
@Lejla25
Tak jasné, a proč to nesledovat, když to může člověku ve snažení pomoci. ![]()
@anairda Mám s ovu testy krásnou zkušenost, kdy mi předvídaly celkem přesně ovluaci (anebo z negativního testu, dva dny test pozitivní - ovulace by měla proběhnout den třetí) a následně mi lékař určil anovulační cykly - čili k uvolˇnování vaíček fyzicky nedocházelo ![]()
ale jinak si myslím, pokud má žena jistotu, že ovulka probíhá (nejlép fakt od Dr.) a muže, který je schopný na to vlínout a nebýt nerv´ozní z toho, že právě dnes by to šlo. Je to dobrá věc.
@Niny
Tak to je dobrý teda… A to jsi měla opravdu tu kontrolní stejnou nebo dokonce silnější a přesto si neměla ovulaci? To je teda spolehlivá metoda… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat