Kopie: Těhu spolu od začátku :-)

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
11700
19.6.14 11:12
@Miriam24 píše:
No já mám někdy cyklus 30 dní někdy třeba i 36 dní…tak právě nevím. Nikdy jsem ovu testy nedělala takže jsem ani nevěděla jestli ovu je nebo kdy je. Jo a jinak ještě beru kys. listovou.

Tak to budeš mít určitě ten delší, protože tam právě od ovulace do menstruace musí být vždy určitý čas…

• načítám...
11700
19.6.14 11:13

@luciekal
A teď se snažíte první cyklus?

• načítám...
992
19.6.14 11:16
@anairda píše:
Tak to budeš mít určitě ten delší, protože tam právě od ovulace do menstruace musí být vždy určitý čas…

Asi jo…uvidíme :-)

• načítám...
11700
19.6.14 11:19

@Miriam24
Stejně je to snažení nejlepší, teda když netrvá extra dlouho… :)

• načítám...
992
19.6.14 11:25

@anairda To určitě!! :-) Musíme užívat dokud to jde :-) My teď v sobotu jedem na dovču tak se už těším že si odpočineme :-) Ty už máš jedno dítko?

• načítám...
8020
19.6.14 11:36

@anairda Ano měla jsem počkat 3-6 měsiců, ale nechtěla jsem čekat tak dlouho co se má stát se stane. Jsem po 2 MS a doufám že další nepřijde snažíme se ted po 2 MS

• načítám...
103
19.6.14 11:51

Holky vítám Vás tady. My jsme na úplném začátku, chtěli jsme teda teď dobrat ANT, pak se čistit já darovat vajíčka a pak už naplno užívat, ale nakonec tomu necháme volný průběh a prostě žádnou pláštěnku používat nebudeme, darovat půjdu až potom a bud a nebo. Taky se nám to nemusí povést hned :-( nad tím teda raději ani nepřemýšlím. Po MS jsem objednaná na vyšetření s tím, že oznámím znažení at se podívá zda to bude vše ok a jsem v pořádku. Jsem z toho taková v rozpacích přeci jen je to obr krok a tak jestli dělám vše dobře, abych byla co nejlíp připravená, ale už se těším hlavně že budeme rodina, kterou já nikdy moc neměla, tak jsem sama zvědavá jaká budu máma. Přemýšlíte nad tím taky takhle?

• načítám...
11700
19.6.14 11:53
@Miriam24 píše:
@anairda To určitě!! :-) Musíme užívat dokud to jde :-) My teď v sobotu jedem na dovču tak se už těším že si odpočineme :-) Ty už máš jedno dítko?

Jj, mám, zlobidlo 22 měsíční, holku. :) Tak to se nedivím, že se těšíš!

• načítám...
11700
19.6.14 11:54

@luciekal
Já osobně si myslím, že ty 2 cykly stačí, ten zamlklý potrat nemusí mít žádný genetický důvod, prostě blbá náhoda…

• načítám...
8020
19.6.14 11:55

@anairda Já jdu dneska do Gennetu tak jsem zvědavá co mě řeknou

• načítám...
11700
19.6.14 11:58

@tarika
A ty ještě tedy čekáš MS a pak až začnete? Jinak obdivuji to rozhodnutí darovat vajíčka, já dokud neměla malou, tak mi to přišlo taky super a nějak moc jsem se nad tím nepozastavovala, ale ten pocit, že mi někdo běhají děti bych už teď jako máma nezkousla. Je to ale fajn. :palec:

• načítám...
992
19.6.14 12:03

@anairda Tak to je už torpédo, co :-) abys měla oči všude :-) No zatím jedeme do Vysokých Tater a v září k moři. To se těším ještě víc :-)

• načítám...
103
19.6.14 12:10

@anairda Jojo to chápu, že to někdo takhle může brát. Já to chápu jakože dávám jen něco co pomůže a co nepotřebuji nutně k životu, ale někdo jiný ano. Podobně jako kostní dřen, krev a tak ;)
No a co se týká tý MS tak by měla mrška někdy ted přijít. Ant. jsem dobrala v pondělí tak čekám, ale už mě malinko pobolívá břícho :roll:
Dělaly jste některá i při MS?
Abych pravdu řekla nějak nevím pořádně kdy jsou plodné dny a kdy ne, chtěla bych tomu nechat aspoň prvně :D volný průběh

• načítám...
11700
19.6.14 12:10

@Miriam24
Přesně, a osmery ruce a hooodně rychlé nohy, je to šílený… :lol: To vám závidím, my se rozhodovali, jestli někam zajedeme, ale nakonec jsme to vzdali, s malou bychom si moře stejně pořádně neužili, tak pojedeme s manželem jen na víkend na wellnes. Moře se dočkám, jestli se zadaří tak za 4 roky, bych to viděla. :mrgreen:

• načítám...
11700
19.6.14 12:15

@tarika
Tak ono záleží hodně na tom, jak se ti tělo po té antikoncepci srovná, jestli se ti hned nastartuje ovulace nebo ne. Doporučila bych ti založit si účet na womenzone.cz, zadáš si tam hned do kalendáře menstruaci jak ti přijde a plodné dny ti to bude samo ukazovat, je to tam super, při cyklu 28 dní bývá ovulace tak zhruba ten 14 den, otěhotnění je možné cca 24 hodin po proběhlé ovulaci, ale samozřejmě některé spermie si vydrží počkat i 3,4 dny. Je to individuální.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+