Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojte holky, jak se máte dnes?? Normálně mě včera večer začlo píchat u pravého vaječníku…chtělo se mi hrozně spát ale nešlo to kvůli tomu píchání…tak jsem se zvedla, šla jsem se vyčůrat a bylo po píchání. Nevíte co by to mohlo být?? ![]()
@Miriam24
Ahoj, já se od rána jen rozčiluju s malou, neposlechne a jen dělá bordel. ![]()
Těžko říct, to může být cokoliv, ani to nemusí mít spojitost s případným raným těhotenstvím. Ale bylo by to fajn, že. ![]()
@anairda Ahojky, jojo určitě by to bylo fajn. Přikládám to to, mu čaji co jsem pila. Asi se nějak špatně vyspinkala
J8 jdu teď ještě třešně zavařovat a pak jdu balit na zítřek
už se těšíííím
@Miriam24
Nebo se vyspala až moc dobře, přála bych si mít její energii.
Od rána už jsem jí 3× převlékala, pořád chce pít, ale jen to prská, nebo to vyleje vedle a pak si do toho sedne. ![]()
Vidíš, na třešinky se těším, ale u tchýně budou až tak příští měsíc.
Takže možná zjistíš těhotenství na dovolené? ![]()
@anairda Jéééé bobek
to jsou takové hezké starosti. No já mám jen pár třešinek. No já si spíš myslím, že až po dovolené to zjistím jestli se zadařilo nebo ne. Ale moc tomu nedávám naděje ![]()
@Anja.81 @Niny Vítám vás tady holky ![]()
@Anja.81 taky jsem zvědavá jak to bude s hormonama po vysazení. Někdo říká, že se tělo naopak nastartuje a otěhotní se snadněji, ale druzí zase říkají, že chce nějaký čas na revitalizaci. Uvidíme jak to bude u nás ![]()
Na jednu stranu bych chtěla aby se to povedlo brzy a na druhou stranu abychom si to užili. Je to takové hezčí když člověk ví co by z toho mohlo vzniknout ![]()
Jak dlouho trvá než ant. vyprchá a je možnost otěhotnět?
@Niny Je mi líto co tě potkalo, neumím si to vůbec představit
snad už to ted bude v pořádku a vyjde Vám to! ![]()
Díky za přivítání Vám všem ![]()
Jak jsem se tu už přesvědčila, zamlklé těhotenství není zdaleka to nejhorší, čím jsem si mohla projít.
Pomalu se s tím už smiřuju. Tím horší je teˇd čekání na potvoru červenou, zda dorazí či ne.
Pořád přemýšlím jaké „příznaky těhotenství“ jsem měla předtím a jestli je dobře, nebo špatně, že teˇd nemám žádné.
Předtím, jsem to na sobě poznala už týden před termínem MS, ted naprosto nic… a tak čekám a čekám… a smiřuji se s tím, že ani 6. čápů to nezachrání. ![]()
@Niny
A v jakém jsi byla týdnu? Je to smutné, ale člověk to musí brát tak, že se to stává a jít dál. ![]()
Já bych po žádných příznacích nepátrala, to není vůbec směrodatné. ![]()
@tarika
To je přesné, to snažení je to nejhezčí, takové to očekávání a má to prostě svůj náboj. ![]()
@tarika Ahoj, ráda bych se přidala
Mám 9m chlapečka a začínáme se snažit o další, pár dní dlabu listovku a jelikož bydlím na vesnici, kde nikdo není, ráda bych našla kamarádky online ![]()
@Lejla25
Ahoj
Teda máš můj obdiv, snažit se už s 9m, mě by asi kleplo, protože když si představím miminko k druhému miminu 18m, jdou na mě mdloby… ![]()
@anairda Ahoj
No snad to nebude tak strašné
Navíc o malého jsmese snažili vív jak 2 roky, pochybuju, že se zadaří hned
A i kdyby, určitě se to dá zvládnout ![]()
@Lejla25
Tak určitě, ono pak ani nic jiného nezbývá, ale musí to být nervy…
A asi je potřeba pak ještě dvojkočár.
Tak držím palce, třeba to teď vyjde hned.
@anairda. byla jsem v 9 tt… ale bylo to cele nejake na hlavu polozene tehu. nerikam ze mi bylo zle ale prakticky porad me polelo bricho i prsa. Jsem si v te chvili rikala ze tehu test ani nepotrebuju. Doufam ze by se mohlo zadarit hned, ikdyz se ze vsech sil snazim k tomu neupinat a neverit v to.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat