Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@anairda no ovu testy reagují na koknrétní hormon, který se u mě zřejmě tvořil, ale jiný hormon v mém těle rušil jeho účinky, takže ačkoliv byl ovulaci nemohl dotáhnout do konce
@anairda Ahoj, když je ale kontrolní © silnější, tak právě OVU není, to by musela být silnější testovací (T) ![]()
@anairda Já nechtěla rejpat, aby to tak nevyznělo
To bylo jen upřesnění ![]()
@Lejla25
Však to je dobře, aby to někdo nepochopil pak třeba špatně. ![]()
Ahoj holky, tak mi se s manželem poctivě snažíme obden, i když tak nějak nevěřím že by se to po 7 letech braní antikoncepece hned povedlo.. Obě děti (si matně vybavuji) se povedly po 6–7 měsících, tak bych se divila kdyby se to teď povedlo dřív.., ale nezlobila bych se
Jinak zobu už tři měsíce listovku + jiné vitaminky a manžela také dopuji vitamíny, aby byl prcek zdravej… Čtu že používáte ovu testy, no my to zkusíme zatím bez nich.. jestli se přes léto nezadaří tak je taky asi vyzkoušíme..
@tarika já beru multivitamin Chytré miminko, který má v sobě i listovku..Když jsem čekala dceru zobala jsem mamavit a při synovi Calibrum Babyplan.. myslím že je to všechno stejné a je vcelku fuk co si z toho člověk vybere, důležitá je myslím hlavně ta listovka..
Ahoj holky. Ráda bych se k Vám přidala. S manželem jsme se rozhodli začít od tohoto měsíce pracovat na miminku naostro
. Už rok a půl mám vysazenou HA a poté se mi cyklus totálně rozhodil… Ale mám dojem, že se začíná srovnávat.
Tak snad se nám Všem co nejdříve zadaří ![]()
Děkuji za přivítání
. Hned v úvodu jsem našla odkaz na womenzone.cz a ten kalendář je tam super. Mám sice stáhnutou aplikaci do telefonu ale na těch stránkách to mají fakt vymakané.
Holky ani nevíte jak se těším, až mi nastane období testování ![]()
@Cajinka1 Ahojky
Taky se na to těším. Vy se snažíte o prvního mimíska?
@tarika Já beru jen listovku, jako minulé těhu a až otěhotním, tak asi začnu zase GS Mamavit (nebo jak se to jmenuje
)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat