Kopie: Těhu spolu od začátku :-)

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
583
25.6.14 07:11

@anairda no ovu testy reagují na koknrétní hormon, který se u mě zřejmě tvořil, ale jiný hormon v mém těle rušil jeho účinky, takže ačkoliv byl ovulaci nemohl dotáhnout do konce

• načítám...
942
25.6.14 08:32

@anairda Ahoj, když je ale kontrolní © silnější, tak právě OVU není, to by musela být silnější testovací (T) ;)

• načítám...
11700
25.6.14 08:49

@Lejla25
Já vím, já to tak myslím, ale blbě píšu. :lol:

• načítám...
942
25.6.14 08:53

@anairda Já nechtěla rejpat, aby to tak nevyznělo ;) :lol: To bylo jen upřesnění ;)

• načítám...
11700
25.6.14 08:54

@Lejla25
Však to je dobře, aby to někdo nepochopil pak třeba špatně. :)

• načítám...
146
25.6.14 09:09

Ahoj holky, tak mi se s manželem poctivě snažíme obden, i když tak nějak nevěřím že by se to po 7 letech braní antikoncepece hned povedlo.. Obě děti (si matně vybavuji) se povedly po 6–7 měsících, tak bych se divila kdyby se to teď povedlo dřív.., ale nezlobila bych se :mrgreen: Jinak zobu už tři měsíce listovku + jiné vitaminky a manžela také dopuji vitamíny, aby byl prcek zdravej… Čtu že používáte ovu testy, no my to zkusíme zatím bez nich.. jestli se přes léto nezadaří tak je taky asi vyzkoušíme..

• načítám...
103
25.6.14 15:22

@Anja.81 @anairda @Lejla25 @Niny a ostatní holky…

Berete kromě listovky nějaké vitamíny? A připravujete se nějak celkově na těhotenství?
Já se teda snažím jíst zdravě plus jim vit. B, jablečný ocet a listovku. Chtěla bych vyzkoušet ten Babyplan. Máte ním některá zkušenosti, na co vlastně je?

• načítám...
146
25.6.14 16:39

@tarika já beru multivitamin Chytré miminko, který má v sobě i listovku..Když jsem čekala dceru zobala jsem mamavit a při synovi Calibrum Babyplan.. myslím že je to všechno stejné a je vcelku fuk co si z toho člověk vybere, důležitá je myslím hlavně ta listovka..

• načítám...
369
25.6.14 19:15

Ahoj holky. Ráda bych se k Vám přidala. S manželem jsme se rozhodli začít od tohoto měsíce pracovat na miminku naostro :-). Už rok a půl mám vysazenou HA a poté se mi cyklus totálně rozhodil… Ale mám dojem, že se začíná srovnávat.
Tak snad se nám Všem co nejdříve zadaří ;-)

• načítám...
103
25.6.14 20:52

@Anja.81 a nebylo ti po necem špatně? Nevim co koupit

• načítám...
103
25.6.14 20:57

@Cajinka1 vitej u nás

• načítám...
369
25.6.14 21:02

Děkuji za přivítání :mavam:. Hned v úvodu jsem našla odkaz na womenzone.cz a ten kalendář je tam super. Mám sice stáhnutou aplikaci do telefonu ale na těch stránkách to mají fakt vymakané.
Holky ani nevíte jak se těším, až mi nastane období testování :-D

• načítám...
942
25.6.14 21:05

@Cajinka1 Ahojky :hug: Taky se na to těším. Vy se snažíte o prvního mimíska?

• načítám...
942
25.6.14 21:07

@tarika Já beru jen listovku, jako minulé těhu a až otěhotním, tak asi začnu zase GS Mamavit (nebo jak se to jmenuje :oops: )

• načítám...
146
25.6.14 21:28

@Cajinka1 Vítej:)
@tarika no špatně mi bylo v prvním těhotenství děsně, prozvracela jsem 4 první měsíce a pak to přešlo, v druhém mi bylo taky tak nějak zpočátku denodenně blbě od žaludku, ale zvracela jsem jen párkrát.. takže nevim jestli v tom taky měly nějakou vinu vitaminy, nebo ne..

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+