Kopie: Těhu spolu od začátku :-)

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
992
27.6.14 12:42

@anairda děkujííí…no já ani nevím kdy má dorazit.Ale myslím si, že měla dorazit ve středu. Ale fakt nevím. Zatím tomu nemůžeme nějak uvěřit. Ale tak snad se to udrží a bude z toho mimísek :-)

• načítám...
992
27.6.14 12:43

@VesKar duch je slabounká testovací čárečka. Jde to špatně vidět ale myslím si, že tam je

• načítám...
25701
27.6.14 12:48

@VesKar jak jsem se dozvedela, tak by to mela byt slaba carecka skoro nepatrna na tehot. testu

• načítám...
11700
27.6.14 12:58

@VesKar
Přesně jak píšou holky je to slabá čárka, někdy jen takový stín v testovací oblasti, bývá to u raného těhotenství, kdy ještě není HCG, na které testy reagují tolik.

• načítám...
48
27.6.14 13:15

Takže je to ta čára na té modré ploše v pravo? Nejsem sice odborník, vidím to poprvé ale na tom modrém vidím čáru. A co ta růžová čára v bílém poli?

• načítám...
103
27.6.14 13:17

Ahoj holky, tak jsem dnes byla na vyšetření i gyn. a prý jsem naprosto zdravá žena, sliznici mám takovou jaká by po MS měla být :-) mám myslet pozitivně, nenervovat se a za listovku mě pochválil :-) u toho nenervování nevím, nevím :D

Jinak jelikož nás tady je už dost tak bych diskuzi uzamkla at se mezi sebou pak vyznáme, co myslíte?

• načítám...
992
27.6.14 13:19

@tarika Tak to je paráda, že jsi naprosto zdravá!!! Supeer!! :palec: Jinak bych to taky uzamkla protože pak se v tom nevyznáme :think:

• načítám...
103
27.6.14 13:20

@Anja.81 teda to musel být děs, pěkne jsi si užila :-(
naštěstí ted mám dobrou práci kde by mi ani zvracení,,nevadilo,, ale budeme se stěhovat a od září budu mít novou práci tak doufám, že bude taky v pohodě a kdyby náhodou budu mít kam odběhnout :-D

• načítám...
103
27.6.14 13:25

@Miriam24 já nevím jak :D :oops:

• načítám...
992
27.6.14 13:30

@tarika Já myslím, že ty to sama nezamkneš…ale jako zakladatelka napiš adminovi a on by tuto skupinu měl zamknout. ;)

• načítám...
103
27.6.14 13:33

@RomanaBl Ahojky teda to já si neumím představit takhle dlouho se snažit, ale co naděláš, no 8o Jak to bere tvůj muž?

Jinak u nás snažení probíhá asi v normálu :) Chvíli mě teda můj drahý štval, že to neprožívá jako já, ale asi jsem to prožívala moc, když co má člověk dělat :? My ženy jsme holt jiný.

Holky jak to prožívá váš chlap?

• načítám...
25701
27.6.14 13:44

@tarika Tak ikdyz s tim, ze se zacnem snazit o miminko prisel ten muj chlap, tak to nejak neproziva. Jen kdyz sem mu rekla, ze mam spozdeni, tak rekl ze to muze byt jen po vysazeni ze jeste pockame a uvidime.

• načítám...
146
27.6.14 13:48

@tarika no já dělám u mašin, takže jakmile se zadaří budu muset zůstat doma, lehčí práce kam by mě přeřadili není.. a kdybych měla běžet zvracet na záchod tak to asi hodim někde v půlce chodby :lol:, máme wc až na druhém konci :roll:
ale nechci vás tu děsit zvracením, každé těhotenství je jiné, při druhém co se týče nevolností to byla „skoro“ procházka růžovým sadem ;)

• načítám...
103
27.6.14 13:54

@venisa Oni to prostě asi nijak neprožívají, to asi jen my zjištujeme vitamínky, teplotky a testujeme.
I když je pravda, že si zase nechci stěžovat, už je to lepší. Ono taky asi než mu to došlo, že děláme miminko :D no chlapi no :jazyk:

• načítám...
25701
27.6.14 14:17

@tarika no presne chlapi :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital