Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@anairda děkujííí…no já ani nevím kdy má dorazit.Ale myslím si, že měla dorazit ve středu. Ale fakt nevím. Zatím tomu nemůžeme nějak uvěřit. Ale tak snad se to udrží a bude z toho mimísek ![]()
@VesKar duch je slabounká testovací čárečka. Jde to špatně vidět ale myslím si, že tam je
@VesKar jak jsem se dozvedela, tak by to mela byt slaba carecka skoro nepatrna na tehot. testu
@VesKar
Přesně jak píšou holky je to slabá čárka, někdy jen takový stín v testovací oblasti, bývá to u raného těhotenství, kdy ještě není HCG, na které testy reagují tolik.
Takže je to ta čára na té modré ploše v pravo? Nejsem sice odborník, vidím to poprvé ale na tom modrém vidím čáru. A co ta růžová čára v bílém poli?
Ahoj holky, tak jsem dnes byla na vyšetření i gyn. a prý jsem naprosto zdravá žena, sliznici mám takovou jaká by po MS měla být
mám myslet pozitivně, nenervovat se a za listovku mě pochválil
u toho nenervování nevím, nevím ![]()
Jinak jelikož nás tady je už dost tak bych diskuzi uzamkla at se mezi sebou pak vyznáme, co myslíte?
@tarika Tak to je paráda, že jsi naprosto zdravá!!! Supeer!!
Jinak bych to taky uzamkla protože pak se v tom nevyznáme ![]()
@Anja.81 teda to musel být děs, pěkne jsi si užila ![]()
naštěstí ted mám dobrou práci kde by mi ani zvracení,,nevadilo,, ale budeme se stěhovat a od září budu mít novou práci tak doufám, že bude taky v pohodě a kdyby náhodou budu mít kam odběhnout ![]()
@tarika Já myslím, že ty to sama nezamkneš…ale jako zakladatelka napiš adminovi a on by tuto skupinu měl zamknout. ![]()
@RomanaBl Ahojky teda to já si neumím představit takhle dlouho se snažit, ale co naděláš, no
Jak to bere tvůj muž?
Jinak u nás snažení probíhá asi v normálu
Chvíli mě teda můj drahý štval, že to neprožívá jako já, ale asi jsem to prožívala moc, když co má člověk dělat
My ženy jsme holt jiný.
Holky jak to prožívá váš chlap?
@tarika Tak ikdyz s tim, ze se zacnem snazit o miminko prisel ten muj chlap, tak to nejak neproziva. Jen kdyz sem mu rekla, ze mam spozdeni, tak rekl ze to muze byt jen po vysazeni ze jeste pockame a uvidime.
@tarika no já dělám u mašin, takže jakmile se zadaří budu muset zůstat doma, lehčí práce kam by mě přeřadili není.. a kdybych měla běžet zvracet na záchod tak to asi hodim někde v půlce chodby
, máme wc až na druhém konci
…
ale nechci vás tu děsit zvracením, každé těhotenství je jiné, při druhém co se týče nevolností to byla „skoro“ procházka růžovým sadem ![]()
@venisa Oni to prostě asi nijak neprožívají, to asi jen my zjištujeme vitamínky, teplotky a testujeme.
I když je pravda, že si zase nechci stěžovat, už je to lepší. Ono taky asi než mu to došlo, že děláme miminko
no chlapi no ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat