Chtěla bych miminko, ale přítel studuje

54
18.6.14 18:49

chtěla bych miminko ale přítel studuje

Ahojda :) moc bych chtěla mimčo, ta touha je tak veliká. Ale přítel studuje, a studovat ještě dost dlouho :( Je mi 21 jemu 22. Kdybych náhodou otěhotněla tak mi řekl, žeby se zabil, prý lepší než aby si zkazil život. A nebo by mě poslal na potrat…A nebo by mě prý jeho rodiče poslali, teda aspoň tak mi to říkal…Ale já bych na potrat nikdy nešla, a ani mamka by mě nepustila… Když jsem mu řekla že chci první mimčo max v 25 tak mi na to odpověděl že ani ve 40 není pozdě…ach jo proč nechápe to že pro ženské tělo to není dobré… Známá mi radila abych, až přítel bude ING to je za 2 roky, otěhotněla… A léčitel mi řekl že se na jeho studium mám vykašlat… co si o tom myslíte? :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7735
18.6.14 18:52

@Dooma málokterej chlap se chce ve 22 letech usadit :think:, takže já ho docela chápu, že se na miminko necítí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
18.6.14 18:52

@Dooma Buď se s tím smiř, že mimčo bude někdy dýl nebo druhá varianta je, že si najdeš někoho jinýho, kdo je „naladěn“ stejně. Jako těžko radit v tomhle. To si musíš sama odpovědět, jestli počkáš nebo si pak najdeš tedy někoho jiného ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9172
18.6.14 18:54

Léčitel??? já zas nechápu, proč jít nutně do něčeho, co druhá strana zatím nechce. Takové to chci a chci a chci…Nech ho v klidu dostudovat, spěchat zatím není kam, za dva roky uvidíš, na čem budete, je třeba trochu mít zodpovědnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
18.6.14 18:55

@Dooma
A jak si to jako představuješ?
Ty pracuješ neb ostuduješ? Kdo vás bude živit až budeš doma s děckem?
Přítel je rozumný, studium je dneska třeba. Pokud se ti jeho přístup nelíbí, pak pro tebe není tím pravým.

Jinak dva roky není tolik, ale potřebuje mít stabilní práci.

A otěhotnět když partner nechce, skvělá volba! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
18.6.14 18:59
@Dooma píše:
Ahojda :) moc bych chtěla mimčo, ta touha je tak veliká. Ale přítel studuje, a studovat ještě dost dlouho :( Je mi 21 jemu 22. Kdybych náhodou otěhotněla tak mi řekl, žeby se zabil, prý lepší než aby si zkazil život. A nebo by mě poslal na potrat…A nebo by mě prý jeho rodiče poslali, teda aspoň tak mi to říkal…Ale já bych na potrat nikdy nešla, a ani mamka by mě nepustila… Když jsem mu řekla že chci první mimčo max v 25 tak mi na to odpověděl že ani ve 40 není pozdě…ach jo proč nechápe to že pro ženské tělo to není dobré… Známá mi radila abych, až přítel bude ING to je za 2 roky, otěhotněla… A léčitel mi řekl že se na jeho studium mám vykašlat… co si o tom myslíte? :/

Dospěj… a pak měj děti… přítel studuje, dítě nechce, tak ho buď respektuj nebo si najdi takového chlapa, který už stojí na vlastních nohou a dítě chce…
Ten léčitel je úžasný člověk, on vás bude živit, až bude přítel studovat a ty budeš na mateřské, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
18.6.14 18:59

Jasný tak já ho chápu ;) ale snad by se smířil s tím kdybych nedejbože otěhotněla… moc dobře ví žebych mu neudělala žádnou sviňárnu ale taky ví že antikoncepce není 100% :) takže tak :) samozřejmě že počkám, ale snad mě nenechá čekat tak moc dlouho… to bych ho asi trefila.. :p Přítel je moc hodnej ;) chová se ke mě jako k princezně, jen toto je taková malá chyba a pak ta dlooouholetá škola a dálka mezi námi… :( z té dálky mě jednou asi jebne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
18.6.14 19:01

@Dooma Jasně jdi do toho!!! A za pár měsíců tu čekám nářky a diskusi, jak se na tebe vyprdl a posílá tě na potrat… Promiň, ale on s tebou jedná narovinu a ty na něj plánuješ nějaké kulehy. Na dítě MUSÍ být dva. Když ti povím, že můj rodičák šel jenom na plíny a na UM, tak si sama spočítej, z čeho budete žít, kde budete žít a za co budete žít. Samozřejmě sama, protože ti řekl, co by bylo, kdybys otěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
18.6.14 19:04

@Dooma od chlapa, který mě citově vydírá (že při těhotenství by se radši zabil 8o) bych zdrhala velmi rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
18.6.14 19:04

@74paja ale já mu neudělám žádnou sviňárnu ;) to jsem mu slíbila ;) a svůj slib dodržím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
18.6.14 19:06
@zvidavajanca píše:
@Dooma
A jak si to jako představuješ?
Ty pracuješ neb ostuduješ? Kdo vás bude živit až budeš doma s děckem?
Přítel je rozumný, studium je dneska třeba. Pokud se ti jeho přístup nelíbí, pak pro tebe není tím pravým.

Jinak dva roky není tolik, ale potřebuje mít stabilní práci.

A otěhotnět když partner nechce, skvělá volba! :roll:

Nevím jak moc je přítel rozumný, formulovat to tak, že pokud ona otěhotní tak by se radši zabil než aby si zkazil život, pardon, to je u mně kok.ot..

Ale to nic nemění na tom, že většina 22 letých hošanů fakt netouží po tom stát se otcem, s tim se zakladatelko smiř, pokud je ta touha tak veliká, holt musíš hledat jiný typ partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
18.6.14 19:06

@sagita jenže on je tak strašně hodnej, a věřím tomu žeby se s tím smířil, kdyby to náhodou přišlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
18.6.14 19:07

@zvidavajanca já pracuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
18.6.14 19:08

@Dooma Hele, kdybys chtěla, tak můžeš hlídat moje dítě. Ať víš, do čeho jdeš… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
18.6.14 19:10

@74paja mám o 10 let mladší ségru :D a teď malou sestřenku… :) děti miluju a kdykoli můžu tak si nějaké pohlídám ;) pokud chcete, tak není problém :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí