Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dooma píše:
@Zenyatta to přítel také ví že není 100%hlavně teď jsem po domluvě s ním, jsem přešla z HA na Pharmatex, tak snad bude sloužit tak jak má
kolegyně v práci je s ním kupa let spokojená tak doufám…
Jeho užití je doporučováno především kojícím ženám, ženám s prokázanou nesnášenlivostí na hormonální antikoncepci a ženám s málo častým pohlavním stykem. Je samozřejmě vhodný pro každou dívku či ženu.
Takže mimi je v podstatě na cestě
@Dooma píše:
@Zenyatta to přítel také ví že není 100%hlavně teď jsem po domluvě s ním, jsem přešla z HA na Pharmatex, tak snad bude sloužit tak jak má
kolegyně v práci je s ním kupa let spokojená tak doufám…
Tak s pharmatexem by to chtělo asi ještě kondom, vzhledem k té spolehlivosti ![]()
Hmmm, takze pokud zmenis HA za Pharmatex, mela by sis opravdu spocitat, jestli uzivis sebe a miminko, kdyby vas opustil. Byt tebou zustanu jeste u te HA, i kdyz je to svinstvo.
@blecha72 píše:
Jeho užití je doporučováno především kojícím ženám, ženám s prokázanou nesnášenlivostí na hormonální antikoncepci a ženám s málo častým pohlavním stykem. Je samozřejmě vhodný pro každou dívku či ženu.Takže mimi je v podstatě na cestě
Je tak naivní, nebo tak vych..čůraná?
![]()
@blecha72 tak snad neni chlapec uplne blbej a dokaze to vytahnout za vcasu, aby nebyla prave ta moznost selhani.
@Regina Hero proč v tom vidíte to, že to je plánované? :p já jen už do sebe nechci cpát ty hormonální s****y…a kdyby přítel nesouhlasil tak do toho nejdu…:p a jinak i gyn. mi řekla že je to dobrá věc, spolehlivá stejně jako kondom
takže…:)
@Krasavicaa Začínám simyslet, že se bojí, že přítel daleko studující by mohl přijít na to, že žena mu může poskytnout i něco jiného než laciný sex.
Příspěvek upraven 18.06.14 v 21:32
@Dooma no tak kondom a pharmatex dohromady chapu, nebo pharmatex a prerusovana souloz, ale jen pharmatex ve tvem pripade ne.
@Dooma píše:
@Regina Hero proč v tom vidíte to, že to je plánované? :p já jen už do sebe nechci cpát ty hormonální s****y…a kdyby přítel nesouhlasil tak do toho nejdu…:p a jinak i gyn. mi řekla že je to dobrá věc, spolehlivá stejně jako kondomtakže…:)
@hanka.br. píše:
@Brouček007 Dva dospělé a miminko včetně nájmu a všeho živíš z rodičáku? Ano?
Zatím žádná odpověď… ![]()
@Dooma holka Ty stat predemnou tak Ti za toho smajlika s vyplaznutym jazykem svihnu. Tohle delaj maly deti. @blecha72 Buh vi, zda si ho nechce pojistit.
@hanka.br. Vsimla jsem si. Asi si mysli, ze pritel kvuli ni svihne se studiem a najde si praci ![]()