Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dooma píše:
@Marketka.1992 tak tohodle se nebojímmy jedině doma
přítel na sex někde na veřejnosti není, pohoršuje ho i auto…
a jinak ano koukala jsem na to co tam je v tom indexu
a kdo tu říká že používáme jen Pharmatex? připočtěme k tomu přerušovanou soulož..
Příspěvek upraven 18.06.14 v 22:22
Týjo, přerušovaná soulož, to je taky antikoncepce za všechny prachy
@Dooma píše:
@suvik já už začínám být zoufalá a nevím čím argumentovatale jsem ráda že tu jsou, sice málo, dušičky, které mi rozumí
no docela se i bojím toho, že jim to za chvilku budu muset líčit jaké máme oblíbené polohy
a pak mi to opět bude vyčteno to že to jsou polohy k otěhotnění
Tak ten jediný argument, na který tu všichni čekáme je, jak hodláš sebe a své dítě uživit, když tvůj přítel studuje. Ale ten jaksi neproběhl, přitom je to to jediné, proč tě od mateřství odrazujeme - ale nejzásadnější. na to jsi prostě ještě neodpověděla. Polohy si nech pro sebe a zamysli se nad tím, z čeho hodláš žít.
@bartsch myslus styl: ahoj muzu otehotnet když si muj pritel utrel semeno do rucniku a ja se o nej taky otrela?
![]()
@suvik však uvidíme co bude
ale opravdu tady nehrozí žádné podrazy
nechci mu tím nějako ublížit
co Vy si myslíte o Pharmatexu? když už tu ostatní píší názory ![]()
@Dooma píše:
@suvik však uvidíme co budeale opravdu tady nehrozí žádné podrazy
co Vy si myslíte o Pharmatexu? když už tu ostatní píší názory
Diskuze o Ph. patří jinam!
@Marketka.1992 píše:
@bartsch myslus styl: ahoj muzu otehotnet když si muj pritel utrel semeno do rucniku a ja se o nej taky otrela?![]()
Nebo :pane doktore kouřila jsem ho příteli a omylem TO polkla. Nemůžu být těhotná?
![]()
Hele naopak se mi libi, jak jsi nad veci, na to jak te tu pucujou. Myslim tim to, ze nejsi vubec utocna, sprosta., prijde mi, ze se taky musis v duchu mirne chechtat..dobry, respekt! ![]()
@Krasavicaa presne to jsou ty kydy. @suvik spis nemá argumenty. Nikdo to tu nemysli zle. Kazdy chce vedet jen to jak to uzivi. Ja bych teda chlapa nezivila.
@Dooma píše:
@suvik však uvidíme co budeale opravdu tady nehrozí žádné podrazy
co Vy si myslíte o Pharmatexu? když už tu ostatní píší názory
Tim Vy myslis me? Normalne se tu tyka, klidne mi samo tykej… Tak urcite spolehlivost neni valna. S prerusovanou soulozi dohromady to ale jde, s kondomem to mas v podstate 100%. Pokud on tvrdi, ze se zabije (mmch u toho jsem se taky chechtala, promin), tak kondom, ale rikam, to uz si musi rozhodnout hlavne on.
@Marketka.1992 píše:
@bartsch myslus styl: ahoj muzu otehotnet když si muj pritel utrel semeno do rucniku a ja se o nej taky otrela?![]()
Tak doufám, že zakladatelka z těchto „závažných“ otázek už vyrostla, ale ta její zarputilost popírat fakta a zodpovědně se zamyslet nad závažným problémem, který ovlivňuje její (a nejen její život), je pořád ještě pubertální. Ten kdo jí netleská a snaží se jí otevřít oči a donutit ji přemýšlet je zatracován a ten kdo ji plácá po ramenou, je kámoška.
Příspěvek upraven 18.06.14 v 22:49
@zvidavajanca píše:Žádná odpověď taky odpověď. Snad ten její student má aspoň všech pět pohromadě - což zřejmě má, když by si to raději hodil, než měl se zakladatelkou dítě. Což začínám docela chápat.
@hanka.br.
Aby jsme dřív nevyseděly mladý
@Marketka.1992 píše:
@Krasavicaa presne to jsou ty kydy. @suvik spis nemá argumenty. Nikdo to tu nemysli zle. Kazdy chce vedet jen to jak to uzivi. Ja bych teda chlapa nezivila.
A miminko se napapá lásky přeci
co na tom, že budou sociální případy. ![]()
@Marketka.1992 píše:
Clovece ja zadny argumenty predkladat nehodlam
, nemam duvod nekoho k cemukoliv presvedcovat. Zle to asi nemyslite, to ja vas nepodeziram, to lesteni si ega je ovsem ukazkovy. ![]()
@suvik píše:
Hele naopak se mi libi, jak jsi nad veci, na to jak te tu pucujou. Myslim tim to, ze nejsi vubec utocna, sprosta., prijde mi, ze se taky musis v duchu mirne chechtat..dobry, respekt!
Chechtat se bude, až případně bude s dítětem sama a bude problém se postarat o sebe a dítě. Toto slečna zatím domyšlené nemá a to je chyba.