Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dooma ty vo** schvalne sem letím to docist a teda.. Cekam kdy te upali
tady podporu nehledej, leda tak kecy jak jsi hrozna at uz reknes cokoliv.. ![]()
@Olivyia Založila diskuzi, příspěvek zakončila slovy:„A léčitel mi řekl že se na jeho studium mám vykašlat… co si o tom myslíte? :/“ Takže píšeme, co si o tom myslíme. Něco není v pořádku?
@Nikolllet no zjistila jsem to ![]()
@hanka.br. a kdo řekl že léčitele poslechnu? ![]()
@hanka.br. Ano něco není v pořádku vy spíš píšete co si o NÍ myslíte ne o TOM celkově ![]()
@Dooma píše:Já ti řeknu kdo to řek =D
@Nikolllet no zjistila jsem to
@hanka.br. a kdo řekl že léčitele poslechnu?
@Brouček007 píše:
Jsem na tom podobně a jsem jenom o dva roky starší a pohoda!
@hanka.br. píše:
@Brouček007 Dva dospělé a miminko včetně nájmu a všeho živíš z rodičáku? Ano?
Tebe jsem se ptala na tohle už třikrát.
@Brouček007 kdo?
doufám že ne já
to bych si dobře protiřečila teda ![]()
@Dooma taky jsem byla ze zacatku tak naivni a myslela, ze jsou tady same prima mamce co poradi. No..leda tak ti reknou jaka jsi luza. Az jim dojde holka domu s tim ze chce mimco, jsem zvedava, jestli ji taky budou rikat jak je hlouba, socka, pubertacka a pomalu odpad.. No jo empatie je v cudu ![]()
@Dooma píše:
@Nikolllet no zjistila jsem to
@hanka.br. a kdo řekl že léčitele poslechnu?
Přemýšlím, proč bys o tom tedy zakládala diskuzi, kdybys to pokládala za absolutní hámotinu.
@Dooma @hanka.br. ta se tady furt tak hlásí tak třeba dělá antiléčitele ![]()
@hanka.br. Naprosto v pořádku. Ale to je jak kdybych řekla někomu, že chci udělat to a to a on mi na to řekl, že to je nesmysl. A já bych řekla, že má pravdu. Tak dál netřeba ne? A zakladatelka pořád dokola píše, ano, počkáme. Nebo co se tu ještě bude řešit? Důchodové zabezpečení při neuváženém těhotenství v mladém věku, kdy přítel přerušil studia, matka žebrala na sociálce a ve výsledku nula nula nic? Ale asi to evidentně někoho baví ![]()
@hanka.br. píše:
Přemýšlím, proč bys o tom tedy zakládala diskuzi, kdybys to pokládala za absolutní hámotinu.
Bože! Co je to za šílené slovo? Sorry ale to mě fakt zajímá hámotina to slyším prvně ![]()
@Nikolllet píše:
@Dooma taky jsem byla ze zacatku tak naivni a myslela, ze jsou tady same prima mamce co poradi. No..leda tak ti reknou jaka jsi luza. Az jim dojde holka domu s tim ze chce mimco, jsem zvedava, jestli ji taky budou rikat jak je hlouba, socka, pubertacka a pomalu odpad.. No jo empatie je v cudu
Ty naivní si myslí, že svět je sluníčkový a chumláčkový, ale realita je jiná. Rad se jí zde od zkušených dostalo dost.
@Brouček007
Hámotina je prostě blábol. @Nikolllet Já bych si moc přála slyšet, jakou sluníčkovou radu od prima mamči bys tady v tom případě chtěla udělit. To nejlepší, co pro ni můžeme udělat - a co jsme pro ni zřejmě udělaly - je přesvědčit ji, aby s dítětem počkala. Třeba se jí to nelíbí, chtěla slyšet něco jiného, ale je to to nejlepší a nejrozumnější, co mohla dostat. Přemýšlej, k čemu by jí asi dovedla slova podpory o tom, ať jde za svou touhou, jak to všechny chápeme a jak se to nějak udělá. Co myslíš, bylo by to pro ni opravdu to nejlepší?