Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dooma Najdi si jinýho. Hold tento chlap na zakládání rodiny očividně není stavěný. Pokud by tě hnal na potrat, tak by asi z přivedení dítěte na svět radost neměl a byl by to na něj podraz. Navíc si teď asi i dá pozor.
Znám holky, které už od 19ti šly cíleně po dítěti… Někdy je ten mateřský pud silný…
@chs.jasmin píše:
@Dooma Najdi si jinýho. Hold tento chlap na zakládání rodiny očividně není stavěný. Pokud by tě hnal na potrat, tak by asi z přivedení dítěte na svět radost neměl a byl by to na něj podraz. Navíc si teď asi i dá pozor.Znám holky, které už od 19ti šly cíleně po dítěti… Někdy je ten mateřský pud silný…
Pud je sice zajímavá věc, nicméně nejsme zvířátka. Takže to chce snad zapojit i jiné orgány, než jen ty pohlavní.
@ulice tak tak, pohonit si ego nejlip na mladych holkach at je vecer klidne spani. Takhle to tady podle me nekdy funguje ![]()
@Vectu píše:
Vím jak ti je :/ bohužel. Přítel pracuje já se za ním přistěhovala do jiného města a tedy jsem aktualne nezaměstnaná. Nárok na mateřskou bych měla (pracovala jsem rok a pul) ale on porad tvrdí že ještě ne ze máme čas.![]()
![]()
Přítel je rozumnej.
Kdžy nedokážeš najít práci teď, tak to bude s děckem lepší? ![]()
@Dooma píše:
@Ford Prefect my máme sex jen s antikoncepcí, a to s pharmatexem
@Petule030 jsme spolu tak rok a půljá vím je to málo
ale snad časem změní názor
@74paja života si užívám
a hlavně s ním
antikoncepce pharmatex je hodně málo spolehlivá antikoncepce.
Jsi mladá, je ti teprve 21 let, já bych s miminkem počkala, pokud se na to přítel ještě necítí.
@Svistice píše:
Pud je sice zajímavá věc, nicméně nejsme zvířátka. Takže to chce snad zapojit i jiné orgány, než jen ty pohlavní.
A co? Mají v 19ti chlapa a tak proč by nezaložily rodinu? Dřív to bylo naprosto normální. Kdo tvrdí, že ty holky netvoří klasické rodiny? Chlap ti může utýct ikdyž je ti 18, 30 nebo 50…
@chs.jasmin píše:
A co? Mají v 19ti chlapa a tak proč by nezaložily rodinu? Dřív to bylo naprosto normální. Kdo tvrdí, že ty holky netvoří klasické rodiny? Chlap ti může utýct ikdyž je ti 18, 30 nebo 50…
Co třeba mozek? Pořizovat si dítě, když se neuživí?
@hanka.br. MOZEK? Máš sice v tomhle pravdu. Ale narovinu! Znám spoustu lidí „bez mozku“ co stejně mají děti.. A proto jsou na sociálce neustále fronty. ![]()
Jinak co se týká zakladatelky a tématu, tak k tomu už nemám moc co dodat. Svoje jsem napsala.. Teď mi přijde, jako kdyby sem někdo nasypal zob a slétly se sem slepice
.. Neberte to jako urážku. Jen je vtipný že už tu debatují všichni, jen už né zakladatelka a přitom se stejně bavíte neustále o ní.. ![]()
@Zabak_kvak protoze nikdo nebude procitat zpetne tech 22 stran a zjistovat, zda se ztratila nebo ne ![]()
@chs.jasmin tady nejde ale vubec o vek
staci si to procist, no ![]()
@blumen já to pročtený mám a furt se tu omývá to samé.. Takže když si někdo nestihl přečíst stránku 1-5 tak nevadí, vše je opět napsáno na stránce 10-20
pouze jinými uživateli ![]()
@Zabak_kvak píše:
No vy jí teda dáváte.. Myslím že zakladatelka už pochopila že je nejrozumnější počkat..
.. Jste teda chytré jak rádio a pokud takovou slovní přestřelku praktikujete i doma s mužem, tak chudák chlap..
@Dooma píše:
Jasně, je spousta spokojených uživatelek Pharmatexu, ale já jsem vyčůraná a chci si přítele pojistit… inu co se tu ještě nedozvím
Když dítě nepřichází v úvahu, tak se máš chránit dvěma antikoncepčnímui metodami…pharmatex jen samotný…to je málo, abys pak nebyla opuštěná těhulka…a takových už tady psalo ![]()
@bartsch píše:
@Dooma On má zatím jiné priority. Je mu 22let a studuje, to je pochopitelné. Má cíle, kterých chce dosáhnout a dítě to ještě není. Když dosáhne cílů, které si vytýčil, bude to prospěšné pro vás oba a celkově pra vaši rodinu, až ji jednou založíteJá mu rozumím, nebyla jsem jiná. Studovala jsem, měla jsem cíle, dítě v nich aktuálně nebylo. Ale když jsem dosáhla toho, co jsem si předsevzala a s manželem jsme si zajistili zázemí pro rodinu, věděli jsme, že jsme připraveni. Děti pak plánovaně přišly a když se na to dívám zpětně, nemáme čeho litovat
@Zabak_kvak píše:
@blumen já to pročtený mám a furt se tu omývá to samé.. Takže když si někdo nestihl přečíst stránku 1-5 tak nevadí, vše je opět napsáno na stránce 10-20pouze jinými uživateli
to už je to asi čistý že? ![]()