Chtěla bych miminko, ale přítel studuje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6661
18.6.14 23:09

@Dooma On má zatím jiné priority. Je mu 22let a studuje, to je pochopitelné. Má cíle, kterých chce dosáhnout a dítě to ještě není. Když dosáhne cílů, které si vytýčil, bude to prospěšné pro vás oba a celkově pra vaši rodinu, až ji jednou založíte ;) Já mu rozumím, nebyla jsem jiná. Studovala jsem, měla jsem cíle, dítě v nich aktuálně nebylo. Ale když jsem dosáhla toho, co jsem si předsevzala a s manželem jsme si zajistili zázemí pro rodinu, věděli jsme, že jsme připraveni. Děti pak plánovaně přišly a když se na to dívám zpětně, nemáme čeho litovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
18.6.14 23:10

@luciekal a Ty by jsi přivedla na svez potomka s vedomim „ono to nějak dopadne“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
18.6.14 23:11
@luciekal píše:
Vyřešte si to s příteem sami a vůbec to tady neposlouchej.

Zakladatelka tak možná vyřeší sama s přítelem plození dítěte. Ale pak to budou i mnohé diskutující tady, co budou ze svých daní řešit jejich příspěvky na bydlení, přídavky na dítě, sociální příplatky a jánevímcoještě, takže se jich to svým způsobem týká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
18.6.14 23:14
@luciekal píše:
Vyřešte si to s příteem sami a vůbec to tady neposlouchej.

Rada nad zlato, opravdu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
18.6.14 23:16

@luciekal a hlavne pokud chtěla slova útěchy mel jit za kamoskou a ne zo rozebírat mezi lidma co uz neco maji za sebou nebo vi, jaky to je byt samozivitelka atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
18.6.14 23:17
@Zenyatta píše:
Zakladatelka tak možná vyřeší sama s přítelem plození dítěte. Ale pak to budou i mnohé diskutující tady, co budou ze svých daní řešit jejich příspěvky na bydlení, přídavky na dítě, sociální příplatky a jánevímcoještě, takže se jich to svým způsobem týká.

:mrgreen: husty. Tak vidim, ze je to lepsi nez jsem doufala.

Sorry, uz to zacinam rozdmychavat. :oops: :lol: Kdyz to se neda, to je lepsi jak Monty Pythoni, uz by snad ty scenary mohly nekam i poputovat… :D to ma potencial. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
18.6.14 23:18

@Zenyatta vyřeším si s přítelem to jak to bude dál ;) to si opravdu tady myslíte, že jsem tak blbá? :( asi tak vypadám co? :) no to je fuk ;) až budeme schopní rodinu zajistit tak si mimčo pořídíme, ale zatím to opravdu není ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
18.6.14 23:21

@Dooma tak proc jsi zakladala tuhle diskusi, o tom ze chces dite prakticky hned. A ted pises o tom, ze ted to nebude z duvodu zajisteni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
18.6.14 23:22

@luciekal Jo tak ses zeptala ale není to žádnej hrabák prodává se tam normální nové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
18.6.14 23:24
@Zenyatta píše:
Zakladatelka tak možná vyřeší sama s přítelem plození dítěte. Ale pak to budou i mnohé diskutující tady, co budou ze svých daní řešit jejich příspěvky na bydlení, přídavky na dítě, sociální příplatky a jánevímcoještě, takže se jich to svým způsobem týká.

S prominutím pokud není černá tak k ní naše daně přes dnešní úřady nedojdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
18.6.14 23:25

@blecha72 Hm ale za měsíc se stěhuju a myslíte že ty věci nekupuju ze svého už ted?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
18.6.14 23:27
@Brouček007 píše:
S prominutím pokud není černá tak k ní naše daně přes dnešní úřady nedojdou

tak si s prominutím tady pročti ty diskuze o příspěvku na bydlení a podobně… jak i některé vdané mají jiné bydliště než manžel žijící s nimi v domácnosti, aby se jeho příjem nepočítal… nebo ty, které raději nenapíšou otce do rodného listu, aby dosáhly na porodné… a podobně… o barvě pleti to už dávno není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
18.6.14 23:27

Tak pročítám a čekala jsem akorát na to, až se tu vytáhnou zase sociální případi, které VY ostatní platíte ze svých daní. Souhlasím se @suvik, vic nez husty :mrgreen:.
@Marketka.1992 Jinak proč by nemohla založit diskusi, že by si přála dítě? Někdo třeba nemá možnost si o tom popovídat s kamarádkou a evidentně je zakladatelka dost rozumná a vzala vaše argumenty v úvahu, proto píše, že počká. Tak myslím, že více slov netřeba, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
18.6.14 23:29
@Regina Hero píše:
tak si s prominutím tady pročti ty diskuze o příspěvku na bydlení a podobně… jak i některé vdané mají jiné bydliště než manžel žijící s nimi v domácnosti, aby se jeho příjem nepočítal… nebo ty, které raději nenapíšou otce do rodného listu, aby dosáhly na porodné… a podobně… o barvě pleti to už dávno není…

Tak to bych se zasmála! Stačí se kouknout kolem po známých a vidím jak to tady chodí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
18.6.14 23:30

@Olivyia ne na to slova uz nestaci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie