Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dooma On má zatím jiné priority. Je mu 22let a studuje, to je pochopitelné. Má cíle, kterých chce dosáhnout a dítě to ještě není. Když dosáhne cílů, které si vytýčil, bude to prospěšné pro vás oba a celkově pra vaši rodinu, až ji jednou založíte
Já mu rozumím, nebyla jsem jiná. Studovala jsem, měla jsem cíle, dítě v nich aktuálně nebylo. Ale když jsem dosáhla toho, co jsem si předsevzala a s manželem jsme si zajistili zázemí pro rodinu, věděli jsme, že jsme připraveni. Děti pak plánovaně přišly a když se na to dívám zpětně, nemáme čeho litovat ![]()
@luciekal a Ty by jsi přivedla na svez potomka s vedomim „ono to nějak dopadne“?
@luciekal píše:
Vyřešte si to s příteem sami a vůbec to tady neposlouchej.
Zakladatelka tak možná vyřeší sama s přítelem plození dítěte. Ale pak to budou i mnohé diskutující tady, co budou ze svých daní řešit jejich příspěvky na bydlení, přídavky na dítě, sociální příplatky a jánevímcoještě, takže se jich to svým způsobem týká.
@luciekal píše:
Vyřešte si to s příteem sami a vůbec to tady neposlouchej.
Rada nad zlato, opravdu ![]()
@luciekal a hlavne pokud chtěla slova útěchy mel jit za kamoskou a ne zo rozebírat mezi lidma co uz neco maji za sebou nebo vi, jaky to je byt samozivitelka atd…
@Zenyatta píše:
Zakladatelka tak možná vyřeší sama s přítelem plození dítěte. Ale pak to budou i mnohé diskutující tady, co budou ze svých daní řešit jejich příspěvky na bydlení, přídavky na dítě, sociální příplatky a jánevímcoještě, takže se jich to svým způsobem týká.
husty. Tak vidim, ze je to lepsi nez jsem doufala.
Sorry, uz to zacinam rozdmychavat.
Kdyz to se neda, to je lepsi jak Monty Pythoni, uz by snad ty scenary mohly nekam i poputovat…
to ma potencial. ![]()
@Zenyatta vyřeším si s přítelem to jak to bude dál
to si opravdu tady myslíte, že jsem tak blbá?
asi tak vypadám co?
no to je fuk
až budeme schopní rodinu zajistit tak si mimčo pořídíme, ale zatím to opravdu není ![]()
@Dooma tak proc jsi zakladala tuhle diskusi, o tom ze chces dite prakticky hned. A ted pises o tom, ze ted to nebude z duvodu zajisteni?
@luciekal Jo tak ses zeptala ale není to žádnej hrabák prodává se tam normální nové
@Zenyatta píše:
S prominutím pokud není černá tak k ní naše daně přes dnešní úřady nedojdou
@blecha72 Hm ale za měsíc se stěhuju a myslíte že ty věci nekupuju ze svého už ted?!
@Brouček007 píše:
S prominutím pokud není černá tak k ní naše daně přes dnešní úřady nedojdou
tak si s prominutím tady pročti ty diskuze o příspěvku na bydlení a podobně… jak i některé vdané mají jiné bydliště než manžel žijící s nimi v domácnosti, aby se jeho příjem nepočítal… nebo ty, které raději nenapíšou otce do rodného listu, aby dosáhly na porodné… a podobně… o barvě pleti to už dávno není…
Tak pročítám a čekala jsem akorát na to, až se tu vytáhnou zase sociální případi, které VY ostatní platíte ze svých daní. Souhlasím se @suvik, vic nez husty
.
@Marketka.1992 Jinak proč by nemohla založit diskusi, že by si přála dítě? Někdo třeba nemá možnost si o tom popovídat s kamarádkou a evidentně je zakladatelka dost rozumná a vzala vaše argumenty v úvahu, proto píše, že počká. Tak myslím, že více slov netřeba, ne? ![]()
@Regina Hero píše:
tak si s prominutím tady pročti ty diskuze o příspěvku na bydlení a podobně… jak i některé vdané mají jiné bydliště než manžel žijící s nimi v domácnosti, aby se jeho příjem nepočítal… nebo ty, které raději nenapíšou otce do rodného listu, aby dosáhly na porodné… a podobně… o barvě pleti to už dávno není…
Tak to bych se zasmála! Stačí se kouknout kolem po známých a vidím jak to tady chodí!