Chtěla bych miminko, ale přítel studuje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1139
18.6.14 22:25

@Dooma to uz jsi psala a vi, taky ze je vyssi riziko otehotneni, kdyz tatou byt nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
18.6.14 22:27

@Dooma clovece ja umim cist ale rkkam, ze ani jedno není 100% a pokud vis a znas tak to nemuzes sčítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
18.6.14 22:28

@Dooma a nemas zac, ja se celkem i bavim. :D Tak preju, at vam to s pritelem dopadne ku oboustranne spokojenosti. Sis chtela ulevit svym touham a vidis to… Dostanes milion chytrych rad o tom, jak jsi hloupa. Jeste abys tu prednesla, kdy jste meli sex a jak, aby bylo fakt jasny, jak to teda mate a jestli nekecas… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
18.6.14 22:29

@Marketka.1992 ano ví ;) četl si příbalový leták jak antiko i pharmatexu, probírali jsme to s ženskýma, které Ph. používají dlouho a jsou s ním spokojené ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
18.6.14 22:32

@suvik já už začínám být zoufalá a nevím čím argumentovat :D ale jsem ráda že tu jsou, sice málo, dušičky, které mi rozumí ;) no docela se i bojím toho, že jim to za chvilku budu muset líčit jaké máme oblíbené polohy :D a pak mi to opět bude vyčteno to že to jsou polohy k otěhotnění :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
18.6.14 22:32

@Dooma Ty se stale bavis o ostatnich. Ale chapes to, ze na kazde telo to reaguje jinak? Me to zabere na 100!% a Gobe na 90% chápes to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
18.6.14 22:33

@Dooma a dalsi vec nechapu jak mohl souhlasit s vysse rizikovou ant. kdyz nechce byt tatou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
18.6.14 22:34

@Marketka.1992 ano já vím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@Dooma píše:
@suvik já už začínám být zoufalá a nevím čím argumentovat :D ale jsem ráda že tu jsou, sice málo, dušičky, které mi rozumí ;) no docela se i bojím toho, že jim to za chvilku budu muset líčit jaké máme oblíbené polohy :D a pak mi to opět bude vyčteno to že to jsou polohy k otěhotnění :D

Ty seš husťačka co? :roll: dělej jak myslíš, ale otěhotníš a budeš sama. Student ti uteče…

• Citovat
  • Upravit
6661
@Dooma píše:
@Marketka.1992 ano ví ;) četl si příbalový leták jak antiko i pharmatexu, probírali jsme to s ženskýma, které Ph. používají dlouho a jsou s ním spokojené ;)

Fajn, nicméně on dítě nechce a je pro potrat, tak se na to připrav. A zamysli se vážně nad tím, jak se jako případná svobodná matka postaráš o sebe a dítě. Slovo „nějako“ raději zapomeň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
18.6.14 22:35
@bartsch píše:
Fajn, nicméně on dítě nechce a je pro potrat, tak se na to připrav. A zamysli se vážně nad tím, jak se jako případná svobodná matka postaráš o sebe a dítě. Slovo „nějako“ raději zapomeň.

:pankac: :pankac: Nějako by se to udělalo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6661
18.6.14 22:36
@Dooma píše:
@suvik já už začínám být zoufalá a nevím čím argumentovat :D ale jsem ráda že tu jsou, sice málo, dušičky, které mi rozumí ;) no docela se i bojím toho, že jim to za chvilku budu muset líčit jaké máme oblíbené polohy :D a pak mi to opět bude vyčteno to že to jsou polohy k otěhotnění :D

Ty jsi ještě v pubertě :mrgreen: S tebou je to jak v Bravíčku :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
18.6.14 22:36

@Dooma hlavne, ze to vis. No nic. Komu neni rady tomu neni pomoci. @Krasavicaa nektery lidi nepochopis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
18.6.14 22:37

@Dooma :lol:, no mozny je vsechno :D Ja te chapu, vim jaka je ta touha, taky jsem si pockala, podraz udelat by bylo proti mymu presvedceni, chlapa trochu trknout musis, to zas jo, ale nech ho dostudovat aspon na inzenyra, to uz je za chvili a uvidis. To bude dobry. Jestli je hodnej, mas ho rada, pockej. Urcite to dobre dopadne a dockas se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
18.6.14 22:37

@bartsch tak jasně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie