Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dooma to uz jsi psala a vi, taky ze je vyssi riziko otehotneni, kdyz tatou byt nechce.
@Dooma clovece ja umim cist ale rkkam, ze ani jedno není 100% a pokud vis a znas tak to nemuzes sčítat.
@Dooma a nemas zac, ja se celkem i bavim.
Tak preju, at vam to s pritelem dopadne ku oboustranne spokojenosti. Sis chtela ulevit svym touham a vidis to… Dostanes milion chytrych rad o tom, jak jsi hloupa. Jeste abys tu prednesla, kdy jste meli sex a jak, aby bylo fakt jasny, jak to teda mate a jestli nekecas… ![]()
@Marketka.1992 ano ví
četl si příbalový leták jak antiko i pharmatexu, probírali jsme to s ženskýma, které Ph. používají dlouho a jsou s ním spokojené ![]()
@suvik já už začínám být zoufalá a nevím čím argumentovat
ale jsem ráda že tu jsou, sice málo, dušičky, které mi rozumí
no docela se i bojím toho, že jim to za chvilku budu muset líčit jaké máme oblíbené polohy
a pak mi to opět bude vyčteno to že to jsou polohy k otěhotnění ![]()
@Dooma Ty se stale bavis o ostatnich. Ale chapes to, ze na kazde telo to reaguje jinak? Me to zabere na 100!% a Gobe na 90% chápes to?
@Dooma a dalsi vec nechapu jak mohl souhlasit s vysse rizikovou ant. kdyz nechce byt tatou.
@Dooma píše:
@suvik já už začínám být zoufalá a nevím čím argumentovatale jsem ráda že tu jsou, sice málo, dušičky, které mi rozumí
no docela se i bojím toho, že jim to za chvilku budu muset líčit jaké máme oblíbené polohy
a pak mi to opět bude vyčteno to že to jsou polohy k otěhotnění
Ty seš husťačka co?
dělej jak myslíš, ale otěhotníš a budeš sama. Student ti uteče…
@Dooma píše:
@Marketka.1992 ano víčetl si příbalový leták jak antiko i pharmatexu, probírali jsme to s ženskýma, které Ph. používají dlouho a jsou s ním spokojené
Fajn, nicméně on dítě nechce a je pro potrat, tak se na to připrav. A zamysli se vážně nad tím, jak se jako případná svobodná matka postaráš o sebe a dítě. Slovo „nějako“ raději zapomeň.
@bartsch píše:
Fajn, nicméně on dítě nechce a je pro potrat, tak se na to připrav. A zamysli se vážně nad tím, jak se jako případná svobodná matka postaráš o sebe a dítě. Slovo „nějako“ raději zapomeň.
Nějako by se to udělalo ![]()
@Dooma píše:
@suvik já už začínám být zoufalá a nevím čím argumentovatale jsem ráda že tu jsou, sice málo, dušičky, které mi rozumí
a pak mi to opět bude vyčteno to že to jsou polohy k otěhotnění
Ty jsi ještě v pubertě
S tebou je to jak v Bravíčku
![]()
@Dooma hlavne, ze to vis. No nic. Komu neni rady tomu neni pomoci. @Krasavicaa nektery lidi nepochopis.
@Dooma
, no mozny je vsechno
Ja te chapu, vim jaka je ta touha, taky jsem si pockala, podraz udelat by bylo proti mymu presvedceni, chlapa trochu trknout musis, to zas jo, ale nech ho dostudovat aspon na inzenyra, to uz je za chvili a uvidis. To bude dobry. Jestli je hodnej, mas ho rada, pockej. Urcite to dobre dopadne a dockas se.