Chtěla bych miminko, ale přítel studuje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27029
18.6.14 22:47

I kdyby otehotnela a zustala sama nebyla by jedina ne takze by se uzivila jako sppusty ostatnich :jazyk: co zustaly s prckama samotny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
18.6.14 22:49

@bartsch já mám oči otevřené dost, vím že dítě není sranda, a nejlevnější záležitost.. :) každopádně počkám, dokud se s přítelem nedomluvíme že chceme mimčo tak nebude.. smířím se s tím ;)
@suvik Dobře :) já jsem se jednou na FB spálila a od té doby vykám :D ale pokud se tu tyká tak budu tykat ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
18.6.14 22:50

@suvik no nezlob se na me, ale mit dite za kazdou cenu at se treba svet zhrouti mi prijde nelogicky. No pokud chce byt samozivitelka, ktera bude skemrat na socialce o pulku rohliku tak at ji Pan Buh zehna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
18.6.14 22:51
@Marketka.1992 píše:
@suvik no nezlob se na me, ale mit dite za kazdou cenu at se treba svet zhrouti mi prijde nelogicky. No pokud chce byt samozivitelka, ktera bude skemrat na socialce o pulku rohliku tak at ji Pan Buh zehna.

Lépe bych to nenapsala :potlesk: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6661
18.6.14 22:51

@Dooma Dej mu čas, on to má promyšlené a dobře. Nech ho, ať dostuduje a zajistíte si své zázemí. Pak on snadněji dozraje k rozhodnutí, že je připravený být tátou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
18.6.14 22:53

@bartsch nechám :) je pravda že není kam spěchat ;) a až miminko bude mít přijít tak příjde ;) a děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
18.6.14 22:53

@Krasavicaa diky :) me ego se timto zvysilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
18.6.14 22:54
@Marketka.1992 píše:
@suvik no nezlob se na me, ale mit dite za kazdou cenu at se treba svet zhrouti mi prijde nelogicky. No pokud chce byt samozivitelka, ktera bude skemrat na socialce o pulku rohliku tak at ji Pan Buh zehna.

:mrgreen:, jo. To jsi cetla v nejaky jiny diskuzi ne?

No nemuzu, tak hlavne ji zachrante, to je dulezity, udelalo se pro to hodne, myslim, ze konecne prozrela, tak je cas jit spat ne?

Zakladatelko tak hodne stesti, drzim palce, at vam to v zivote vyjde. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
18.6.14 22:55

@suvik ne ale znam takovych pripadu dost! Ja nemam potrebu neco citovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
18.6.14 22:59

@Marketka.1992 to spatne chapes. Tim myslim, ze cteme stejny text, jen kazda vidime neco jineho.

Dobrou. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
18.6.14 23:00
@Marketka.1992 píše:
@Dooma a kde je psano, ze ho to bude pohorsovat porad jedna věc. A druha ukaz mi doktora, ktery Ti 100% rekne ze prerusovana soulož je 100% antikoncepcni metoda.

to ti neřekne nikdo na nic…nikdy nic neni bez rizika a 100%
Nám s přítelem fungovala přerušovaná 5 let a po ni byl první pokus a vyšlo to.
Takže si myslím, že funguje zcela dobře když se to umí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
18.6.14 23:01

@suvik ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
18.6.14 23:05

Dneska jsou nějaké erupce na měsici? Protože 99% příspěvků, které radí zakladatelce mě přijde naprosto z cesty.
Koukám, že vy jste ty nejchytřejší velká koncentrace chytrých žen.
Zakladatelko myslím, že už dlouho nebdueš nic zakládat:DDDD
Vyřešte si to s příteem sami a vůbec to tady neposlouchej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
18.6.14 23:06

@suvik taky mě tu přijdou reagující mimo:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
18.6.14 23:09
@Crystal87 píše:
I kdyby otehotnela a zustala sama nebyla by jedina ne takze by se uzivila jako sppusty ostatnich :jazyk: co zustaly s prckama samotny

Tím jako spousty ostatních myslíš, teď budu lovit z paměti, nechce se mi to dohledávat v jiných diskuzích tady: „když zaplatíme nájem, zbývá nám na jídlo na měsíc tisícovka“, „v září jde syn do školy, nevím, kde vezmu na pomůcky“, „nemám na nájem“, „jím suchý rohlíky“ apod.
Zakladatelko, dohledej si tady diskuze na téma přídavky a příspěvky, důkladně je pročti a tam najdeš, v jakých sra… exkrementech některý rodiny a matky samoživitelky jsou. Chceš, aby tvoje dítě přišlo na svět co nejdřív a vyrůstalo jako socka a abys mu musela pořád říkat, že to a ono mu nekoupíš, protože na to nemáte? Já vím, ta touha po dítěti je velká, ale důkladně popřemýšlej, do jakých poměrů to dítě přivedeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí