Chtěla bych miminko, ale přítel studuje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
18.6.14 21:36
@Brouček007 píše:
Aby si věděla tady na Emimi je to někdy normální už jsem si zvykla když něco chceš neohrazuj se protože vždy se najde rejpal a tady se jich sešlo víc

jo jo.. a jedna chápavá duše, ale Ty vlastně radit nemůžeš - Tvůj přítel na mimčo vydělá a přestavujete ne? Jenže zakladatelky přítel je STUDENT z čeho by zařídil bydlení a uživil ženu s děckem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
18.6.14 21:38

Jasně, je spousta spokojených uživatelek Pharmatexu, ale já jsem vyčůraná a chci si přítele pojistit… inu co se tu ještě nedozvím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
18.6.14 21:41

@Dooma tak kdyz vis, ze HA neni 100% a nechceš pritele nejak " podvest" tak proc si presla na tohle kdyz to ma jeste vyssi riziko? Jen z důvodu, ze kolegyni to vyhovuje? Ne kazde trlo reahuje stejne.

Příspěvek upraven 18.06.14 v 21:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
@Dooma píše:
Jasně, je spousta spokojených uživatelek Pharmatexu, ale já jsem vyčůraná a chci si přítele pojistit… inu co se tu ještě nedozvím :D

Protože jde o jednu z nejméně spolehlivých antikoncepcí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661

@Dooma jasně, ale i tady na eMiminu najdeš uživatelky, které mají dítě i přes Pharmatex :mrgreen: Ačkoliv tady je nebývalá koncentrace žen, kterým selhává HA :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
@Anatalia píše:
@Regina Hero ake kamaratky..po case zalozi diskusiu ako je stat hrozny a nepodporuje rodiny, ako nema uz pomaly co jest..
A tu sa posklada pol emimina aspon na oblecenie, na jedlo, na kauciu/vsak aj byvat treba/…
Nemám problém věnovat, co nepotřebuji, ale aby někdo po tom šel cíleně?
Věci (výbavu i oblečení) pochopím, ale skládat se někomu na nájem a jídlo?
@Anatalia píše:
@blumen ale prosim ta..
Vecicky povinne daju pribuzni, inu pomoc susedia a kamaratky..
A HLAVNE nezabudnut na starych rodicov! ty tiez nech maknu.
Pohoda, no nie??

Sorry holka, tohle je hnus! Ano, rodiče vždy pomůžou, když je třeba, ale takto s tím počítat a vědět, že bez toho to nepůjde? Nevím, jak staré rodiče má, jak to mají s prací, příjmem, zdravím apod.

@bartsch :palec: :palec: :palec: :potlesk:
@Dooma píše:
@Regina Hero proč v tom vidíte to, že to je plánované? :p já jen už do sebe nechci cpát ty hormonální s****y…a kdyby přítel nesouhlasil tak do toho nejdu…:p a jinak i gyn. mi řekla že je to dobrá věc, spolehlivá stejně jako kondom ;) takže…:)

Kondom a spolehlivý? Jedině v kombinaci milá zlatá.

@blumen píše:
@hanka.br. Vsimla jsem si. Asi si mysli, ze pritel kvuli ni svihne se studiem a najde si praci :roll:

Chudák :( Vím, jaký je to žít jako student vedle pracujícího - strašný, člověk si přijde „zbytečný“, když ho ten druhý živí, ale já byla vždy podporována a kdybych skončila se školou, asi by byl mezi náma problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
18.6.14 21:42

Když mi jí i gynekoložka doporučila, že je stejně účinná jako kondom…tak jí zřejmě budu věřit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
18.6.14 21:43
@Dooma píše:
Když mi jí i gynekoložka doporučila, že je stejně účinná jako kondom…tak jí zřejmě budu věřit…

A vyřešeno - když tak za to může doktorka. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
18.6.14 21:44
@Dooma píše:
Když mi jí i gynekoložka doporučila, že je stejně účinná jako kondom…tak jí zřejmě budu věřit…

No, tak mám pocit, že tu máme potenciální svobodnou matku :think:

• Citovat
  • Upravit
1139
18.6.14 21:45

@Dooma a ja Ti doporučím si sednout a popremyslet o tom jaky by to bylo Tobe kdyby nekdo na Tebe tlačil. Budes mi věřia udelas to?

Příspěvek upraven 18.06.14 v 21:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
@Dooma píše:

O účinnosti kondomu si lze vše vygoglovat, snad ten váš student je natolik gramotný, aby tohle zvládl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
@hanka.br. píše:
A vyřešeno - když tak za to může doktorka. :potlesk:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
@Dooma píše:
… a zamysli se nad tím, jak spolehlivý je kondom.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
18.6.14 21:48
@Marketka.1992 píše:
@Dooma a ja Ti doporučím si sednout a popremyslet o tom jaky by to bylo Tobe kdyby nekdo na Tebe tlačil. Budes mi věřia udelas to?Příspěvek upraven 18.06.14 v 21:45

JJ, být o naopak - holka na studíích, přítel by ji tlačil do nehormonální antikoncepce- bo to přece zvládne. S velmi nejasnoou představou, jak 3 lidi uživit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
18.6.14 21:49
@Dooma píše:

http://www.abctehotenstvi.cz/…co-o-ni-vite

Pearlův index.. je tam tabulka tak si tu spolehlivost sama srovnej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí