Chtěla bych miminko, ale přítel studuje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66852
18.6.14 20:44
@Krasavicaa píše:
Jo to je masakr teda :( :nevim:

To je běžný plat na nižších pozicích v sociálních službách. Jen tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
18.6.14 20:44
@Brouček007 píše:
Kdo říká že nemůže bydlet s rodiči?

chudáci rodiče…
Budu hádat… ty bydlíš s dítětem u rodičů? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
18.6.14 20:45
@blecha72 píše:
Jak není ochoten se postarat? Ochotný je, ale až bude mít vystudováno a i něco odpracováno.

To nevíš. :mrgreen: A píšu o uspěchání, takže ne o situaci za 5 let, kdy by to na něj mohlo přijít a bude v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
18.6.14 20:46

@Dooma děkuju :andel: ja te chapu, taky me uceni nebavi-na vysku sice pujdu ale s totalni nechuti :-/ a pritel je na tom financne fakt dobre a mimco chtel, nikdo ho nenutil. A tehotenstvim se nevyhybam praci, tam se naopak tesim. Ale mimco zvitezilo. Takze ja ti fandim!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
@Regina Hero píše:
chudáci rodiče…
Budu hádat… ty bydlíš s dítětem u rodičů? ;)

Podle příspěvku se na dítě teprve „těší“. Realita bude tvrdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
@Brouček007 píše:
JO A DODATEK! =)
To s tím tělem je pravda!
Já přišla na první prohlídku s tím že jsem těhotná a doktor byl ze mě veselý a řekl že konečně někdo kdo otěhotněl v 24 a ne v 35 protože takových matek tam má denně hromady a jsou z toho samý rizikový

samý rizikový? Fakt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
18.6.14 20:47

Já už se tu zřejmě nebudu ohrazovat na nic ;) vše co napíšu je špatně, takže tak :) chtěla jsem jen zjistit Váš názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
18.6.14 20:48
@Regina Hero píše:
samý rizikový? Fakt?

Se hlásím s porodem ve 37 a nástupem na PPM 6 týdnů před porodem- zbytečně brzy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
@Regina Hero píše:
chudáci rodiče…
Budu hádat… ty bydlíš s dítětem u rodičů? ;)

Ne přestavujeme tak zatím jenom s bříškem jsem ještě doma ale jako co? Je na to zákon že se budou hádat?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85540

Opravdu by nebylo na skodu si spocitat, zda s tim svym prijmem (materskou a uspory) utahnes najem, vybavicku, plinky a dalsi potreby plus podporis studujiciho chlapa :think: zkus si to zakladatelko sepsat na papir, jak si to predstavujes. Nemyslim to zle :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
@Dooma píše:
Já už se tu zřejmě nebudu ohrazovat na nic ;) vše co napíšu je špatně, takže tak :) chtěla jsem jen zjistit Váš názor…

A ty konkrétní představy o uživení sebe a dítěte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
18.6.14 20:49
@Dooma píše:
Já už se tu zřejmě nebudu ohrazovat na nic ;) vše co napíšu je špatně, takže tak :) chtěla jsem jen zjistit Váš názor…

Aby si věděla tady na Emimi je to někdy normální už jsem si zvykla když něco chceš neohrazuj se protože vždy se najde rejpal a tady se jich sešlo víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139

@Dooma devce zlaty, jestli Ti muzu poradit tak se prober! My jsme s přítelem spolu 3 roky, zijeme spolu. Mame sve vlastni bydlení a starame se o 2 deti a vime co to je. Mame dobre placenou praci. A kdybych mu po roce a pul vztahu rekla, ze chci ted dite tak jdeme kazdy svou cestou. Dnes mu je 30 a mame na to jiny pohled. Jednim těhotenstvím jsme si prošli a nevyslo nam to, a treba proto, take zmenil nazor. Dnes vi, ze mohl byt zachvilku otec. Dite chceme oba dva, ale take vime co to obnasi. Vime, ze to nestoji 5 korun. Takze bud si najdi někoho kdo dite chce a je schopen Vas uzivit, nebo pokud ho miluješ tak se na to vyser a pockej si. Hauk domluvila jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
@Dooma píše:

To znamená, že odpověď nemáš, respektive bys musela napsat, že žádné příjmy nemáte a sami byste se neuživili. Tak snad ti tohle zjištění udělá trochu jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
18.6.14 20:50
@Brouček007 píše:
Ne přestavujeme tak zatím jenom s bříškem jsem ještě doma ale jako co? Je na to zákon že se budou hádat?!

Chtělo by to naučit se pochopit psaný text.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí