Chtěla bych miminko, ale přítel studuje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
193
18.6.14 20:11

Nečetla jsem si celou diskusi, ale tak nějak chápu přítele. Je to ještě mladej klučina, kterýho jen tvoje touha po dítěti nedonutí změnit názor.. Spíš bys ho měla podpořit ve studiu. Sama uvidíš jestli vám to ještě další dva roky vydrží.. Ono když mají dva lidé odlišné cíle, tak to velkou budoucnost nemá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
18.6.14 20:15

@blumen na to mi už neodpověděl…:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
18.6.14 20:16

@Dooma Vidím, že v neodpovídání jste oba dobří - tebe se taky tady holky ptaly, jestli bys živila sebe, studenta a dítě z rodičovského příspěvku a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
18.6.14 20:18

@hanka.br. tak určitě bychom se nějako uživili ;) a pardon odbíhám od Pc a nestíhám odpovídat na vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
18.6.14 20:22
@Dooma píše:
@hanka.br. tak určitě bychom se nějako uživili ;) a pardon odbíhám od Pc a nestíhám odpovídat na vše

jak nějako? miminko má konkrétní potřeby a budeš potřebovat konkrétní reálný příjem.. to není nic na to říct nějako :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85536
18.6.14 20:22

@Dooma no tak to ale byla podstatna informace - nechtela jsi slyset odpoved?!? 8o podle te odpovedi bych se totiz zaridila ja dal…

Suhlasim s tim, ze mate proste naprosto odlosne cile a to nevesti nic dobreho. Mate v planu spolu bydlet? Dite bych navic resila aspon po roce spolecneho bydleni a ne dojizdeni, je to neco naprosto jineho :zed: Tu odpoved
By jsi mela zjistit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
18.6.14 20:25

@jdukolem ano já vím ;) a vím žebychom se uživili ;)
@blumen ano bydlet bychom spolu chtěli a to co nejdříve to půjde ;) a tu odpověď zjistím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
18.6.14 20:26
@Dooma píše:
@jdukolem ano já vím ;) a vím žebychom se uživili ;)
@blumen ano bydlet bychom spolu chtěli a to co nejdříve to půjde ;) a tu odpověď zjistím ;)

nějako…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
18.6.14 20:26
@Dooma píše:
@hanka.br. tak určitě bychom se nějako uživili ;) a pardon odbíhám od Pc a nestíhám odpovídat na vše

Mohla bys být konkrétnější? Co to znamená „nějako“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
18.6.14 20:27
@Dooma píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
no jasně, z rodičáku zaplatíš nájem a vše ostatní včetně výbavičky a přítelova studia… bydlíte aspoň spolu? A teď z výplaty utáhneš byt a vše potřebné?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
18.6.14 20:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
18.6.14 20:31

Aha! Tak zase klasické Emimino!
Většina se tu bude pitvořit v tom jaká je zakladatelka káva a že její přítel je chudák a nebo že je to káva že s ním chce mít dítě i přes jeho odpor! :zed:
Zbytek žen tady se pokusí slečnu pochopit buď z důvodu osobní podobné zkušenosti nebo toho že si myslí že slečna už je na dítě opravdu zralá apod :think: :think:

No všichni zde mají tak nějak pravdu ať už se pitvoří v jedné nebo druhé stránce této diskuse a pokud mám mluvit za sebe dítě jsem nechtěla a vlítla jsem do toho teď tak rychle až to nebylo možná u nás to bylo naopak a jsme spokojení oba! Otěhotněla jsem přes chybnou antikoncepci i když jsem dítě nechtěla a teď se těším jak malá holka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
18.6.14 20:31
@Regina Hero píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
no jasně, z rodičáku zaplatíš nájem a vše ostatní včetně výbavičky a přítelova studia… bydlíte aspoň spolu? A teď z výplaty utáhneš byt a vše potřebné?

Kdo říká že nemůže bydlet s rodiči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
18.6.14 20:32

Nejako-v mojom preklade znamena, ze „vsak rodicia nam pomozu“,lebo sa urcite roztecu blahom, ked sa narodi male..a priatel nech si popri studiu najde brigadu. Tu brigadu si samozrejme najdu aj stary rodicia..
Takze asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
18.6.14 20:32
@Brouček007 píše:
Aha! Tak zase klasické Emimino!
Většina se tu bude pitvořit v tom jaká je zakladatelka káva a že její přítel je chudák a nebo že je to káva že s ním chce mít dítě i přes jeho odpor! :zed:
Zbytek žen tady se pokusí slečnu pochopit buď z důvodu osobní podobné zkušenosti nebo toho že si myslí že slečna už je na dítě opravdu zralá apod :think: :think:No všichni zde mají tak nějak pravdu ať už se pitvoří v jedné nebo druhé stránce této diskusea pokud mám mluvit za sebe dítě jsem nechtěla a vlítla jsem do toho teď tak rychle až to nebylo možná u nás to bylo naopak a jsme spokojení oba! Otěhotněla jsem přes chybnou antikoncepci i když jsem dítě nechtěla a teď se těším jak malá holka

8o a jak to souvisí s touto debatou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital