Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám tři kluky, dva mají vlasy vzadu do špičky, u třetího těžko říct, je to měsíční mimčo a moc vlásků nepobral ![]()
Takže za mě? Je to nesmysl…
Mě zase sousedka tvrdí, že když první dítě začne říkat nejdřív táta další bude kluk a když máma bude to holka ![]()
Sibyla:ja vim ze to zni divne a nesmyslne, ale zatim mi to vyslo. Mam dva starsi bratry. Starsi vzadu rovny, narodil se po nem kluk a dalsi do spice a jsem ja-holka. A tak jsen to zkusila u jejich deti a u nasich a vzdy sedelo.
Prijde mi to jako blbost, ale když se podíváme na sebe, tak mám rovinu a narodila se mi sestra.
Me to jen zajima statisticky, protoze jsem tu podobnou diskusi nenasla a tak jsem chtela vedet pravdepodobnost ![]()
@versen Můj první syn má vlasy vzadu všeljaké a dle všeho zatím čekáme holku. No, uvidíme, ale myslím si, že je to kravina.
@versen no když to tak čtu, tak to vypadá, že to funguje, ale zároveň mi to přijde jako úplná ptakovina
. no nevím co si otom myslet.
Lovesmile:-) pokud je nema rovne tak je to holka. Dej vedet
ale vecko jestli ma tak je to holka ![]()
@versen On má véčko jakoby jen na jedné půlce hlavy. Se mu to tam tak nějak stáčí. Na druhé to má špíš rovné, když to prstama „uhladím“.
![]()
@versen Ještě dotaz. Jdu dneska ke kámošce, ona má tři děti, tak se na to mrknem i spolu, ale platí to i když má dítě jiného otce? ![]()