Určení pohlaví dle zadní vlasové roviny posledního potomka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27029
27.6.14 17:59
@versen píše:
Crystal87:nas malinkej to mel hodne nahoru tak si myslim, ze to je rovne. No snad nam marki da vedet:-)

Já to studovala až ted a měli jsme to fakt úplně rovně:)takže holčička. ALe jak to vypadá u kluků, jestli to může být zahnuté víc nebo mín to netuším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
27.6.14 18:35

To jste mě potěšily:) Já bych si holčičku přála moc. Doktor mi to nechtěl říct přesně, ale spíš se přikláněl ke klukovi. Ale fakt nevím podle čeho soudil. Říkal že určitě s tím počítat na 100 procent nemám… Podle mě je to taky spíše holka:) V pondělí jdu ke své gyndařce, tak jsem zvědavá co mi řekne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
27.6.14 19:20

Ale na druhou stranu když se na to tak dívám… je to malinko nahoru. Je to tak v rozmezí. Tady jsem to studovala http://www.baby2see.com/…enitals.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
27.6.14 20:00

@Crystal87 tak já asi u třetího chlapa končím :lol: Bydlíme v paneláku a už je tady trochu přetestosteronováno :mrgreen: Gratuluji k té holčičce. Já už odvahu na další pokus nemám :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
27.6.14 20:12

Crystal87:nas to mel aspon 45stupnu nahoru. A celo mel hodne vypoukle, kdezto holcicky to maji jen nirne n rovne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
27.6.14 20:15

Marki777:tak jsem se divala na ty tvy stranky a taky soudim holcicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
27.6.14 22:34

Holky dík, já koukla na fotku z 13.tt a projistotu je tak mizerná, že jsem tam pohlaví nevykoukala. Nám teda řekli kluka, ale chtěla jsem spíš pro zajímavost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí